Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
he tamam bak bu çok mantıklı valla baya guzel hareketKesmedim hocam neden keseyimDevre arasında reklam verdim sadece. Herkes izliyor.
Emeğinize sağlık.Öncelikle herkese günaydın.
@Xbyte arkadaşın listesini büyük uğraşlar sonucu kategorize ettim. Saatlerimi aldı. Arkadaş da isterse bu haliyle (eğer yüklenebiliyorsa) sitesine bu şekilde yükler.
İndirip palyere eklemek isteyen arkdaşlar listeyi kategori halinde bulacaklar. Kanal sıralmasına odaklanmadım çünkü aşırı derecede zaman alacaktı ama en azından artık her kanal elimden geldiğince kendi kategorisi içinde. Sanırım bir teşekkürü hak ettim. İki saatimi aldı.
@Xbyte kanalları açık tuttuğu sürece liste aktif kalacaktır, ki şu anda aktif.
URL Adresi;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
![]()
XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !
Herkese Merhaba ; Herkesten özür dilerim argo bir yazı kimse görmek zorunda değil lakin ben yapmak durumunda kaldım insan gibi yazıp rica ettiğim de engellediler beni. Laftan anlamayana anlatmak lazım Bu benim sistemi kendi sitemine çeviren siteler. Bunun daha uygulama kısmını dahil...forum.sinetech.tr
Harika olmuş böyle teşekkürler kardeşimÖncelikle herkese günaydın.
@Xbyte arkadaşın listesini büyük uğraşlar sonucu kategorize ettim. Saatlerimi aldı. Arkadaş da isterse bu haliyle (eğer yüklenebiliyorsa) sitesine bu şekilde yükler.
İndirip palyere eklemek isteyen arkdaşlar listeyi kategori halinde bulacaklar. Kanal sıralmasına odaklanmadım çünkü aşırı derecede zaman alacaktı ama en azından artık her kanal elimden geldiğince kendi kategorisi içinde. Sanırım bir teşekkürü hak ettim. İki saatimi aldı.
@Xbyte kanalları açık tuttuğu sürece liste aktif kalacaktır, ki şu anda aktif.
URL Adresi;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
![]()
XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !
Herkese Merhaba ; Herkesten özür dilerim argo bir yazı kimse görmek zorunda değil lakin ben yapmak durumunda kaldım insan gibi yazıp rica ettiğim de engellediler beni. Laftan anlamayana anlatmak lazım Bu benim sistemi kendi sitemine çeviren siteler. Bunun daha uygulama kısmını dahil...forum.sinetech.tr
Kesmedim hocam neden keseyimDevre arasında reklam verdim sadece. Herkes izliyor.