Ben teşekkür ederim, keyifli seyirler.Mi Android TV Box'ta ve bilgisayarda BlueStacks üzerinden kullanıyorum, şimdilik sıkıntı yok.
Ellerinize sağlık, teşekkürler.
keyifli seyirlerGüncelleme sonrası bütün eklentiler süper çalışıyor, emeğinize sağlık üstadım
uygulama içi teliften temiz kalması için link bulmayı yapmıyor ama arka plan sunucuda her yarım saat, bir saatte bir güncellemeler yapılıyor. Linkler düzeltiliyor.Eklenti kurmaya müsait olmuş resmen uygulama ve çok iyi. Site linkleri değişme ihtimaline karsi dizi filmler için bir önlem var mı otomatik kendi buluyor mu acaba
konuyu atladığım için kusura bakmayın, film listesine giriyorum, alt sıralardan bir film afişine tıklıyorum. geri dediğimde listeye geri dönüyor ve kumanda odağı aynı film üzerinde kalıyor. yani sorun göremedim. Sizin cihazda farklı bir çalışma mı mevcut yoksa başka bir alandan mı bahsediyoruz.Hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık android tv yükledim ve denedim ama geçenlerde sana Bir ricam vardı olmamış gene film bölüme girdiğim zaman bir film açıklamaları okuyorum ve geri tuşuna bastığım zaman tekrar kategori bölünme gidiyor lütfen ona bir çözüm bulun
test ettiğim hiç bir cihazda bu durumu yaşamadığım için hatayı gözlemleme şansım olmadı. uygulamayı tamamen kaldırıp sıfır bir kurulum gerçekleştirebilir misiniz. hata devam ederse sizden cihaz bilgisi ve android sürümünüzü rica edebilir miyimellerine sağlık, çok teşekkürler ederim. benim gördüğüm hata, canlı tarafına ilave olarak kaydettiğimiz listeler film bölümünede kopyalanıyor ama açmıyor. Sıkıntı değil ama bende böyle oldu söyleyeyim dedim. kolay gelsin
Dün gece ilk mesajı güncellemek isterken pc başında uyuya kalmışımGünaydın.
Bir önerim olacak; mümkünse burada siz de dahil diğer kod paylaşan arkadaşlar olursa onlar 1.sayfada listelenirse ve hatta sizin nasıl eklenir mesajınızla birlikte 1.sayfaya alınabilirse son derece güzel bir başlangıç sayfası olacaktır.
Teşekkürler
uygulama içinde kullanılan bir çok özellik uygulama boyutu artmaması ve stabile sağlaması açısından google play hizmetleri aracılığı ile çalışıyor. Bu nedenle google play hizmetleri olmayan cihazlarda bu hatayı malesef verecektir.üstat HUAWEI için bi düzeltme olacak mı açılmıyor hala
Ah be güzel kardeşim yorma kendini bu kadar.Dün gece ilk mesajı güncellemek isterken pc başında uyuya kalmışımilk mesajı birazdan güncelleyip daha derli toplu hale getireceğim
![]()
ben teşekkür ederim, isteklere kulak verdikçe gelişimi takip etmeye çalışıyorum işte.Ah be güzel kardeşim yorma kendini bu kadar.
Zaten yaptıkların muhteşem daha fazlasını istemek açgözlülük olur
Emeklerine sağlık teşekkür ederim
keyifli seyirler dilerimHocam vavoo filan eski usul ekleyeylm dlyecektim ama işi kökünden halletmişsiniz arkadaşlarla gerek bile yok. Web tarafı çok iyi olmuş Bir yayın mi buldun bas devam et geç. Site scrapping falan işlerine de gerek kalmadı haliyle. Bir de performans açısından tüm arkadaşlara önerim canlı TV için güneş TV, film dizi için nuvio manitux eklentisi yeterli arkadaşlar. Boş zamanlarında bol bol add-on kuran deneyen bir kardeşiniz olarak az ve öz eklentide huzur bulacaksınız. Tüm emek veren arkadaşlara selamlar sevgiler.
Android sistemin en gıcık tarafı bu işte, hiç stabil değil. bir cihazda çalışan başka cihazda çalışmayabiliyor. bu konu hakkında çalışma yürüteceğimDenedim tekrardan aynı oluyor yani üste solda geri menüsünde sorun yok kaldığı yerden devam ediyor ama kumandadan geri tuşuna bastığım zaman tekrar kategori bölünme gidiyor
Ben teşekkür ederim Serkan bey, keyifli seyirler dilerimEmeğinize sağlık, geliştikçe harika oluyor. Tam bir multimedia merkezi haline geliyor. Başka bir programa ihtiyaç bırakmayacak şekilde geliştirmeye devam ediyorsunuz. Teşekkürler.