🍿 WatchBuddy — Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada!

iş listemize eklendi.

vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Arkadaşın yukarıda yazdığı gibi ileri geri sarma gerçekten eziyet kumandanın yön tuşları ile yapabilirsek çok iyi olur reklamlara bişey diyemem oda sizin gelir kaynağını sonuçta ama bir tık fazla olmuş gibi

Arkadaşın yukarıda yazdığı gibi ileri geri sarma gerçekten eziyet kumandanın yön tuşları ile yapabilirsek çok iyi olur reklamlara bişey diyemem oda sizin gelir kaynağını sonuçta ama bir tık fazla olmuş gibi

Uygulama ilk aşamada reklamsızdı ve öyle devam etmesini biz de gönülden istiyorduk. Fakat artan talebe cevap verebilmek için sürekli sunucu yükseltmesi yapmak durumunda kalıyoruz. Bu süreçte mevcut premium aboneler ücretsiz kullanıcıların maliyetini kompanse edemediği gibi, oluşan ücretsiz kullanıcı yığılması premium abonelerin de hizmet kesintisi yaşamasına sebep oluyordu. Dolayısıyla gelir-gider dengesini kurabilmek ve hizmeti sürdürebilmek adına bu yola gidilmesi gerekti.

İlk mesajda da belirttiğimiz gibi, bu uygulama bireysel içerik tüketimi için tasarlanmadı. Oda açıldıktan sonra oda içerisinde hiçbir reklam bulunmuyor; yalnızca uygulama içinde gezinirken 20 dakikada bir reklam çıkıyor. Odayı kurup arkadaşlarınızı davet ederken içerik arama süreniz uzadığı için siz arada reklam görmüş olabilirsiniz; ancak odaya sonradan katılan kullanıcılar hazır odaya doğrudan dahil olduğu için herhangi bir reklam yoğunluğuyla karşılaşmıyor.

Televizyonda kumandayla ileri-geri sarma konusu ise şu an iş listemizde, üzerinde çalışıyoruz.

4k fılm izlemek istedim ama turkçe altyazını goremedim açmam gereken bıyermı var

Açılışta bir reklam çıkıyor 5 dk gitmiyor.Bu nasıl bir şey anlamadım.

4k fılm izlemek istedim ama turkçe altyazını goremedim açmam gereken bıyermı var

sorunu teşhis edebilmemiz için;

uygulamayı kullandığınız cihaz, uygulama sürümünüz, hangi kaynak ve hangi içerik olduğunu paylaşmanız gerekmekte.

uygulamayı kullandığınız cihaz, uygulama sürümünüz, hangi kaynak ve hangi içerik olduğunu paylaşmanız gerekmekte.
cıhazım nextbox4k.içerik keşfet bolümünden 4khdhub dan kılling season fılmini secıyorum.altyazı yok.sag üstte sembollerde vıdeo kaynagında altyazı url ekle istege baglı çıkıyor.

Üstat girişte reklam koy İnat'taki gibi olsun gitsin .Madem yoğunluktan zorunlu.Bu şekilde Premium olmadan kullanılması çok sıkıcı.

Uygulama ilk aşamada reklamsızdı ve öyle devam etmesini biz de gönülden istiyorduk. Fakat artan talebe cevap verebilmek için sürekli sunucu yükseltmesi yapmak durumunda kalıyoruz. Bu süreçte mevcut premium aboneler ücretsiz kullanıcıların maliyetini kompanse edemediği gibi, oluşan ücretsiz kullanıcı yığılması premium abonelerin de hizmet kesintisi yaşamasına sebep oluyordu. Dolayısıyla gelir-gider dengesini kurabilmek ve hizmeti sürdürebilmek adına bu yola gidilmesi gerekti.

İlk mesajda da belirttiğimiz gibi, bu uygulama bireysel içerik tüketimi için tasarlanmadı. Oda açıldıktan sonra oda içerisinde hiçbir reklam bulunmuyor; yalnızca uygulama içinde gezinirken 20 dakikada bir reklam çıkıyor. Odayı kurup arkadaşlarınızı davet ederken içerik arama süreniz uzadığı için siz arada reklam görmüş olabilirsiniz; ancak odaya sonradan katılan kullanıcılar hazır odaya doğrudan dahil olduğu için herhangi bir reklam yoğunluğuyla karşılaşmıyor.

