Forum sinetech reklamları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahinnnnn

Üye
Puan 22
Çözümler 0
@sahinnnnn
Hocam selamünaleyküm bugün bı kaç defa foruma giriş yaptım ve artık 4 saatte bir reklam izliyoruz eskiden günde birdi ama görmezden gelinecek bir zaman ama artık biz her giriş yaptığımızda reklam göreceksek yakında sizin bu forumunda modlusunu çıkarırlar her giriş yaptığımda hevesim kaçıyor tekrar çıkış yapasim geliyor bunun süresini uzatmak daha iyi olur

Geliştiricilerden sonra forumada saracaklarını bekliyordum :)

ketçap mayonez de olsun mu diye sorarlar adama :D

1790107001926.png

Hocam selamünaleyküm bugün bı kaç defa foruma giriş yaptım ve artık 4 saatte bir reklam izliyoruz eskiden günde birdi ama görmezden gelinecek bir zaman ama artık biz her giriş yaptığımızda reklam göreceksek yakında sizin bu forumunda modlusunu çıkarırlar her giriş yaptığımda hevesim kaçıyor tekrar çıkış yapasim geliyor bunun süresini uzatmak daha iyi olur
Şu anlık karar bu şekilde, 4 saatte 1 kere ve sadece 10-30 saniye arası reklam var. Konuların içinde zırt pırt reklam yok, blog sayfasında hiç reklam yok, isterseniz olanları da kaldıralım.

Arkadaşlar kendiniz de deneyin lütfen, bir site yapın mesela (YZ ile 10 dakika sürer) ya da herhangi bir şeye emek verin ve kimseyi memnun edemeyip düşmanlar edindiğiniz halde bir de cebinizden para harcayın.

En azından site kendi masrafını çıkarsın yahu, parayı da başkası ödüyor, TV'de her saat başı 12 dakika (iç kanal reklamları ile 20 dk) reklam izliyorsunuz, 4 saatte maksimum 30 saniyeden şikayet etmeyin, rica ederim.

Geçen gün sinemaya gittim, film başlamadan neredeyse yarım saat reklam izledik, hadi kalk itiraz et.

4 saatte bir reklam izleyeceğimize seçenek koy bı seferde üç tane reklam izleyeyim bir gün boyunca rahat gireyim her dört saatte bir can sıkıcı

4 saatte bir reklam izleyeceğimize seçenek koy bı seferde üç tane reklam izleyeyim bir gün boyunca rahat gireyim her dört saatte bir can sıkıcı

google'da arama yaptığınızda, instagramda gezerken, youtube'da vide açtığınızda, televizyonda bir şey izlerken, sokakta yürürken...

reklamla ilk defa karşılaşmış gibi davranmayın lütfen.

google'da arama yaptığınızda, instagramda gezerken, youtube'da vide açtığınızda, televizyonda bir şey izlerken, sokakta yürürken...

reklamla ilk defa karşılaşmış gibi davranmayın lütfen.
Kardeşim her konuyu televizyonla YouTubeyle kıyaslama sana diyorum ki her dört saatte bir izleyecegime tek seferde 4 tane izleyeyim yapmayı bilmiyorsan. Deki yapmıyorum

Hata bizde tabi, böyle saçma konulara bile açıklama yapmaya çalışıyoruz. Kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri