Github Üzerinden Nuvio,Streamio vb Gibi Oynatıcılara Eklenti,Plugin Bulma.

TheLastOne

Müdavim
Puan 180
Çözümler 0
@TheLastOne
Arkadaşlar malum cs bölümü forumda kapatıldı gibi birsey . Nuvio ve digerleri hakkinda cok fazla mesaj alıyorum bu yüzden sizlere yardimci olmak icin bu konuyu hazırladım. Github üzerinden bu platforlmlara kaynak,eklenti ,plugin vs gibi seyleri bulmak cok kolay kendi kendinizede yeni acilmis kaynakları ve popüler kaynaklari bulabilirsiniz. Ben mobilden gösterecegim aynı yöntemin benzeri muhtemelen bilgisyardada oluyordur.

1 - Githuhub Sitesine Gidiyoruz.

2 - Sol Üstteki 3 Cizgiye Basiyoruz.

1000007841.jpg

3 - Acilan Sayfada Aşağı Gelip "Search" Yazan Yere Basiyorsunuz.

1000007842.jpg

4 - Arama Yapacağınız Kaynağı Yaziyorsunuz. Nuvio,Streamio,Cs vb Aratiyorsunuz.

1000007843.jpg

5 - Acilan Sayfada Sağ Üstteki 3 Noktaya Basiyoruz.

1000007844.jpg

6 - Acilan Sayfada Recently Uptade Baziyoruz.

1000007845.jpg

7 - Gelen Sayfada Son Guncellenen Eklentileri ve Yeni Acilan Eklentileri Görebilirsiniz.

1000007846.jpg

Not : Githubta Süre Sınırı Vardir Eger Hesabiniz Yoksa Bir Sure Arama Yaptıktan Sonra Süre Limiti Hatasi Verir . 15 dk sonra tekrar arama yapiniz 🙂

Artik herşeyi devletten bekleyip mesaj atmak yerine kendiniz bulun 😁

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam bilgi için.

Teşekkür ederim eline sağlık anlatım için

Çok teşekkür ederim bilgi için

Çok teşekkür ederim

benim repoda programın ismi yazmıyor zor bulursunuz sanırsam :) az olsun öz olsun. paylaşım için teşekkürler.

Teşekkür ederim

hani bakim kimseye söylemicem söz
MRC yazarsanız ve malum program ismini yazarsanız bulursunuz hocam :) bu arada bizim profil kartlarında web sitesi linklerimiz var mesela sizinki sizin github benimki benim github arkadaşlar ordan da kolaylıkla ulaşabilir :)

üstadım pluginlerde türkçe dublaj mevcut mu bulamamdım ama çok fazla site buluyor ama türkçe dublaj bulamadım 1 2 tanesini denedim ama yabancı dil çıkıyor içeriklerini takip ediyorum başarıların devamını dilerim.

MRC yazarsanız ve malum program ismini yazarsanız bulursunuz hocam :) bu arada bizim profil kartlarında web sitesi linklerimiz var mesela sizinki sizin github benimki benim github arkadaşlar ordan da kolaylıkla ulaşabilir :)
var aynen bende umarım paylaşımların gelir içerikler arttıkça iştahımız kabarıyor umarım elini ayağını çekmezsin sende hocam

üstadım pluginlerde türkçe dublaj mevcut mu bulamamdım ama çok fazla site buluyor ama türkçe dublaj bulamadım 1 2 tanesini denedim ama yabancı dil çıkıyor içeriklerini takip ediyorum başarıların devamını dilerim.
kaynaklarda ne var inan bilmiyorum nuvio için izlelan vardı onu kullanın o dublajlı veriyordu yanılmıyorsam
heee mrc senin mi görmüştümki ben onu :) cloud candır ya pişirmeye devam edelim knkm

kaynaklarda ne var inan bilmiyorum nuvio için izlelan vardı onu kullanın o dublajlı veriyordu yanılmıyorsam

heee mrc senin mi görmüştümki ben onu :) cloud candır ya pişirmeye devam edelim knkm
izlelan yapan arkadaşımızın takipçisiyim zaten bu konuda ama birilerinin nuvio ya türkçe geniş yelpazeli işler yapması içerik ve mantık olarak çok güzel ve bunu yapacağını düşündüğüm kişilerden birisin diğer platformda counter strike da yani :) başarılı olduğun için düşündüm sadece eline sağlık ;)

Nuvio eklentini indirdim aynı cs de olduğu gibi hiç biri çalışmıyor.hemen sildim

Nuvio denemek istiyorum alternatif olarak, Cloud stream daki gibi depo bulmamız gerekiyor mu? uygulama kendisi içerik yüklü mü geliyor. Bilgi verebilir misiniz

Geri