Yardım Mi TV Box Gen 2 tuş yönlendirme

emreli01

Üye
Konular
5
Arkadaşlar sinetech YouTube kanalında TV box Gen 2 cihazımdan Netflix prime video TV+ uygulamalarını kaldırdım o tuşlara uygulamalarda atadım fakat şöyle birşey fark ettim örnek veriyorum prime video tuşuna basılı tuttuğumda Google Play'den prime video uygulama yükleme sayfasına yönlendirme yapıyor bunu engelleme durumu var mı ne yapmam lazım

Son düzenleme:
https://forum.sinetech.tr/konu/mi-stick-4k-tus-atama.259/post-2066
Bu mesajımda mi Stick 4k için nasıl yapıldığını anlatmıştım. Bir bakın isterseniz sizin için de geçerli olacaktır diye düşünüyorum. Aynı başlık altında theperfectstorm'un paylaştığı full sürüm linkten uygulamayı indirip kurarak mesajımda anlattığım şekilde deneyebilirsiniz.

Bahsettiğim olayı anladınız mı tuş atama yönünden sıkıntı yok sadece kaldırmış olmama rağmen Netflix tuşuna uzun bastığımda Google Play'den yükleme sayfası açılıyor uygulamayı kaldırmış olmama rağmen nasıl halen o uygulamaya entegre şekilde çalışıyor

Bahsettiğim olayı anladınız mı tuş atama yönünden sıkıntı yok sadece kaldırmış olmama rağmen Netflix tuşuna uzun bastığımda Google Play'den yükleme sayfası açılıyor uygulamayı kaldırmış olmama rağmen nasıl halen o uygulamaya entegre şekilde çalışıyor
Uygulamanın başlatıcısı play store/uygulama/aç şeklindedir en basitinden. Bahsettiğim uygulama ile atama yapmak istediğiniz uygulamayı kurup etkisizleştir dedikten sonra o uygulamayı açan tuşa başka bir atama veya hiçbir işlem yapmama emri verebilirsiniz.

Uygulamanın başlatıcısı play store/uygulama/aç şeklindedir en basitinden. Bahsettiğim uygulama ile atama yapmak istediğiniz uygulamayı kurup etkisizleştir dedikten sonra o uygulamayı açan tuşa başka bir atama veya hiçbir işlem yapmama emri verebilirsiniz.
Teşekkür ederim

Geri