izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

O zaman youtube linkine tıklayıp açılan sayfada film seçip size istek mi atıyoruz.
youtube.izlelan.com da sağ üstte + ikonu var. Ordan istek gönderebilirsiniz.

Eğer eklersem nuviodan diziye girip TürkDizi kaynağını seçip izleyebilirsiniz

youtube.izlelan.com da sağ üstte + ikonu var. Ordan istek gönderebilirsiniz.

Eğer eklersem nuviodan diziye girip TürkDizi kaynağını seçip izleyebilirsiniz
Bununla nasıl mücadele ediyorsunuz. Bir çok insan istek atar. Allah kolaylık versin.

Bununla nasıl mücadele ediyorsunuz. Bir çok insan istek atar. Allah kolaylık versin.
Pek istek atan yok, hem tek tek bölümleri eklemiyorum. Arkada kolaylık olsun diye mekanizmayı ayarladım 😀

Pek istek atan yok, hem tek tek bölümleri eklemiyorum. Arkada kolaylık olsun diye mekanizmayı ayarladım 😀
Eline koluna yüreğine sağlık. Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Sayenizde keyifli seyirler geçiriyoruz. 🤲🤲🤲🤲

Kaynakların çokluğundan değil hocam, arkada kaynaklarla çalışan domain sisteminden kota doluyor. Plugin zaten sizin cihazınızda inmiş durumda ama kota bittiğinden domain sistemine bağlanamıyor ve nere gideceğini bilmiyordu o yüzden bir şey bulmuyordu. Kaynak kodda gömülü hiç bir domain bulunmuyor.
Hocam kaynakların fazla olması herhangi bir içerikten kaynak aramasını sırasında tüm kaynaklara sorgu atması 100.000 limitine etkisi yok mu var sanıyordum

Hocam kaynakların fazla olması herhangi bir içerikten kaynak aramasını sırasında tüm kaynaklara sorgu atması 100.000 limitine etkisi yok mu var sanıyordum
Hocam var ama kotayı dolduran o değil benim yüzde seksenini domain sistemi dolduruyor yüzde yirmisi filan plugin dolduruyom desem daha doğru olur.

Hocam var ama kotayı dolduran o değil benim yüzde seksenini domain sistemi dolduruyor yüzde yirmisi filan plugin dolduruyom desem daha doğru olur.
Anladım hocam bunu bilmiyordum, bu arada emeğine sağlık teşekkür ederim

Dostum bu yerli dizi YouTube mantığıyla canlı tv de oluyormu merakımdan soruyorum sadece.Bir kaç haber kanalı olsa iyi olurdu.istekkerimize göre Nuvio için süper repo oluşturdun emeğine saygım sonsuz sabah akşam teşekkür etsem yetmez o yüzden Her şey gönlünce olsun diyebiliyorum sadece.

Dostum bu yerli dizi YouTube mantığıyla canlı tv de oluyormu merakımdan soruyorum sadece.Bir kaç haber kanalı olsa iyi olurdu.istekkerimize göre Nuvio için süper repo oluşturdun emeğine saygım sonsuz sabah akşam teşekkür etsem yetmez o yüzden Her şey gönlünce olsun diyebiliyorum sadece.
Evet hocam yapılabilir ama yapmayı düşünmüyorum. Plugin dizi film üzerinden devam edecek

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri