Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Güncelleme geldiği için yapıyor , eskiyi silip yeniyi kurun lütfen, bende akşam yeniledim sorun kalmadı...Herkese slelamlar İnat box ve pro sürümleri acılmıyor.Sunucuya ulaşılamadı gibi bir hata veriyor,yardımcı olursanız sevinirim saygılar..
İnatBox’ın twitter hesabından güncel linkler ile indirebilirsin. Veya forumda arama kutucuğundan arayarak güncel versiyonu bulabilirsiniyi günler.hocam ben foruma yeni katıldım inat box eski sürüm açmıyor yeni sürümü siteden nasıl indirebilirim yardımcı olur musunuz
Orijinal sürüm indirip kuruyosunuz değil mi ?(Mi box üzerine apk yüklenmiyor. Bilinmeyen apk yüklede açık )Mevcut 13 versiyonunu kaldırdım Drive üzerinden 14 versiyonunu indirdim usb ile mi box taktım fx ile yukleme calısıyorum. Yükle seçtigimde Uygulama yüklenmedi hatası alıyorum. çözümünü bilen varmı ?
evet orjinal sorunu mi box fabrik ayarlarına alıp cx ile usb üzerinden tekrar 14 versiyonunu kurarak cozdumOrijinal sürüm indirip kuruyosunuz değil mi ?