Pars tv çalışmıyor

Son düzenleme:
yanniz dikkat edin bak adam gurubunda yazmis modlu apk felan yukleyenlerde sorumluluk bizde degil diye bildigim kadar apk zaten kendi icinde guncelleniyor
Bu bende yüklü olan 1.0.1 (9) versiyonun programın kendi içinden güncellenmiş olan 1.0.1 (16) sürümünün apksı. Bende şu anda bu sorunsuz olarak çalışıyor ve güncelleme uyarısı vermiyor. Demek ki son sürüm bu şu an. Programın ana menüsü ve eklentiler kısmı çok güzel olmuş. İnşallah kapanmaz.

demekki bu sekilde oluyormus iyi apk orjinlase sikinti olmaz ozaman sanirim
Apk organik, tamamen orjinal ve yerli malı. Programın kendi içinden güncellediği sürümün apk sı. Program içeriğinde canlı bölümünde sadece 2 veya 3 seçenek var üstte ama olsun. İş görür yine de

Apk organik, tamamen orjinal ve yerli malı. Programın kendi içinden güncellediği sürümün apk sı. Program içeriğinde canlı bölümünde sadece 2 veya 3 seçenek var üstte ama olsun. İş görür yine de
nasil yani ? bi resim atman mumkunmu analmadim bizde canli tve 30 dan fazla secenek var bizdeScreenshot_20261003-185259.png

Bende de gayet iyi calisiyor...Kalite de iyi ..emegi gecenlerin ellerine saglik

Pardon ben warstv den bahsetmişim. Parstv de sorun yok bende de. Sorunsuz.

Bu pars tvyi kim yaptıysa allah razı olsun sonsuz teşekürler. Valla para versen böyle içerik yok hele eklentiler felaket. Beş saat inceledim yine ayrılamadım.

Onvo TV lerde bilinmeyen kaynaklara izin ver bölümü yok. BU pars TV nin güncelleme yapılmış apk sı var mı acaba
yüklü eklenti izni kapaliysa güncelleme indirir ama yüklemez ekelnti ayarlarina bak

Geri