Yardım MOR PAKET İÇİN M3U DOSYASI

Konular
10
Merhaba,

VLC programında yaşadığım donma sorunları nedeniyle, yalnızca mor paket içeriklerini içeren, 1080p ve 4K yayınlardan oluşan bir M3U dosyası talep ediyorum. Daha az kanal içeren bu tür bir dosya, akış stabilitesini artıracaktır.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler!

Merhaba,

VLC programında yaşadığım donma sorunları nedeniyle, yalnızca mor paket içeriklerini içeren, 1080p ve 4K yayınlardan oluşan bir M3U dosyası talep ediyorum. Daha az kanal içeren bu tür bir dosya, akış stabilitesini artıracaktır.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler!
28.10.2024 - İpTv M3U Linkleri -
konuyu kontrol ediniz hocam istediğiniz spor paketi ve nasıl kullanılacağı mevcut

rica etsem bana liste düzenler misin çok fazla dosya var hepsini kontrol edemiyorum müsabakaya çok az kaldı geç kalmak istemiyorum
hocam ben rica etsem konuyu kontrol etseniz orada patronspor adlı bir link var nasıl kullanılacağını anlattım

ben yeni üye oldum. linkleri tıklayınca sayfa yüklenmiyor. m3u listesini nasıl sisteme işleyeceğim ? anlatılan videosu var mı ?
Vermiş olduğum linklerden 1 tanesini kopyalayıp iptv oynatıcı uygulamanıza girip m3u url yerine yapıştırın

guncel çalışan mor kanallari içeren m3u dosyasi olan varmi? kekik ve iptsevenler acmiyor artık

KekikAkademi yayınında problem var şu anda. Açılıyor ama yayın sorunlu.
Cloudstream'deki de aynı liste olduğu için orada da durum aynı ama cloudstream'deki Rec TV'de yayın açık şu anda. Düzgün de çalışıyor. D S... yayını sanırım. Gerçi sürekli TV reklamları var ;)

SSIPTV ye yuklemek için sormuştum suan aktif olan varmidir diye. Link icin teşekkürler şimdilik bu da isimi görür

anlamadığım bir şekilde,çok verimli olmadığı halde,gölge tv ve kekik akademi kayrılıyor. ancak sürekli uygulamaları kullanan biri olarak,video çektiğinizde,tanıtımını yaptığınızda uygulamanın sorunsuz görünmesi pratikte gerçeği yansıtmamakta. bu gibi durumlarda ''son kullanıcı''baz alınmalı ve son kullanıcı olarak diyorum ki ''bu uygulamalar tavsiye edilebilecek nitelikte değiller'',olur ki tavsiye olunur ise,bu konuyla ilgili karşılaşılan hatalarda muhattap yine sizsiniz. cevaplarken sıkılmayın gücenmeyin. esen kalın.

Kayırma yok , yanlış düşünce maalesef.

anlamadığım bir şekilde,çok verimli olmadığı halde,gölge tv ve kekik akademi kayrılıyor. ancak sürekli uygulamaları kullanan biri olarak,video çektiğinizde,tanıtımını yaptığınızda uygulamanın sorunsuz görünmesi pratikte gerçeği yansıtmamakta. bu gibi durumlarda ''son kullanıcı''baz alınmalı ve son kullanıcı olarak diyorum ki ''bu uygulamalar tavsiye edilebilecek nitelikte değiller'',olur ki tavsiye olunur ise,bu konuyla ilgili karşılaşılan hatalarda muhattap yine sizsiniz. cevaplarken sıkılmayın gücenmeyin. esen kalın.
Gücenmeyiz dostum, "son kullanıcı" görecelidir ve senin beğenmediğini başka bir kullanıcı beğeniyor olabilir. Muhatap olacağımız kişilerin dil ve üslubu da önemlidir ki adamdan sayılıp cevap verilsin... Neden sana cevap verme gereği duydum, bu 3. uyarın ve maalesef sana yolu gösteriyoruz.. Bir program yükselir ve tanıtımı yapılır, zamanla gözden de düşebilir, bu ayırma KAYIRMA değildir.

Bende ömrü hayatımda kekikten hiç faydalanamadım.:)

Geri