Herkese merhaba,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım
NET TV projesi karşınızda. Bildiğiniz gibi daha önceki versiyonda Android Box veya TV'lerde kullanırken bazen mouse kullanmak gerekebiliyordu. Bu yeni sürümle birlikte o derdi tamamen ortadan kaldırdık.
Artık uygulamanın
her köşesi kumandanızla yönetilebilir durumda. İster film izleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 20180
İşte NET TV Box sürümünde sizi bekleyen özellikler:
Tam Kumanda Desteği & Mouse Seçeneği Menüler, listeler, arama kutusu ve oynatıcı... Hepsi kumandanızın yön tuşlarıyla tam uyumlu hale getirildi. Seçili olan öğe parlayarak size nerede olduğunuzu gösterir.
- Not: Kumanda uyumlu olsa da, alışkanlığınız varsa mouse (fare) ile de sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Seçim tamamen size kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 20181
Canlı Yayın Kontrolleri (Zapping) Canlı TV izlerken kumandanızın tuşları şu fonksiyonları yerine getirir:

Yukarı / Aşağı Tuşları: Cihazınızın ses seviyesini (Volume) açıp kısmanızı sağlar.

Sağ / Sol Tuşları: Kanallar arasında hızlıca geçiş yapmanızı (Zapping) sağlar.
Ekli dosyayı görüntüle 20182
Dizi/Filmler ve Harici Player Tercihi Özellikle VOD (Dizi/Film) bölümlerinde, yüksek kaliteli görüntülerde veya farklı ses formatlarında (AC3, DTS vb.) takılma yaşamamanız için sistem
Harici Oynatıcı üzerinden çalışacak şekilde ayarlandı.
Tavsiyem: MX Player veya Wuffy Player kullanmanızdır (Kodek uyumluluğu en iyi olanlardır).
Elbette cihazınızda yüklü farklı bir oynatıcı varsa (VLC vb.), sistem bunları da tanır ve seçim yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 20183
"Kaldığım Yerden Devam Et" Özelliği Bu özellik, kullandığınız harici oynatıcının yeteneğiyle çalışır.
- Örnek: Eğer MX Player kullanıyorsanız ve bir filmi yarıda bırakırsanız, tekrar açtığınızda size "Kaldığın yerden devam edilsin mi, baştan mı başlansın?" diye sorar. Böylece hiçbir şeyi kaçırmazsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 20184
Ana Ekranda Bilgi Paneli Uygulamayı açtığınızda sizi sadece menüler değil; güncel
Saat/Tarih ve
Hava Durumu bilgisi karşılar.
Şunu samimiyetle belirtmek isterim ki; ben profesyonel bir yazılımcı değilim. Bu projeyi,
bazı üstadların ve yapay zeka teknolojisinin yardımı ile geliştirdim.
Amacım piyasadaki profosyonel uygulamalara rakip olmak değil. Sadece
"süreklilik" ilkesine bağlı kalarak, her zaman elinizin altında bulunacak, stabil, temiz ve iyi bir alternatif sunmaya çalışıyorum.
Bu sürüm özellikle Android TV Box kullanıcıları düşünülerek optimize edilmiştir.
Ancak Android telefon veya tabletlerinizde de sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Yeni kanallar stabil kaynaklar bulundukça eklenecektir.
Yapıcı her türlü yapıcı öneri ve eleştiriye açığım, geliştirmem için yorumlarınızı bekliyorum. Güle güle kullanın!
@Sinetech Hocamızın tanıtım videosu:
Uygulamanın geliştirme aşamasında ve liste konusunda destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
@patr0n @Kargo1975 @tekkan @powerboard @Zerk @ENS
İndirme Linkleri:
Downloader İndirme Kodu: 2025741
Telegram Adresimiz: