NuvioTV-Test sürümü

Hocam ayarlardan yana doğru yaptığım zaman kategori seçtiğim ve filimler veya dizeler hepsi geliyor ama tekrar ayarlar girdiğim aşağı yukarı seçtiğim zaman filmler hiçbiri gelmiyor

Hocam denedim anasayfa da ne varsa o görünüyor yani tümünü gör dediğim zaman hiç bir şey görünmüyor
ilk kurulumda gelişmiş deyince depo boş oluyor yenilenecek bir şey görünmüyor kaldırıp tekrardan kurdum basit kurulum deyince sorun olmadı. proğram çok iyi diğer eklentileri de kurum sorunsuz
@halef sizinki de böyle bir sorun olabilir mi? Bunu bir dahaki sürümde daha tutarlı hale getiririz.

Guzel düşünülmüş. Ozellikle kaynak ve katalog seçiminin ana sayfada olması. Ama ben kendi hesabımı da eklemek isterim. Bunu acabilirseniz uyumuna da bakarım. Teşekkürler

Hocam ayarlardan yana doğru yaptığım zaman kategori seçtiğim ve filimler veya dizeler hepsi geliyor ama tekrar ayarlar girdiğim aşağı yukarı seçtiğim zaman filmler hiçbiri gelmiyor
Ekran görüntüsü atabilirmisiniz?

Guzel düşünülmüş. Ozellikle kaynak ve katalog seçiminin ana sayfada olması. Ama ben kendi hesabımı da eklemek isterim. Bunu acabilirseniz uyumuna da bakarım. Teşekkürler
Adım adım ilerleyeceğiz.

Sorun: Bazı sitelerdeki medya içeriğinin tmdb/imdb id bulunamıyor ve detay penceresinde hata çıkıp oynatma kısmına düşmüyor.
Çözüm: Bu gibi durumlarda sitenin gönderdiği içerikle detay penceresi açıldı ve url plugine iletilerek video oynatma sağlandı.
Bir sonraki sürümde bu hata olmayacak.

Nuvio' nun katalog/yayın tabanlı yapısının yanında Cloudstream gibi site/yayın özelliğinin eklendiği test sürümüdür.
Yani sevip takip ettiğiniz bir siteyi eklentisi aracılığıyla katalog olarak kullanma imkanı sağlanmıştır.

Kurulum ayrı bir kimlikle yapıldığı için mevcut Nuvio kurulumunu, ayarlarını vb. etkilemez.
Bu sürüm gri Nuvio ikonu ve NuvioTest kimliğini taşır.

İlk açılışta ve sonrasında bir sunucuya bağlanmaz, hesap olmadan devam etmeniz gerekir.
3 adet plugin deposu ve 2 adet katalog ile gelir.
Uygulamayı ilk açtığınızda Uzantılar/Depolar'dan depoları yenilemeniz gerekir.

varsayılan plugin depoları: @manitux Manitux Nuvio Plugins, @ayruki izlelan, @patr0n patr0n Nuvio Eklentileri
varsayılan kataloglar: Nuvio Catalog Addon ve izlelan

Nuvio plugin olarak site/yayın özelliği şu an sadece Manitux Nuvio Plugins deposunda var. İlgilenen geliştirici arkadaşlar için örnek plugin deposu hazırlayıp buradan bildireceğiz.

Cloudstream eklentileri zaten yapısı gereği katalog olarak çalışacak durumdadır. Bu sürüme o özellik de eklenmiştir.

İstediğiniz diğer plugin/addon'ları "Telefondan Yönet" menüsü üzerinden kurabilirsiniz.

Şimdilik sadece Nuvio konusunda tecrübeli arkadaşların test etmesini rica ederiz.

indirme sayfası:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Android TV için genellikle: app-full-armeabi-v7a-release.apk

Ekli dosyayı görüntüle 33443
Ekli dosyayı görüntüle 33444
Ekli dosyayı görüntüle 33445
Ekli dosyayı görüntüle 33448
Ekli dosyayı görüntüle 33449
Ekli dosyayı görüntüle 33481
eline emeğine sağlık on numara çalısıyor başarılarının devamını dilerim.

Başkan ellerine sağlık şu an aktifmi ve mobil veya TV,tvbox için mi telefondan giriş yapılamıyor hesapsız devam et dediğimde buton basmıyor

Başkan ellerine sağlık şu an aktifmi ve mobil veya TV,tvbox için mi telefondan giriş yapılamıyor hesapsız devam et dediğimde buton basmıyor
Aktif ve Android TV içindir.

ilk kurulumda gelişmiş deyince depo boş oluyor yenilenecek bir şey görünmüyor kaldırıp tekrardan kurdum basit kurulum deyince sorun olmadı. proğram çok iyi diğer eklentileri de kurum sorunsuz
Bende Uzantılar sekmeside yok sadece Eklentiler sekmesi var. Uzantılar sekmesini aktif etmek için ne yapmalıyım,
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
muhtemelen
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
verilen bağlantılarda hata var waydroid den bağlanıyorum 7 ve 8 açılmyor app fuul dosyasında da bir hata olabilir bağlanmıyor

Emeklerinize sağlık büyük kolaylık oldu.ben kullanırken birşey dikkatimi çekdi ğstte seçdiğimiz yerde arama yapıyor ama diğerlerinide aranaya çalışıyor oda arama sğresini uzatıyor bir kıntrol edebilirmiyiz

Ayarlar/İçerik ve Kesif/ Eklentiler geliyor. Bahsettiğiniz Uzantılar/Depolar yok. Olasa yenileyecem ama YOK işte

Ayarlar/İçerik ve Kesif/ Eklentiler geliyor. Bahsettiğiniz Uzantılar/Depolar yok. Olasa yenileyecem ama YOK işte
Gelişmişe Geç diyince sorun düzeldi ve Uzantılar sekmesi de aktif oldu artık. Benzeri sorun yaşan olursa Ayarlar/Gelişmiş seçmeleri yeterli

Bende Uzantılar sekmeside yok sadece Eklentiler sekmesi var. Uzantılar sekmesini aktif etmek için ne yapmalıyım,
Şimdiden teşekkür ederim.
Android TV ise izinleri kontrol edin. Aynı zamanda cihazınıza NuvioTV kurulabiliyor mu?

Gelişmişe Geç diyince sorun düzeldi ve Uzantılar sekmesi de aktif oldu artık. Benzeri sorun yaşan olursa Ayarlar/Gelişmiş seçmeleri yeterli

Sorun düzelmiş, tamamdır.

Son düzenleme:
@manitux hocam
Ben iki türlü de denedim,
Depolar kurulu gelmedi sadece eklentiler vardı,
Depoları kendim yükledim.
Ellerinize sağlık teşekkür ederim

Emeklerinize sağlık büyük kolaylık oldu.ben kullanırken birşey dikkatimi çekdi ğstte seçdiğimiz yerde arama yapıyor ama diğerlerinide aranaya çalışıyor oda arama sğresini uzatıyor bir kıntrol edebilirmiyiz
Belirli bir depo seçtiyseniz sadece o kaynaklarda arama yapar.

Geri