bir m3u player geliştirdim

Selamlar hayırlı olsun ben sıfreyı yenıleyıp gırıyorum sıfre hatalı yazısı her seferınde oluyor benmı beceremedım bılemedım mumkunse yardımcı olurmusun

Emeğinize sağlık.

2 farklı gmail hesabı ile kayıt olmak istememe rağmen, doğrulama kodu gelmiyor???

Uygulama indirmiyor hata veriyor

AZSH M3U PLAYER: Android TV ve telefon için IPTV oynatıcı

indirme linki:

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

TiviMate mantığında, sade ve hızlı bir IPTV oynatıcı hazırladım. Android TV kutuları, akıllı TV'ler, telefon ve tablet üzerinde çalışır. Uygulama içerik sağlamaz, kendi listenizi eklersiniz.

Liste desteği

• M3U bağlantısı (URL) veya cihazdaki M3U dosyası
  • Xtream Codes girişi
  • Stalker portal (MAC adresi ile)
  • Birden fazla liste ekleyip aralarında geçiş yapabilme, listeleri yeniden adlandırma ve silme

Kanal, film ve dizi

• kanal-grup-m3u listesi gizleme gösterme
  • kanal-grup-m3u listesi sıralaması değiştirme
  • Canlı kanallar, filmler ve diziler ayrı bölümlerde
  • Dizilerde sezon ve bölüm ekranı
  • Kategorilere göre gezinme ve arama
  • Favoriler, istemediğiniz kanalları veya kategorileri gizleme, kendi sıralamanızı oluşturma
  • Film ve dizilerde afiş ve bilgi ekranı

Oynatıcı

• Güçlü VLC altyapısı
  • Pencere içinde pencere (PiP) modu
  • Görüntü oranını değiştirme (tam ekran uzatma, orijinal orana dönme)
  • Yayın donarsa bunu fark edip kendiliğinden yeniden bağlanmayı dener

TV ve kumanda kullanımı

• Uzaktan kumandayla rahat kullanım için tasarlandı
  • Kumandası olmayan cihazlarda ekranda sanal yön tuşları ve dokunmatik kullanım

Telefonu kumanda yapma

• Aynı Wi-Fi ağındaki TV'yi uygulama otomatik bulur
  • Telefondan yön tuşları, onay ve ses kontrolü
  • Klavye modu: TV'de arama yaparken telefonun klavyesiyle yazabilirsiniz

Dosya gönderme

• Aynı ağdaki cihazlara dosya gönderme (örneğin M3U dosyasını telefondan TV'ye)
  • Birden fazla dosyayı aynı anda gönderme
  • Gönderim durumunu ekrandan takip etme

Yedekleme

• Liste ve ayarlarınızı yedekleyip başka cihazda geri yükleyebilirsiniz

Görüş, öneri ve hata bildirimleriniz için bana mail atabilir veya Telegram'daki AZSH PLAYER grubuna katılabilirsiniz (@azshplayer).
Youtube Sinetech de izledim. Güzel ve kullanışlı bir uygulama olmuş.Ancak Mail adresiyle giriş mümkün olmuyor.Telegramdan takip ettiğime göre bu konudan muzdarip olanlrın çok olduğunu gördüm.Ben de onlardan biriyim.Buna bir çözüm bulunmalı.Yani izlenilmedikten sonra uygulama kimin işine yarar ki.Önerim tamam mail adresi yazılmasın ya da yanlızca mail adresi yazılsın şifre yazılmasın.Birden fazla mail adresim var ve aktifler hepsine ya adres ya da şifre yanlış diyor.Elinize ve emeğine sağlık. Güzel olanın uygulamanın yaygın olarak kullanılması olmalı derim.Kolaylıklar diliyorum

merhaba uygulama çöp kutusunda gösteriyor nasıl indirebiliriz uygulamayı

merhaba uygulama çöp kutusunda gösteriyor nasıl indirebiliriz uygulamayı
Sanıyorum ömrü çok kısa sürdü ve kaldırıldı.Yapımcılar sorulan sorulara yanıt vermedikleri gibi genel bir açıklama da yapmıyorlar.Kullanılmaya devam ediyorsa,ömrü uzun soluklu olsun.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri