Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nasıl çalışmıyor ben kullanıyorumçalışmıyor o
Series ve Vod bölümleri bende her iki modlu sürümde de çalışıyor ve uzun yıllardır kullanıyırum.Tvmate modlu uygulamaların hepsi sadece canlı kanalları yürütmekte yarıyor VOD ve SERİES bölümleri çalışmaz.
(Dolayısıyla full mod hikaye, satın almanız gerek.)
Rica edebilir miyim modlu yükleme dosyasını, bir kontrol edelim?Series ve Vod bölümleri bende her iki modlu sürümde de çalışıyor ve uzun yıllardır kullanıyırum.
Kullandığım uygulamalar bu paylaşımdaki 2 App.Rica edebilir miyim modlu yükleme dosyasını, bir kontrol edelim?
Haklısınız.Kullandığım uygulamalar bu paylaşımdaki 2 App.
Elbette lisanslı sürümle çok farkları var ki, o farklarda mod ile alakalı deği de, sürüm ile alakalı gibi. Modlu sürümlerin en sonu 2.8 galiba. Halbuki lisanslı son versiyon 5'i geçti zannedersem. Benim vurgulamak istediğim, Vod ve Series'lerin tamamen kulanılamaz olmadığıydı.Haklısınız.
Kanallar içerisinde hepsini toplamışlar, sa işinizi de görür
lakin bu uygulamayı kullanmaktansa televizyo Bir uygulama vardı hatta TV mate gibi birden fazla liste içerisinde arama yapılınca TVmate lisansli sürümdeki gibi bütün listelerdeki sonuçları verebiliyordu) uygulamasını kullansanız daha akışkan olur, lisanslı sürümüyle bu modlu sürüm arasında çok fark var.
Yok maalesef, hikaye onlar.Yabancı bir sitede görmüştüm 4.6.1 crackli olanı vardı.film ve dizi bölümü ayrıydı.siteye üye olup 5 beğeni almak gerekiyordu.uğraşmadım 2.1.5 te yeterli.
Aynen. 2.8 son mod.Yok maalesef, hikaye onlar.
Bir kırsalar ilk etapta hemen sizinle paylaşacağım.
Hangi uygulama o hocamHaklısınız.
Kanallar içerisinde hepsini toplamışlar, işinizi de görür
lakin bu uygulamayı kullanmaktansa televizyo Bir uygulama vardı hatta TV mate gibi birden fazla liste içerisinde arama yapılınca TVmate lisansli sürümdeki gibi bütün listelerdeki sonuçları verebiliyordu) uygulamasını kullansanız daha akışkan olur, lisanslı sürümüyle bu modlu sürüm arasında çok fark var.
ott navigatorHangi uygulama o hocam