Televizyonda kumandayla ileri-geri sarma konusu ise şu an iş listemizde, üzerinde çalışıyoruz.
çok sağol üstad

WatchBuddy birlikte izleme uygulamasıdır ve webde de çalışmaktadır.

bu bahsettiğiniz uyarı api tarafında çıkmaktadır. (stream.watchbuddy.tv)

görselde belirtilen tarih itibariyla; açık kaynak kodlu olarak paylaştığımız içeriklerin bir kısmını, kraptor adlı vatandaşın rahatsız olması nedeniyle yayından kaldırmak zorunda kalmıştık.
Ekli dosyayı görüntüle 32643

kendi eklentilerinizi geliştirebileceğiniz mevcut altyapı hala yayındadır;
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

web de nasıl çalıştığını çözebilmiş değilim hala. ne yapmak gerekiyor biraz açıklama yapsanız memnun olurum.

web de nasıl çalıştığını çözebilmiş değilim hala. ne yapmak gerekiyor biraz açıklama yapsanız memnun olurum.

Uygulama üzerinden bir oda oluşturup 'Odayı Paylaş' butonuna bastığınızda, size özel bir davet bağlantısı üretilir (örneğin: watchbuddy.tv/room/XXXXX). Bu bağlantıyı paylaştığınız kişiler, diledikleri herhangi bir internet tarayıcısından linke tıklayarak doğrudan odanıza katılabilir.

1790263330858.png

Xiaomi tv box ta alt yazi seçenegine video başladiktan sonra erişemiyoruz, tekrar geri cikip bastan ayarlamak gerekiyor bunun kolay bir yolu varmidir. Yoksa benmi bulamıyorum bilemedim

Xiaomi tv box ta alt yazi seçenegine video başladiktan sonra erişemiyoruz, tekrar geri cikip bastan ayarlamak gerekiyor bunun kolay bir yolu varmidir. Yoksa benmi bulamıyorum bilemedim

Mevcut yapıda odaya tek bir altyazı tanımlanabildiği için içeriği/kaynağı yeniden yüklemeniz gerekiyor.

1790264381156.png

🍿 WatchBuddy
Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada! | Sınırları Aşan Senkronize Medya Ekosistemi

WatchBuddy; mesafe fark etmeksizin arkadaşlarınla aynı anda video izlemeni sağlayan modüler bir ekosistemdir. Web, Mobil ve TV platformları arasında çalışan kusursuz bir senkronizasyon köprüsü sunarak ortak seyir deneyimini yeniden tanımlar.

✨ Öne Çıkan Özellikler
  • 🔌 Modüler Sağlayıcı Desteği: (Stremio Mantığı) — Kendi eklentini/içerik sağlayıcını ekle, dilediğin kaynakları saniyeler içinde uygulamaya entegre et.
  • ⏱️ Anlık Senkronizasyon: (Rave Mantığı) — Oynatma, duraklatma ve sarma komutları tüm katılımcılarda milisaniyelik gecikmeyle eşzamanlı çalışır.
  • 🌍 Esnek Medya Desteği: M3U8 (HLS), MP4, MKV ve tüm doğrudan video yayın bağlantılarıyla %100 uyum.
  • 💬 Canlı Sohbet & Tepkiler: İzleme odalarında anlık mesajlaşma ve emoji tepkileri ile tam bir sinema atmosferi.
  • 📱 Çapraz Platform: Web, Android (Mobil & TV) ve iOS cihazlar arasında kesintisiz profil ve oda uyumu.
  • ☁️ Bulut Erişimi: İsteğe bağlı profil eşitleme ile favorilerini ve geçmişini cihazlar arası koru.
  • 🌐 Çoklu Dil Desteği: Türkçe, English, Français, Русский, Українська, हिन्दी, 简体中文.
  • 🛡️ Barındırma Yok (No-Hosting): WatchBuddy sadece bir senkronizasyon köprüsüdür. Sistemde herhangi bir medya içeriği barındırılmaz veya saklanmaz.

