Github Üzerinden Nuvio,Streamio vb Gibi Oynatıcılara Eklenti,Plugin Bulma.

Nuvio eklentini indirdim aynı cs de olduğu gibi hiç biri çalışmıyor.hemen sildim
ne çalışmıyor hocam ne diosun ?
izlelan yapan arkadaşımızın takipçisiyim zaten bu konuda ama birilerinin nuvio ya türkçe geniş yelpazeli işler yapması içerik ve mantık olarak çok güzel ve bunu yapacağını düşündüğüm kişilerden birisin diğer platformda counter strike da yani :) başarılı olduğun için düşündüm sadece eline sağlık ;)
hocam eyw teveccühün. ben cloudstreamden devam onu iyileştirmeye çalışıyorum. zapping ekliyorum kendim şuan kanalları tek tıkla aşşağı yukarı yapabileceksiniz. nuvioyu sevmedim ben ya.

Nuvio denemek istiyorum alternatif olarak, Cloud stream daki gibi depo bulmamız gerekiyor mu? uygulama kendisi içerik yüklü mü geliyor. Bilgi verebilir misiniz
merhaba forum da bu konu hakkında bilgilendirme mevcut dilerseniz bir araştırın burdan anlatmak zor olur çünkü nuvio kurulduktan sonra plugin kurmanız gerkecek vs onun için bence bi araştırın kolay gelsin

Son düzenleme:
var aynen bende umarım paylaşımların gelir içerikler arttıkça iştahımız kabarıyor umarım elini ayağını çekmezsin sende hocam
yani çekmem diye düşünüyorum ama inanın dün gece 8 tane site için düzeltmelerle uğraştım. adamlar her hafta en az 2 kere sitede değişiklik yapıyor. yada site kapanıyor başka linke taşını link olayı kolay ama şu tasarımı değiştirirseler vay halimize. şimdi yapay zeka destekli otomasyon oluşturmaya çalışıyorum. tabi insan müdahalesi gibi olmayacak ama en azında sadece loglara bakarak ağır işlerde müdahale edeceğim yoksa kraptor falan çok uğraştılar inanın kolay değil. nuvio içinde çalışacam ama yavaş yavaş.

yani çekmem diye düşünüyorum ama inanın dün gece 8 tane site için düzeltmelerle uğraştım. adamlar her hafta en az 2 kere sitede değişiklik yapıyor. yada site kapanıyor başka linke taşını link olayı kolay ama şu tasarımı değiştirirseler vay halimize. şimdi yapay zeka destekli otomasyon oluşturmaya çalışıyorum. tabi insan müdahalesi gibi olmayacak ama en azında sadece loglara bakarak ağır işlerde müdahale edeceğim yoksa kraptor falan çok uğraştılar inanın kolay değil. nuvio içinde çalışacam ama yavaş yavaş.
Senin depo adın kısa kod neydi.onu indireyim bide

Tahmin edebiliyorum, yani bu işlerle uğraşılmasa da ne kadar yıpratıcı olduğunu öngörebiliyorum. Çoğu devredışı gözüküyordu dediğiniz gibi ama çözülmüş, evet elinize sağlık hocam. Nuvio'ya gelince, evet onun için geliştirme gerekiyor yerli insanlarımız için ve çok fazla kişi yapan yok sayılı yani bunun için yapacak, yapabilecek. Umarım yaparsınız, takipteyim, kolay gelsin hocam.

Son düzenleme:
benin githubda skill var onu al geliştir knk pr yolla kabul ederim hemen

Eyvallah güzel paylaşım

Arkadaşlar malum cs bölümü forumda kapatıldı gibi birsey . Nuvio ve digerleri hakkinda cok fazla mesaj alıyorum bu yüzden sizlere yardimci olmak icin bu konuyu hazırladım. Github üzerinden bu platforlmlara kaynak,eklenti ,plugin vs gibi seyleri bulmak cok kolay kendi kendinizede yeni acilmis kaynakları ve popüler kaynaklari bulabilirsiniz. Ben mobilden gösterecegim aynı yöntemin benzeri muhtemelen bilgisyardada oluyordur.

1 - Githuhub Sitesine Gidiyoruz.

2 - Sol Üstteki 3 Cizgiye Basiyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 32796

3 - Acilan Sayfada Aşağı Gelip "Search" Yazan Yere Basiyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 32797
4 - Arama Yapacağınız Kaynağı Yaziyorsunuz. Nuvio,Streamio,Cs vb Aratiyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 32798

5 - Acilan Sayfada Sağ Üstteki 3 Noktaya Basiyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 32799

6 - Acilan Sayfada Recently Uptade Baziyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 32800

7 - Gelen Sayfada Son Guncellenen Eklentileri ve Yeni Acilan Eklentileri Görebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 32801

Not : Githubta Süre Sınırı Vardir Eger Hesabiniz Yoksa Bir Sure Arama Yaptıktan Sonra Süre Limiti Hatasi Verir . 15 dk sonra tekrar arama yapiniz 🙂

Artik herşeyi devletten bekleyip mesaj atmak yerine kendiniz bulun 😁
Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler

Klavye başında harcanan emek de alın teridir.

eline sağlık

Geri