Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

hocam ben bıraz yabancıyım konuya torrentıo the pırate bay vs gıbı eklentılerı nerden ındırıcez

Torrentio gibi eklentileri nerden ekleyeceğim nuvioya

Emeğine sağlık ilk fırsatta kuracağım.

Paylaşacam çekiniyorum iyimi hatta 4 adett eklenti ondan sonra herkes dua eder dermişim çekiniyorum
Yapma hocam yasak ben uyari yedim yukarda paylastim dikkat etmedim bu sefer konuyu kapatirlar felan yasak forumda malum kanallar yüzünden

Yapma hocam yasak ben uyari yedim yukarda paylastim dikkat etmedim bu sefer konuyu kapatirlar felan yasak forumda malum kanallar yüzünden
Yok hocam malum kanal yokki dizi film sadece eklentileri bunlardami yasak izlelan gibi şaşırdım

bende simdi kurdum super çalışıyor baska spor kanalları addons var mi?

Çok fazla repo ekledim galiba ,program kasmaya başladı film ve dizi için hangi repolar yeterli olur acaba

arkadaşlar nuvio videolu anlatıma göre eklenti ve plugin mantığını anladım, programı googletv de kurdum, pc den diyelim ki anthology eklentisini buldum ve ekledim accountımda, peki mesela koleksiyon olarak ne eklemem lazım.. mega k eklenemiyor artık, basmadı kafam tam teşekkürler

Oooo @manitux hocam hayırlı olsun devir daimmi yaptınız sizde cs'den neler bekliyor bizi 😁

1000007799.jpg

Hocam valla bazen düşünüyorum uyumuyor musun🤣🤣
Site kurucularından bile daha aktifsin maşallah 🤣🤣
Yok hocam valla cs ambargo yediginden beri githuba bakmıyordum 2 gündür githuba bakıyorum Nuvio icin neler var diye bugünde manituxa denk geldim xd

Geri