Öneri ##Film-Dizi Tavsiye ## Sağlam 💪Kenarda köşede kalmış >bilinmedikler< (titanik akıl oyunları piyanist dövüş clubü vb değil 😄 )

rushasa

Üye
Konular
3
Benden Bir tane gelsin sonra teşekkür edersiniz kesinlikle izleyin tavsiye ederim 🙏🙂🖐
Konusu ;
Ben Cash, ABD’nin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar moderniteye karşı bir bağışıklık kazanamamışlardır. Ben, kendini çocuklarını büyük bir titizlikle hem fiziksel hem de entelektüel olarak yetiştirmeye adamıştır. Fakat karısı Leslie’nin ölümü ormandaki "düzeni" de sarsar. Zira çocuklar annelerinin cenazesine katılmak için şehre ve medeniyete dönmek isterler. Ev eğitimi ile yetiştirdiği çocuklarının hem annesi hem babası olan Ben için bundan sonrası ormandaki hayattan daha zor olacaktır...

Viggo Mortensen başrolde olduğu etkileyici yapımın yönetmeni ve senaristi ise Matt Ross.

221488

Bir tane daha gelsin
Dikkat! Yanlız bu film her babayiğitin harcı değildir hayatı sorgulatır .
19869534
Lionel Shriver’ın ödüllü romanından uyarlanan filmde, Oğlunun seri katil olduğu ortaya çıkan bir annenin yaşadığı duygusal çöküş anlatılıyor.

Abuk Sabuk Bir Film

Dramatik komedi

Ademoğlu, Anadolu’nun bir köyünde kızıyla birlikte yaşayan yoksul bir adamdır. Ancak talihi, yıllar önce ölmekten kurtardığı bir Alman tarafından kendisine bırakılan mirasla dönecektir. Ademoğlu artık ülkenin en zengin adamı olmuştur. Fakat Ademoğlu’nun derdi ne zengin olmak ne de şöhreti bulmaktır. Artık çevresindeki herkes zengin adama çeşitli iyilikler yapmaktadır. Ademoğlu yılardır hiç gülmemiştir ve zengin olmak da bu durumu değiştiremez. Bu durum hemen gazetelerin ve televizyonların ilgisini çeker. Bir yarışma düzenleyen basın, Ademoğlu’nu güldürebilen ilk kişiye büyük para ödülü verecektir.

1737091262081

Kore yapımı , Amazon prime dizisi Ben ne izledim böyle dedirtecek türden 👑

Death's Game Film Konusu
Yaşadığı zorluklar sonucu intihar etmeyi düşünmeye başlayan bir adam, Ölüm ile yüz yüze gelir. Ölüm, ona yaşama şansı vermek için 13 farklı hayatta ölümü deneyimlemesini gerekli kılar.
Images 7

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

renkli olanlar tavsiye ettiklerimdir.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

renkli olanlar tavsiye ettiklerimdir.
Ciddi emek verilmiş. Bu haliyle başkaları ile paylaşmak için de uygun.
Bende uzun bir süre böyle bir liste tutmuştum sonrasında baş edemedim 😀.
Muhtemelen biliyorsunuzdur bu tür arşivler için bazı online çözümler de var.
trakt tv adlı site bunların en yaygını. Ücretsiz profil oluşturup kişisel arşivinizi,izleme geçmişinizi kayıt altına alabilirsiniz. Android uygulaması da mevcut. Gene trakt tv ile entegre çalıştırabileceğiniz Moviebase adlı android uygulaması mevcut.

Körkütük/ Another Round / Druk. 2020
Thomas Vinterberg’in Oscar ödüllü filmi Körkütük, kanlarındaki alkol miktarını belirli bir seviyenin üzerinde tutarak hayatlarını değiştirmeye karar veren dört lise öğretmeninin öyküsünü anlatıyor. Yönetmenin kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcına işaret eden Körkütük’ün, “ayakları biraz yerden kesik” bir film olarak yıllarca hatırlanacağını öngörmek zor değil.
İzleyebilirsiniz;

Körkütük/ Another Round / Druk. 2020
Thomas Vinterberg’in Oscar ödüllü filmi Körkütük, kanlarındaki alkol miktarını belirli bir seviyenin üzerinde tutarak hayatlarını değiştirmeye karar veren dört lise öğretmeninin öyküsünü anlatıyor. Yönetmenin kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcına işaret eden Körkütük’ün, “ayakları biraz yerden kesik” bir film olarak yıllarca hatırlanacağını öngörmek zor değil.
İzleyebilirsiniz;
Bu Filmi gerçekten alkol etkisi altında çekmişler bir yazıda okumuştum teşekkür ederim paylaşım için 🙂🙏

Geri