ikinci
Paylaşımcı
Arkadaşlar merhaba türknet marka modem kullanıyorum ama tek çatı altında hem 2.4 hem de 5 GHz aynı ve bazı cihazlar uyumlu değil bunun için en sağlıklı şekilde nasıl yaparım bilen var mı teşekkürler 
Bant yönlendirme seçeneğini kapatın modem arayüzündenArkadaşlar merhaba türknet marka modem kullanıyorum ama tek çatı altında hem 2.4 hem de 5 GHz aynı ve bazı cihazlar uyumlu değil bunun için en sağlıklı şekilde nasıl yaparım bilen var mı teşekkürler![]()
Kardesim zaten bunu modem ve cihazin en stabil sekilde anlasip oto ayarlıyor bunu ayirmana gerek yok ben yillardir tek cati altinda kullaniyorum. 5 ghz modeme yakinsa ve destekler ise direk kendini oraya atiyor uzaksa 2.4 ghz gecer anlik degisir bu 5 desteklenmiyor ise zaten 2.4 üstünden direk alirArkadaşlar merhaba türknet marka modem kullanıyorum ama tek çatı altında hem 2.4 hem de 5 GHz aynı ve bazı cihazlar uyumlu değil bunun için en sağlıklı şekilde nasıl yaparım bilen var mı teşekkürler![]()
Doğru ama şöyle bi problem var mesela robot süpürgeler airfryerlerın çoğu 2.4ghz uyumlu. Ayırmayınca bağlanmıyor wifiye mecbur ayırmak zorunda kalıyorsunuzKardesim zaten bunu modem ve cihazin en stabil sekilde anlasip oto ayarlıyor bunu ayirmana gerek yok ben yillardir tek cati altinda kullaniyorum. 5 ghz modeme yakinsa ve destekler ise direk kendini oraya atiyor uzaksa 2.4 ghz gecer anlik degisir bu 5 desteklenmiyor ise zaten 2.4 üstünden direk alir
Haklisin hocam ben sadece Tv Telefon Tablet Bilgisayar üzerine yillardir kullanim sagliyorum bunlarda hic sorun yasamadim ama dediginiz ürünleri arkadasim kullaniyor ise o konuda fikrim yok haklisinizDoğru ama şöyle bi problem var mesela robot süpürgeler airfryerlerın çoğu 2.4ghz uyumlu. Ayırmayınca bağlanmıyor wifiye mecbur ayırmak zorunda kalıyorsunuz