Güncel m3u8 adreslerini bulma ve kendi m3u oynatma listenizi yapma alternatifleri

biofatih

Paylaşımcı
Puan 55
Çözümler 0
@biofatih
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Üstteki link kendi listenizi oluşturmak için alternatif depo.

Üstteki link kendi oynatma listenizi oluşturmak için bir oluşturucu.

Her iki linkin alternatifleri varsa bu başlıktan paylaşalım mı :)

Önemli Not:
ilk linkteki listelerde konumunuza göre yasal olmayan linkler varsa kullanmayınız.
Kullanıp kullanmamak kişinin kendi sorumluluğundadır, takdir edersiniz ki tüm listeleri inceleyecek kadar vaktim yoktur pek çoğunuz gibi.

Son düzenleme:
Teşekkürler...

Nasıl indiriyoruz listeyi?

PC de kullanmak için bunu indirip kullanabilirsiniz

m3u listelerini nereden bulacaz üstadım bulma demişsinizde
ilk linke tıklayıp sayfayı aşağı doğru kaydırınca More Public IPTV Playlists başlığının altında mevcut. Bkmak istediğiniz linkin altında Browse channels e tıklayınca kanallar geliyor o linkte paylaşılan

Nasıl indiriyoruz listeyi?
ilk linke tıklayıp sayfayı aşağı doğru kaydırınca More Public IPTV Playlists başlığının altında mevcut. Bkmak istediğiniz linkin altında Browse channels e tıklayınca kanallar geliyor o linkte paylaşılan.
İkinci link e gelip istediğiniz kanalları ekleyerek kendi listenizi oluşturup indiriyorsunuz

eyvallah bro

Üstteki link kendi listenizi oluşturmak için alternatif depo.

Üstteki link kendi oynatma listenizi oluşturmak için bir oluşturucu.

Her iki linkin alternatifleri varsa bu başlıktan paylaşalım mı :)

Önemli Not:
ilk linkteki listelerde konumunuza göre yasal olmayan linkler varsa kullanmayınız.
Kullanıp kullanmamak kişinin kendi sorumluluğundadır, takdir edersiniz ki tüm listeleri inceleyecek kadar vaktim yoktur pek çoğunuz gibi.
eyvallah sağolasın bunu arıyordum işte teşekkürler.bişe sorayım bu şekil yaptım linklerimi kalıcı olurmu yoksa bir süre sonra patlarmı bilgin varmıdır.

kardesim eline emegine saglik süper

eyvallah sağolasın bunu arıyordum işte teşekkürler.bişe sorayım bu şekil yaptım linklerimi kalıcı olurmu yoksa bir süre sonra patlarmı bilgin varmıdır.
O konuda tam bilgi sahibi değilim ama linkleri oluşturan ne kadar süre sabit kalacağını ya da kaç kişiye kadar limit olduğunu ya da olmadığını belirliyor diye tahmin ediyorum

Geri