Maalesef yok.Türkçe dublaj 4K içerik olarak hangi eklentiler var
Başka koleksiyonları da deneyebilirsiniz.Arkadaşlar merhabalar. 3. Koleksiyonu kullanıyordum çok güzeldi. Bugün çalışmamaya başladı? Bilginiz varmı? Benmi aacana bişeyleri bozdum
O çok idealdi. Sizde de sıkıntı varmı?Başka koleksiyonları da deneyebilirsiniz.
Ben Kaptain Mega koleksiyon kullandığımdan ötürü bilmiyorum.O çok idealdi. Sizde de sıkıntı varmı?
Hangi kaynaklar var orda. Yada link vamri bı deniyeyimBen Kaptain Mega koleksiyon kullandığımdan ötürü bilmiyorum
Koleksiyonlar içerik sağlamıyor.Hangi kaynaklar var orda.
Yada link vamri bı deniyeyim
Ya kaynaktan kastım mesela bazı Türk dizi filmleri tmdb de bulmuyor. Beterposters de felan çıkıyor. Onlar varmı? O anlamda dedim..
Türk dizisi izlemediğim için bilgim yok bu konuda.Ya kaynaktan kastım mesela bazı Türk dizi filmleri tmdb de bulmuyor. Beterposters de felan çıkıyor. Onlar varmı? O anlamda dedim..
Teşekkürler. Bunun linki varmı acaba?Nuvio Stock Kataloğu Türk Dizi ve Filmleri Gösteriyor Eger Aradığın Buysa Uygun Kaynaklarin Varsa İzlersin
Ekli dosyayı görüntüle 32933
Eklentilere YapistirTeşekkürler. Bunun linki varmı acaba?
Hata veriyor kurulmuyor nuvioyayaCloudstreamdaki Cncverse Nuvioya Geldi hemen hemen cs'de olan çoğu icerik var Netflix,Pirime,disney,4khub vs var linke tıklayın installa basin direk eklentilere kuruyor ayarlar görünüm ana sayfadan kullanmadiklarinizi gizleyebilirsiniz
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
İnstala bas sonra install cliente basHata veriyor kurulmuyor nuvioyaya
Daha alfa aşamasındaimiş denedim ama sorunlu siz kullanabiliyorsunuz izlemedim sürekli dönüyor bendeİnstala bas sonra install cliente bas
Olmassa bunu eklentielere yapistir
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.