🚛 Euro Truck Simulator 2 Türkiye haritası yeni...

dehakan7

Müdavim
Konular
344
Türkiye dahil bir çok ülkenin haritası güncell halde yapılmış oyun modu kıbrıs yuninanistan fransa isviçre bulgaristan
ispanya polonya gibi çoğu avrupa ülkesinin yeni güzargarh ve yerleşim alanlarınında dahil olduğu popüler yerleri bu modda bulabilirsiniz.
tüm dlc spn sürüm ets 2 oyunu ile tam uyumludur,indirene kadar canım çıktı kıymetini bilin zalımlar gitmiş zor linklere yüklemiş. indirmek 2 günümüzü aldı, videoyu izleyip
nasıl mod olduğunu görebilirsiniz.
1736955395279

indirme linki :

Şifre: fullprogramlarindir.net

eline emeğine sağlık

Türkiye dahil bir çok ülkenin haritası güncell halde yapılmış oyun modu kıbrıs yuninanistan fransa isviçre bulgaristan
ispanya polonya gibi çoğu avrupa ülkesinin yeni güzargarh ve yerleşim alanlarınında dahil olduğu popüler yerleri bu modda bulabilirsiniz.
tüm dlc spn sürüm ets 2 oyunu ile tam uyumludur,indirene kadar canım çıktı kıymetini bilin zalımlar gitmiş zor linklere yüklemiş. indirmek 2 günümüzü aldı, videoyu izleyip
Ekli dosyayı görüntüle 3034

indirme linki :

videoda anlaşılmıyor tam aynı dosyalar değil gibi direk rar dosyasını belgelerim içerisinden euro truck simulator 2 dosyasının içine mi atıyoruz?
kurmaya çalıştım uyumsuz dedi aktifleştirmedi bende.

Son düzenleme:
Pro mod çok eski efsanedir. Anamız ağlardı parça parça linkleri indirip birleştireceğiz diye.

videoda anlaşılmıyor tam aynı dosyalar değil gibi direk rar dosyasını belgelerim içerisinden euro truck simulator 2 dosyasının içine mi atıyoruz?
kurmaya çalıştım uyumsuz dedi aktifleştirmedi bende.
Mod olarak kurmanız gerek link veriyorum inceleyin lütfen.

Mod olarak kurmanız gerek link veriyorum inceleyin lütfen.

17370368276921452896217173934777
En başta yaptımda olmadı hocam böyle bi hata var. Muhtemelen benim dlc hepsi yok ondan dolayı olmuyor steam dan aldım da çok pahalı dlc ler sorun dlc eksikliğinden olabilir.

indirme linki :

Eline emegine sağlık hocam

indirme linki :

emeklerine sağlık zaman harcamışsın

Oyunu kurdum modlarıda kurdum fakat detaylı TR haritasını bi türlü bulamadım. Sadece Avrupa yakası var. Zaten ilk dakikada tırı parçaladım patron kovdu beni :ROFLMAO:

Direksiyon seti şart klavye ile çok zor. Bugüm gamepad ile deneyeceğim

Oyunu kurdum modlarıda kurdum fakat detaylı TR haritasını bi türlü bulamadım. Sadece Avrupa yakası var. Zaten ilk dakikada tırı parçaladım patron kovdu beni :ROFLMAO:

Direksiyon seti şart klavye ile çok zor. Bugüm gamepad ile deneyeceğim
Konu başında vemiştim link yine veriyorum

ayrıca gamepad ve klavye ile çok zor yada keyifsiz oluyor tavsiyem en uygunu da olsa direksiyon seti

bende var ama bunu alıcam gelsin diye bekliyorum ülkemize

ayrıca gamepad ve klavye ile çok zor yada keyifsiz oluyor tavsiyem en uygunu da olsa direksiyon seti

Linkteki dosyayı indirip mod dosyasının içine attım sonra oyun içinden modları kurdum fakat TR haritası yoktu malesef yada ben bu ii kıvıramadım

O direksiyon setini alırsam eve sokmazlar beni. 50K fiyatı var

Son düzenleme:
Linkteki dosyayı indirip mod dosyasının içine attım sonra oyun içinden modları kurdum fakat TR haritası yoktu malesef yada ben bu ii kıvıramadım
Kurulum videosu var inceleyin lütfen.

Kurulum videosu var inceleyin lütfen.

Valla inceledim beceremedim. Genelde beceririm böyle şeyleri bu sefer olmadı Fazla vaktimde yoktu zaten. Akşama tekrar bakarım. Olmadı Anydesk İD'mi veririm benim makinaya bağlanır yaparsınız sevinirim (biraz emrivaki olacak :) )

yok rica ederim de , benimde incelemem lazım yeniden galiba, bende epey zaman önce yaptım youtube üzerinden 8-10 video bakıp öğrenmiştim :)

Oyunu kurdum. Modlarıda kurdum. İlk yükümü teslim ettim. Klavye ile oynaması çok zor. Modlardan bişi anlamadım TR haritası yok malesef. Oyunu çok güzel fakat klavye ile zor olduğu için geri kaldırdım oyunu

ETS 2 Benim Doktora Tezim :) Yıllardır Oynayan Biri olarak Şunu Söylemeliyim BULAŞMAYIN Bağımlısı olursunuz:) o kadar Süper Bir Oyunki içine girmeyen Bilmez Tüm Avrupayı görmüş Biri olarak diyorumki oyun binalar caddeler inanın birebir aynı, Bu işinDuayenleri Hilmi Şahin, Berkay İkizoğlu, Şöför abi vs vs Türkiye Tır yada Otobüs Kullanmak isterseniz Rox sendetd deneyin Üzerine yok Otobüsleride Oyunuyuz Bis ten indirebilirsiniz, Her Cumartesi Bizim Veteran Lojistik Grubumuz var Multi Pleyerde Canlı sohbetle takılıyoruz, Yardım edebileceğim bir sorunuz varsa Seve Seve Yardım ederim, Keyifli Sürüşler.

Konuyu görüntüleyenler

Geri