Yardım TİVİMATE yedekleme yapmıyor.

goker61

Üye
Konular
18
arkadaşlar bir sorun ile karşı karşıyayım.uygulama yedeği geri yüklüyor ama yeni yedek oluşturmuyor, yedek oluşturulamadı hatası veriyor ne yaparsam yapayım yedek almıyor, kurduğum apk lerin hepsini kaldırdım ,tivimate eski sürümlerini de yükledim aynı hatayı veriyor, Mecool KM2 tvbox formatlayınca düzeliyor ama sonraki günlerde tekrar yedekleme hatası veriyor, yedek almıyor, benim gibi sorun yaşayan varmı TİVİMATE kullanan arkadaşlardan.

tvbox cihazım Mecool KM2 Plus Deluxe 4GB RAM 32GB SSD. Daha önce Botech Wzone kullanıyordum ve aynı şey oldu. geliştiriciye yazdım araştırıyorum cevabı geldi.

Aynı sorunu 2 gün önce bende yaşadım.(Tivimate lisanssız)cihazın kendi hafızasına yedekliyordu ama sd karta yedeklemedi.cihazı sıfırladım şu an sorun yok.lisanslı tivimateyi 2 cihaza yükleyebiliyormusunuz.aynı anda kullanmamak şartıyla.

evet 5 cihaza kadar yükleniyor aynı anda kullanma şartı yok.bazı forumlarda 5 kişi bir olup tek hesap alarak sınırsız olarak yani bitiş tarihi yok kullanıyorlar tek mail pass girerek.diğer istediğin cihazlara tivimate yi kurabiliyorsunuz.
yukarda yazdım. bendede Mecool KM2 tvbox cihazı sıfırlayınca düzeliyor ama ilerleyen günlerde nedenini bilmediğim bir şekilde tekrar yedekleme yapmıyor.
bu arada android11 mi cihazınız acaba.

Aynı sorunu 2 gün önce bende yaşadım.(Tivimate lisanssız)cihazın kendi hafızasına yedekliyordu ama sd karta yedeklemedi.cihazı sıfırladım şu an sorun yok.lisanslı tivimateyi 2 cihaza yükleyebiliyormusunuz.aynı anda kullanmamak şartıyla.
bu arada android11 mi cihazınız acaba.

Cihaz Android 9,yabancı forumlarada baktım ama çözüm göremedim.sorunu yaşayanlar var.kendi hafızasınada yedekleme yapmıyormu.bende sd karta yedeklemedi yaklaşık 2 yıldır ilk defa oldu.

yok yapmıyor sd kartada yapmıyor.şimdi silip yeniden yükledim yedeği sd karttan geri yükledi.tekrar yedekle dedim gene aynı hatayı dedi.bakalım aldığım yere yazdım araştırıyorum dedi dün işallah yaparlar.

Sparkle Tv indir ama oda paralı

Yabancı forumda şöyle bir öneri var bir deneyin isterseniz.

Tivimate dosyalarını android cihaza yedeklemenin çözümü. Es Dosya Gezgini veya AnExplorer kullanarak bir klasör oluşturun. Ardından
/sdcard/Android/media/ dizininde ar.tvplayer.tv adlı bir klasör oluşturun.

Yabancı forumda şöyle bir öneri var bir deneyin isterseniz.

Tivimate dosyalarını android cihaza yedeklemenin çözümü. Es Dosya Gezgini veya AnExplorer kullanarak bir klasör oluşturun. Ardından
/sdcard/Android/media/ dizininde ar.tvplayer.tv adlı bir klasör oluşturun.
valla ne diyecem bilemedim eyvallah kardeşim aynısını yaptım hemen yedekleme yaptı çok teşekkür ederim.ES-File-Explorer ile

Son düzenleme:
İşe yaramasına sevindim.tekrar benim cihazda da olursa hep beraber öğrenmiş olduk.😊

İşe yaramasına sevindim.tekrar benim cihazda da olursa hep beraber öğrenmiş olduk.😊
oldu ama tivimateyi kaldırıp tekrar kurdum dediklerinin aynısını tekrar yaptım olmadı..onlarada gerek yokmuş yani sizin dediğiniz klasör olayı.ben buldum uğraşa uğraşa ...verileri yedekle,dahili olarak paylaşılan depolama alanı,download (klasörü),kaydet yedekleme başarıyla oluşturuldu. sizdede olursa ilk önce bunları yap olmazsa senin dediklerin.....ne player miş yav en sonunda çözdük işi.yani download klasörüne kaydediyormuş sadece oradan harici diske kopyalarız artık yedekleri..

Toplaşıp 5 arkadaş satın alın.

Ayrı konu açmak istemedim
tivimate premium versiyon kullanıyorum süper
Grupları, kanalları istediğim gibi sıralıyorum.
İstersem tv açılınca açılıyor.
Haricî oynatıcı kullan.
Kanalları engelle.
Kanalları gizle.
Kanal ismini değiştir.
Ses, görüntü kod larını değiştir.
Grupları engelle, gizle.
Yani herşey yapılıyor.
Kanal, grup sıralama için.
Bir kanal açıkken ok basın.
Tv rehberi.
Sonra herhangi bir kanal üzerinde iken uzun ok.
Sağda ayarlar çıkacak.
Aşağı inin, grup ayarları.
Grupları yönet.
Grup sıralaması manuel.
Grupları yeniden sırala.
Kanal sıralaması 'da bunun gibi.
1 dakikalık iş. ancak bu kadar. 😂😂😂

Son düzenleme:
Bunun modlusunu görmüştüm bir yerde bulursam ekliyeyim buraya...

Edit :
Abi uygulamaları açıyosun mod by Zamazunga Telegram falan filan diye flash mesaj çıkıp duruyor o yüzden dedim bunu modlayın çünkü tivimateden daha iyi vod player ve ip TV player var bunda

Geri