Yeni Dacia Sandero Stepway 1.2 LPG Mantıklı mı? Kullanan var mı?

Adnan K.

SaLuTe
••• Admin •••
Puan 374
Çözümler 1
Web sitesi
sinetech.tr
@Adnan K.
Herkese selamlar,

Biliyorsunuz ülkemizde akaryakıt fiyatları cebimizi oldukça zorlamaya başladı. Herkes hayatın her alanında olduğu gibi otomobillerde de en ekonomik alternatifleri arar olduk.
Dacia Sandero Stepway 1.2 LPG bir süredir dikkatimi çekiyor. Baya bir yazı okudum ve videolarını izledim.
Şu anki Extreme paket liste fiyatı ₺1.685.000 Bayilerden daha uyguna da alınabiliyormuş.
Mantıklı gibi duruyor, tabi ekonomi sağlayabilmek için bazı konforlardan ödün vermek gerekiyor.

Bu araca sahip olan,kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. Fotoğraflara ve videolara bakmak başka, kullanmak başka. Sizce alınır mı??
1791496024756.png

merak ettim bende

İlla sıfır araç olsun demiyorsanız
2023 1.0 Tce Dacia Duster tavsiye ederim
Fabrika çıkışı Lpg li 100 beygir
inanılmaz tasarruflu bir araç
Kesinlikle tavsiye ederim

İlla sıfır araç olsun demiyorsanız
2023 1.0 Tce Dacia Duster tavsiye ederim
Fabrika çıkışı Lpg li 100 beygir
inanılmaz tasarruflu bir araç
Kesinlikle tavsiye ederim
Ben sıfırdan yana değilim aslında,temiz sıfıra yakın ikinci eller daha mantıklı. Sıfır olursa muafiyetle olabilir.
Bahsettiğiniz araçta 1.0 motor çok küçük kalmıyor mu? 100 bg 170nm. Ağır sayılabilece bir araç

Herkese selamlar,
Eşime Dacia Spring aldım , 100 km de 9-10 kw tüketimi var evden sarj ediyoruz , mtv yıllık 1200 TL , yani bedavaya yakın bir yürütme maliyeti var , gönül rahatlığı ile tavsiye ederim ;)

1791534669875.png

Son düzenleme:
Şu araca Nissan, Toyota logosu tak, fiyat 2.5M. 1500 km menzil. Her türlü alınabilitesi yüksek. Bence Çin aracı almaktansa, marka takıntısı yoksa kesinlikle alınabilecek bir araç. Eşim "Dacia ne ya" deyip kestirip attı😁
1000145631.png

Şunu, 85 Broadway de görmez, yaşamazsınız. Hiç aks kesmiş Reno gördünüz mü yolda?

Şu araca Nissan, Toyota logosu tak, fiyat 2.5M. 1500 km menzil. Her türlü alınabilitesi yüksek. Bence Çin aracı almaktansa, marka takıntısı yoksa kesinlikle alınabilecek bir araç. Eşim "Dacia ne ya" deyip kestirip attı😁
Ekli dosyayı görüntüle 33662

Şunu, 85 Broadway de görmez, yaşamazsınız. Hiç aks kesmiş Reno gördünüz mü yolda?
Malzeme kalitesi görünüyor zaten fotoğraflarda

Ben sıfırdan yana değilim aslında,temiz sıfıra yakın ikinci eller daha mantıklı. Sıfır olursa muafiyetle olabilir.
Bahsettiğiniz araçta 1.0 motor çok küçük kalmıyor mu? 100 bg 170nm. Ağır sayılabilece bir araç
Gücünü size öyle anlatayım
Ankara dan doğu illerine giden samsun yolu vardır ve güzergah üzerinde
Elmadağ ilçesinin oldukça dik ve sürekli tırmanma gerektiren rampası var
bu rampayı çıkarken full bagaj ve 5 yetişkinle 6. viteste benzinde hiç zorlanmadan rahatlıkla çıkıyorum
Ayrıca bu yaz Trabzon, Rize, Ordu, Artvin güzergahında yaylalara çıktım
ve hiç bir yayla çıkışında zorlanma yaşamadım.
Açıkçası ben çok memnunum Tavsiye ederim

bu rampayı çıkarken full bagaj ve 5 yetişkinle 6. viteste benzinde hiç zorlanmadan rahatlıkla çıkıyorum
Teşekkür ederim bilgi için, stepway kullanan biri de çıkarsa ikisini daha iyi kıyaslayabiliriz :)

menzil 220 km yazıyor ..eşiniz memnun derken mesafe olarak mı ..az menzil değilmi
Şehir içi işlerini rahat rahat yapıyor onun için menzili yetiyor azalınca evden sarj ediyor zaten ekonomik , yürütme maliyetleri düşük olduğu için memnun ;)

Son düzenleme:
lpg de çekmez benzin olmasa değilmi.

lpg de çekmez benzin olmasa değilmi.
Ben şehir içi LPG şehir dışı benzin kullanıyorum
Ara hızlanmalarda LPG tatminkar bir çekiş gücü sunuyor ama bir benzin gibi olmaz tabi

Geri