Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Sorun çözüldü mü dostum?
elinize sağlık sayenizde çalıştı. biraz kurcalamam gerek ayarları cloudstream ile iyi bir ikili olacak diye düşünüyorum. tr içerikleri ve yeni dizi filmler ve mor (maç) yayınları da izleyebiliyorsam süper olur. bende ana ekran bu şekilde açıldı. collections yüklemeli miyim ? yada sizin önerdiğiniz şeyler var mı?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-10-04 at 18.53.13.jpeg
    WhatsApp Image 2026-10-04 at 18.53.13.jpeg
    218.9 KB · Görüntüleme: 22
elinize sağlık sayenizde çalıştı. biraz kurcalamam gerek ayarları cloudstream ile iyi bir ikili olacak diye düşünüyorum. tr içerikleri ve yeni dizi filmler ve mor (maç) yayınları da izleyebiliyorsam süper olur. bende ana ekran bu şekilde açıldı. collections yüklemeli miyim ? yada sizin önerdiğiniz şeyler var mı?
Rica ederim iyi kullanımlar. Yeni baslayanlar icin size önerdiğim suanda kullandığız Stock katalog iyi biraz zaman geçtikten sonra katalog yukleyebilirsiniz isterseniz bahsettiğiniz seyleri izlemek mümkündür turkce diziler icin assagi gelin series by language basliginin altindaydi sanirim tr dizilere filmlere ulasabilirsiniz mor icerikler izleniyor lakin forumda yasak biraz arastirirsanz bulursunuz

Rica ederim iyi kullanımlar. Yeni baslayanlar icin size önerdiğim suanda kullandığız Stock katalog iyi biraz zaman geçtikten sonra katalog yukleyebilirsiniz isterseniz bahsettiğiniz seyleri izlemek mümkündürdur turkce diziler icin assagi gelin series by language basliginin altindaydi sanirim tr dizilere filmlere ulasabilirsiniz mor icerikler izleniyor lakin forumda yasak biraz arastirirsanz bulur

çok teşekkür ederim yardımlarınız için 👏 sayenizde sorunu bulduk. araştırıcam yeni plugins leri. iyi günlerr.

canlı yayınları nasıl izleyebiliyoruz

BronzeCloud Türk Kaynak Eklentisi Çıkmış Yaklaşık 50+ Uzeri Siteden Destek Sağlıyor Rectv Filmleri Felanda Var Denemek İsterseniz

Uzantılara (Plugins) Kurun

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Github İletisim ve Destek Sayfasi

BronzeCloud Türk Kaynak Eklentisi Çıkmış Yaklaşık 50+ Uzeri Siteden Destek Sağlıyor Rectv Filmleri Felanda Var Denemek İsterseniz

Uzantılara (Plugins) Kurun

Github İletisim ve Destek Sayfasi

Ya bende diyorum cs de var zaten ekli kullanıyoruz. Az önce bi baktım nuvio gözlerim açıldı. İşler yoğun yoksa githubda takip de ediyorum.

Merhaba, tizen işlemcili televizyonlara nasıl kuruyoruz Nuvio

Geri