Teknoloji Mağazasından (Vatan) Tablet Almak ve Biraz Peşin, Biraz Taksit Olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanbaskan

Üye
Konular
32
Arkadaşlar merhaba, daha önce bu konu hakkında size başlık açmıştım ve evet, tablet almaya karar verdim. Bütçeme uygun başlangıç seviyesi bir tablet buldum ama şöyle bir durum var: benim almak istediğim tablet Vatan Computer'da satılıyor ve ücreti 5499 TL. Ben bu ücretin 1299'unu peşin, kalanını taksit yapmak istiyorum. Bana bu konuda imkân sunarlar mı? İlla Vatan olmak zorunda değil, hangi firma bu konuda imkân sunuyor?

Arkadaşlar merhaba, daha önce bu konu hakkında size başlık açmıştım ve evet, tablet almaya karar verdim. Bütçeme uygun başlangıç seviyesi bir tablet buldum ama şöyle bir durum var: benim almak istediğim tablet Vatan Computer'da satılıyor ve ücreti 5499 TL. Ben bu ücretin 1299'unu peşin, kalanını taksit yapmak istiyorum. Bana bu konuda imkân sunarlar mı? İlla Vatan olmak zorunda değil, hangi firma bu konuda imkân sunuyor?
bunu kurumsal teknoloji mağazaları yapmaz ancak tek dükkan bulursan onlar yapar sorun çıkarmazlar

4-5 yıl önce vatanda oluyormuş son durum ne bilmiyorum
çok şey aldım oradan hala üyeyim ama bilmiyorum bildiğim bu zincir marketler merkezi sunucudan girişi çıkışı yaptıkları için bu tür işlemler yapmıyorlar yapamıyorlar daha doğrusu ama mağazaya özel ürüleri olanlar da var onlarda yaparlar örnek mediamark ta gördüm sistemde o ürün yok mağazaya özel

En doğrusunu firmayı arayarak öğrenebilirsiniz.

İnternet üzerinden olmasa bile mağazadan yapabilirler. Doğru, önceki yıllarda bu seçenek olabiliyordu. Peşin ödeme ve kalanı karttan çekme olarak yapıyorlardı.

Hala yapmamaları için bir neden yok sonuçta ücretin tamamını tahsil etmiş oluyorlar. Eğer almak istediğiniz ürün size yakın bir mağazada varsa gidip sorarsanız aklınızda soru işareti kalmaz.

Umarım istediğiniz seçenek ile alabilirsiniz.

Şimdiden, iyi günlerde kullanın.

Umarım istediğiniz seçenek ile alabilirsiniz.

Şimdiden, iyi günlerde kullanın.
çok şey aldım oradan hala üyeyim ama bilmiyorum bildiğim bu zincir marketler merkezi sunucudan girişi çıkışı yaptıkları için bu tür işlemler yapmıyorlar yapamıyorlar daha doğrusu ama mağazaya özel ürüleri olanlar da var onlarda yaparlar örnek mediamark ta gördüm sistemde o ürün yok mağazaya özel
desteğiniz için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri