gonultasciii
Paylaşımcı
hocam ben bıraz yabancıyım konuya torrentıo the pırate bay vs gıbı eklentılerı nerden ındırıcez
O yüzden yazdım zatenArtik bulamiyoruz Githuba Yazarsanız Sonuca Ulaşırsınız![]()
BuldumArtik bulamiyoruz Githuba Yazarsanız Sonuca Ulaşırsınız![]()
Arayan bulur hocamBuldum![]()
Paylaşacam çekiniyorum iyimi hatta 4 adett eklenti ondan sonra herkes dua eder dermişim çekiniyorumArayan bulur hocam![]()
Yapma hocam yasak ben uyari yedim yukarda paylastim dikkat etmedim bu sefer konuyu kapatirlar felan yasak forumda malum kanallar yüzündenPaylaşacam çekiniyorum iyimi hatta 4 adett eklenti ondan sonra herkes dua eder dermişim çekiniyorum
Yok hocam malum kanal yokki dizi film sadece eklentileri bunlardami yasak izlelan gibi şaşırdımYapma hocam yasak ben uyari yedim yukarda paylastim dikkat etmedim bu sefer konuyu kapatirlar felan yasak forumda malum kanallar yüzünden
Onlar zaten ana sayfada var yasak degil lakin antology yasakYok hocam malum kanal yokki dizi film sadece eklentileri bunlardami yasak izlelan gibi şaşırdım
Gözünüzden hiç bişi kaçmıyor hocam herkesi takiptesin valla heOooo @manitux hocam hayırlı olsun devir daimmi yaptınız sizde cs'den neler bekliyor bizi
Ekli dosyayı görüntüle 32780
Harbiden öyle, geliştiren kişiden daha önce haberi oluyor nerdeyseGözünüzden hiç bişi kaçmıyor hocam herkesi takiptesin valla he![]()
Söyle bir github turu atiyordum denk geldimGözünüzden hiç bişi kaçmıyor hocam herkesi takiptesin valla he![]()
Tamamen denk gelmeHarbiden öyle, geliştiren kişiden daha önce haberi oluyor nerdeyse![]()
Hocam valla bazen düşünüyorum uyumuyor musunTamamen denk gelme![]()
Yok hocam valla cs ambargo yediginden beri githuba bakmıyordum 2 gündür githuba bakıyorum Nuvio icin neler var diye bugünde manituxa denk geldim xdHocam valla bazen düşünüyorum uyumuyor musun
Site kurucularından bile daha aktifsin maşallah![]()