🐍 Geliştiriciler İçin: Kendi Sağlayıcını Yaz!
WatchBuddy merkeziyetsiz ve genişletilebilir bir altyapıya sahiptir. Sabit kaynaklarla kısıtlanmadan kendi içerik sağlayıcınızı oluşturabilir ve ekosisteme dahil edebilirsiniz.

⚙️ Nasıl Çalışır?

1. Saniyeler içinde İzleme Odanı oluştur.
2. M3U8, MP4 veya desteklenen bir eklenti bağlantısı tanımla.
3. Oda kodunu arkadaşlarınla paylaş, eşzamanlı izlemeye başla!

📲 Bağlantılar ve İndirme

📲 Uygulama:
🤖 Android (TV / Mobil):

🍎 Apple (iOS):

📺 Video Tanıtım:

⌨️ GitHub:

Arkadaşlarını davet et, odanı oluştur ve birlikte izlemeye başla! 🍿
elinize sağlık güzel olmuş yükledim bana 1 günlük pro üyelik verdi

elinize sağlık güzel olmuş yükledim bana 1 günlük pro üyelik verdi

Yeni kullanıcılarımızın uygulamamızı eksiksiz deneyimleyebilmesi adına ilk gün 1 günlük Premium üyelik tanımlamaktayız.

Ek olarak, uygulama üzerinden edindiğiniz her yeni arkadaşlık için hem sizin hem de arkadaşınızın hesabına otomatik olarak 1 günlük Premium eklenmektedir. Ne kadar çok bağlantı kurarsanız, Premium avantajlarından o kadar uzun süre faydalanabilirsiniz.

Android tv uygulamasında ileri geri alma işini daha pratik olacak şekilde yapabilir misiniz? Çubuk üzerinden saramıyoruz o da zor oluyor.
Arkadaşın yukarıda yazdığı gibi ileri geri sarma gerçekten eziyet kumandanın yön tuşları ile yapabilirsek çok iyi olur

v1.4.22 sürümümüzle birlikte; oynatıcıda kontrol çubuğu gizlendikten sonra kumandanızın sol ve sağ yön tuşlarıyla videoyu doğrudan ileri veya geri sarabilirsiniz. Kontrol butonları arasında gezinmek istediğinizde ise yukarı ve aşağı tuşlarını kullanabilirsiniz.

ilgili sürüm marketlere gönderildi ve 48 saat içerisinde yayına girmesi öngörülmektedir, marketlerde yayına girmesini beklemeden erkenden test etmek isterseniz watchbuddy.tv/apk adresi üzerinden apk indirip yükleyebilirsiniz..

v1.4.22 sürümümüzle birlikte; oynatıcıda kontrol çubuğu gizlendikten sonra kumandanızın sol ve sağ yön tuşlarıyla videoyu doğrudan ileri veya geri sarabilirsiniz. Kontrol butonları arasında gezinmek istediğinizde ise yukarı ve aşağı tuşlarını kullanabilirsiniz.

ilgili sürüm marketlere gönderildi ve 48 saat içerisinde yayına girmesi öngörülmektedir, marketlerde yayına girmesini beklemeden erkenden test etmek isterseniz watchbuddy.tv/apk adresi üzerinden apk indirip yükleyebilirsiniz.
Kullanıcıların önerilerini dikkate aldığımız için teşekkürler

ilgili sürüm marketlere gönderildi ve 48 saat içerisinde yayına girmesi öngörülmektedir, marketlerde yayına girmesini beklemeden erkenden test etmek isterseniz watchbuddy.tv/apk adresi üzerinden apk indirip yükleyebilirsiniz..
Geliştirmeler için teşekkürler.

Elinize sağlık,bu uygulamayı recv benzeri kasmayan bir uygulama yapabilitseniz ,TV bazı cihazlar 1 GB ramlı onlarda kullanabilir,daha geniş kitlelere ulaşır kanısındayım, bence sanki az 2 GB coğu cihaz çabuk yoruyor gibi TV box açısından .Başarılar.

Geri