[v0.9.0 Yayında] Vizyona: Android TV & Telefon için Film/Dizi İzleme Kataloğu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Paspartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dostum başarılar dilerim. 4 tane dizi film açmaya çalıştım. Hiç birini açamadım. Kolaylıklar diliyorum

Emeğine sağlık aktif kullanıyorum çok beğendim

Ben çok başarılı buldum, nefis bir uygulama olmuş elinize sağlık. CloudSteam ve Nuvio'nun uğraştırıcı yarım yamalak eklentileriyle uğraşmaktan kurtuldum sonunda, valla ne kadar teşekkür etsem az! Ben otomatik oynatmayla değil kaynağı seçerek kullanıyorum ve bir aksaklıkla da karşılaşmadım. Umarım uzun ömürlü olur, emeğinize sağlık tekrar...

Son düzenleme:
Harika uygulama, teşekkürlerler.👍🌅💫
Ben çok başarılı buldum, nefis bir uygulama olmuş elinize sağlık. CloudSteam ve Nuvio'nun uğraştırıcı yarım yamalak eklentileriyle uğraşmaktan kurtuldum sonunda, valla ne kadar teşekkür etsem az! Ben otomatik oynatmayla değil kaynağı seçerek kullanıyorum ve bir aksaklıkla da karşılaşmadım. Umarım uzun ömürlü olur, emeğinize sağlık tekrar...
Hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Dostum başarılar dilerim. 4 tane dizi film açmaya çalıştım. Hiç birini açamadım. Kolaylıklar diliyorum
Selam hocam hangileri açılmıyor kaynakla alakalı olabilir bir bakalım. Özelden iletini isterseniz

Hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Selam hocam hangileri açılmıyor kaynakla alakalı olabilir bir bakalım. Özelden iletini isterseniz
Favori uygulamam, teşekkürler

Basit, kullanması kolay. Tasarım sadeliği ve işlevsel özellikleri uygulamayı kullanırken insanı yormuyor.

cloudstreama rahmet okutan uygulama

Konu düzenlemesini nasıl yapacağım konusunda bir dostum beni yönlendirebilir mi ☺️🙏🏻 düzenle butonları gözükmüyor. Yeni sürümü paylaşınca düzenlemek isterim + @admin

Konu düzenlemesini nasıl yapacağım konusunda bir dostum beni yönlendirebilir mi ☺️🙏🏻 düzenle butonları gözükmüyor. Yeni sürümü paylaşınca düzenlemek isterim + @admin
Rapor butonuna basarsanız kendi mesajlarınızda "düzenle" seçeneği görünür.

Sanırım 2 düzenlemeden sonra düzenlemeye izin vermiyor. Kötü oldu flood gibi olacak yeni konu :/
abi ne zaman gelir güncelleme bide abi sana bir öneri kaynak ararken daha çabuk bulursa daha iyi olur

Son düzenleme:
abi ne zaman gelir güncelleme bide abi sana bir öneri kaynak ararken daha çabuk bulursa daha iyi olur Düzenle kısmı yazdığın mesajın altında abi
Filmin veya dizinin hızlı açılması cihazın hızına bağlı yoksa bende 1.5 snde açılıyor ortalama

Filmin veya dizinin hızlı açılması cihazın hızına bağlı yoksa bende 1.5 snde açılıyor ortalama
abi valla cihazım next pro 15 saniyede buluyo bide güncelleme mükemmel olmuş eline sağlık abi

Harika uygulama oldu usta valla eline koluna sağlık

v0.9.0 Güncellemesi Yayında!

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Geri