Satıldı Satılık HDMİ Kablo 5 m

aborjin_21

Üye
Konular
32
  • Ürün adı: HDMİ Kablo 5m
  • Satın alma tarihi: Mart 2023
  • Kullanım süresi: 3-4 ay kullanıldı
  • Garanti: Yok
  • Fiyat: 100 ₺
  • İletişim: Özel mesaj (DM)
  • Ürün özellikleri: Kablo 5 metre uzunluğunda olup ilk alındığı günkü gibi tertemiz ve sağlam çalışır durumdadırIMG 20240517 115653

IMG 20240516 142148IMG 20240516 142202IMG 20240516 142217

Son düzenleme:
Tam emin olamıyorum ama pirinç gibi geldi bana bilmediğim için sormuştum

Tam emin olamıyorum ama pirinç gibi geldi bana bilmediğim için sormuştum
Ben de anlamıyorum altın veya pirinç ne işe yarıyor ? neticede ikisi de aynı işi görmüyor mu ? zira ben kullanırken herhangi bir sorun yaşamıyordum

Ben de anlamıyorum altın veya pirinç ne işe yarıyor ? neticede ikisi de aynı işi görmüyor mu ? zira ben kullanırken herhangi bir sorun yaşamıyordum
Bildiğim kadarıyla anlatayım
Yüksek herz li görüntü aktarımın da pirinç gümüş ufak ufak kesiklik yaratırken altın daha akıcı görüntü aktarıyor donma yapmıyor

Bildiğim kadarıyla anlatayım
Yüksek herz li görüntü aktarımın da pirinç gümüş ufak ufak kesiklik yaratırken altın daha akıcı görüntü aktarıyor donma yapmıyor
peki bu altın dediğiniz bildiğimiz altın mı yoksa renk olarak mı altın :)) zira eğer bildiğimiz altın ise fiyatı değişecem hemen , nerden baksan en 2 gram vardır her iki ucunda :))

Şu kablo satılsada rahatlasak...Kablo 100 lira,kargo 250 lira..Eskiden oluyordu böyle satışlar ama kargo işi çığrından çıktı.

peki bu altın dediğiniz bildiğimiz altın mı yoksa renk olarak mı altın :)) zira eğer bildiğimiz altın ise fiyatı değişecem hemen , nerden baksan en 2 gram vardır her iki ucunda :))
Sizinki altın mı bilmiyorum ama bildiğimiz altın

Şu kablo satılsada rahatlasak...Kablo 100 lira,kargo 250 lira..Eskiden oluyordu böyle satışlar ama kargo işi çığrından çıktı.
ilan seni neden rahatsız ediyor anlamadım ? alıcı değilsen bakma hiç bu bölüme , ayrıca kargolarımı 70 liraya gönderiyorum abartma istersen ,

o zaman 100 liraya kumar oyanayacaksınız altın ise kârdasınız değilse uygun fiyata altın görünümlü kablo almış olursunuz , her türlü yine kârdasınız yani :)

• Beğen
Tepkiler: V58
altını kim kaybetmişki kablo soketine kullansınlar altın olsa o kablonun fiyatı 10 bin tl den aşağı olmaz paslanmaması için ya paslanmaz ya sarı metal yada aluminyum üstü kaplamadır

Altın uçlu diye geçenler evet iletken özelliği diğer iletkenlere göre daha fazla olmasa da oldukça iyidir. Daha dayanıklıdır ve koruma sağlarlar. En iyi aktarım onunla olur demeseniz bile iyi/kaliteli bir aktarım ve diğer metallerdeki gibi paslanma yani korozyonu önlemek için kullanılıyorlar.

Piyasada satışını arttırmak için boya süren var mıdır? Olabilir. Fakat işin doğrusu kurumsal firma ise ve satıcıya güveniyorsanız altın uçlu dediği altın uçludur. Fiyat farkı normal kablolara göre fazla elbette. Yine de kablo alıp kâr elde etme kısmı işin esprisi muhtemelen ;)

Altın uçlu diye geçenler evet iletken özelliği diğer iletkenlere göre daha fazla olmasa da oldukça iyidir. Daha dayanıklıdır ve koruma sağlarlar. En iyi aktarım onunla olur demeseniz bile iyi/kaliteli bir aktarım ve diğer metallerdeki gibi paslanma yani korozyonu önlemek için kullanılıyorlar.

Piyasada satışını arttırmak için boya süren var mıdır? Olabilir. Fakat işin doğrusu kurumsal firma ise ve satıcıya güveniyorsanız altın uçlu dediği altın uçludur. Fiyat farkı normal kablolara göre fazla elbette. Yine de kablo alıp kâr elde etme kısmı işin esprisi muhtemelen ;)
aynı kablo bende de var yıllar önce almıştım boş duruyor altın uçlu diye satılıyordu o zaman. çok pahalıydı meraktan biraz kazıyıp baktım sarı metal bronz malzemeden yapılmış altın filan değil alakası yok altın bazı elektronik parçalarda kullanılıyor ama onu da direkt altın değil kaplama yapıyorlar kaplamada da kullanılan bakır ve altın karışımı bir malzeme

tabiki işin espirisiydi o cümle lakin dediğim gibi bu konuda bilgim yok ve ürünün satış fiyatıda gayet makul kablo ücreti..

Geri