Cloudstream Yardımlaşma Telegram Grubu

Elinize sağlık eklentilerdeki tv box modu çok güzel düşünülmüş. Orada olacağız
topluluğun geri dönüşleri sayesinde ortaya çıtı buyrun gelin telegrama katkınız olsun.

Guzel dusunulmus

Cloudstream için yardımlaşma grubu kurduk buyrun gelin arkadaşlar.
Foruma zarar verdiği için bence bu daha sağlıklı.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Millet Eklentileri sadeleştirip hızlandiracak wioland e yardımcı olalım.
En çok oy alanlar kalacak, gerisi silinecek.

!Ankete katılalım ve bu guzel eklentisine destek olalım!

🎬 Sinema Oylaması :

⚽ Spor Oylaması :

eyw hhocam

🎬 Sinema Oylaması :

⚽ Spor Oylaması :
atmadım di mi ben buraya kafa kalmamış çok teşekkürler knkm cansın

Kendim de kullanıyorum hocam, zaten bir eksik olmaması için uğraşıyorum. Gözümden bişey kaçarsa söyleyin tabi.

İnsanlar genelde alıştığı şeyleri istiyor işte inatbox olsun rectv olsun gibisinden. Ama wiospor ve wiosinema yı kullansın sonra diğerlerinin adı kalmaz eminim.

50 sinema kaynağı 40 Spor kaynağı var ve tek yerde hani kaç yıldır cloudstream kullanıyoruz böyle çok sağlayıcı içeren başka depo hatırlamıyorum. 🫣🫡
CS tarafı Türkiye de bitti denilirken bir çıktın pir çıktın hocam , emeğine sağlık böyle bir kaynak bolluğu hiçbir geliştirici yapamadı , varol !

Burada teklif edilen bazı siteler neredeyse hiç oy almamış. Ben oy kullanırken, manituxta olmayan eklentileri seçtim. İki repo kardeş kardeş çalışır 😁
Manitux uzun link paylaşabilir misiniz?

🎬 Sinema Oylaması :

⚽ Spor Oylaması :
Anket olayı güzelde. Kategoriye göre olsa daha mantıklı olurdu sanki. Yani animeler için ayrı asya dizileri için ayrı, film siteleri için ve diziler için ayrı gibisinden.
Böylelikle kendi kategorisinde en çok tercih edilenler seçilir sanki.

Bence herkes de olmayanları tut olanlardan da en popüler 3 5 tane kalsın en temiz bu şekilde olur depo ekleme zor bişe değil olmayanları bulmak zor olan

Wiosinema deposu yüklenmiyor depoda veri yok diyor nedenini bilen varmı

Manitus düzelmiş arkadaşlar. Bir kaçına baktım çalışıyor, sorun yok.

Emeğinize sağlık.

Plt-stream eklentisinden plt-stream indirmek istediğimde HATA alıyorum. Nedenini bilen var mı?

Anket olayı güzelde. Kategoriye göre olsa daha mantıklı olurdu sanki. Yani animeler için ayrı asya dizileri için ayrı, film siteleri için ve diziler için ayrı gibisinden.
Böylelikle kendi kategorisinde en çok tercih edilenler seçilir sanki.
Wiosinema deposu yüklenmiyor depoda veri yok diyor nedenini bilen varmı
güncelleme var genel bugün biter sorun ondan kaynaklı.

zaten kategori tarzı eklentilere geçiş yapıcam. asya anime turk yabancı spor diye. oylama da işe yarar hangileri kullanılıyor görmüş oluyorum. gereksizleri güncellemem zaman kaybetmem.
Bence herkes de olmayanları tut olanlardan da en popüler 3 5 tane kalsın en temiz bu şekilde olur depo ekleme zor bişe değil olmayanları bulmak zor olan
herkes ya da birilerinde ne var ne yok bakmıyorum inan kendim için yaptığım bişey bu tek bir yerde görmek istiyorum :)

zaten kategori tarzı eklentilere geçiş yapıcam. asya anime turk yabancı spor diye. oylama da işe yarar hangileri kullanılıyor görmüş oluyorum. gereksizleri güncellemem zaman kaybetmem.

herkes ya da birilerinde ne var ne yok bakmıyorum inan kendim için yaptığım bişey bu tek bir yerde görmek istiyorum :)
sağol üstad bu yoklukta hızır gibi yetiştin

Eline emeğine sağlık. Teşekkürler.

Emeğine sağlık. Uzun soluklu olması dileklerimle. Hayırlı olsun.

eline koluna sağlık başkanım ancak bazıları çalışmıyor örneğin en çok kullandığım hdfilmcehennemi :/

eline koluna sağlık başkanım ancak bazıları çalışmıyor örneğin en çok kullandığım hdfilmcehennemi :/
Tüm dizi ve film siteleri sık sık adres değiştirdiği için artık cs yüklemenin bir anlamı kalmadı.sürekli kaynaklar çalışmıyor hatası veriyor,aradığın hiç bir şeyi bulamıyorsun

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri