Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Emeğinize sağlık hocam.

Hocam sakin bizleri birakma buyuk emeklerin var maddi olarak odenmez tekrar hosgeldin.

Hocam url yaptım sayenizde çok teşekkür ederim kanal silme konusundada yardım edermisiniz
M3u dosyanızı bir metin editörü ile açıp düzenleme yapmanız gerekiyor. Mobil için quick edit uygulamasını kullanabilirsiniz. PC için notepad++ kullanabilirsiniz silmek istediğiniz kanalları oradan silebilir düzenleme yapabilirsiniz.

#Güncellendi
Linkler vakit kısıtlılığı nedeniyle kontrol edilmedi kendiniz edersiniz.
megacine olan m3u linkleri kontrol edilirken ip ban atabilir bu yüzden megacineleri kontrola sokmamanız tarafıyım.

Yeni konu herkese hayırlı olsun
Çok değerli Memet Candal
İp TV kanalın çok hoş çok perfect daha önce de yazdığım gibi renklerden drobuna bütünü olmuş tamam.
Da ;
Ben relax plus nox vs panelleri açtığımda çift kanal açmayan donan kanal ýok(dünya kadar var da saatlerce arayıp saglamini bulunca) bu ıp nın mantığı değilmi zaten basıyorsun bein sport yok araki bulasin loto ya şunda ya bunda belgesel de aynı gerisi zaten ha uydu ha başka..
Bazı kanallar SD kalitesinde nadiren de olsa Fox/Now gibi
Yapacak çok şey var kolay gelsin
Ancak vede herşeye rağmen bunu yapmış olmanız istifademize sunmuş olmanız bile başlı başına minnet ve tebrik e şayan bir mevzu.Allah razı olsun başarılarınızın devamını diliyorum.
Gözüm listede,panelinizin piyasa standart larına ulaşacağı gün ve sonrası takipçisi olacağım.
Selam ve Saygı ile

Konuyu görüntüleyenler

Geri