izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

bu konu genel olarak tek bir mesaj aslında 55 sayfanın özetini yazıyorum

uygulamayı github da olan nuvio yu kurarsanız tv box sürümü genelde 7 olan versiyon tv box da kurulur sonrasında hiç bişe açmaya da gerek yok . çok basit giriş filan yapmanıza gerek yok. gelişmiş olarak ayarları açın basit değil.

ayarlar içerik ve keşif uzantılara burada olan ayruki depoyu eklerseniz ne katalog ne altyazı eklentisi ne ıvır zıvır hiç bişe yapmadan ne izlenir varsa izlersiniz biraz da ayarları gezip kendinize göre modifiye edersiniz bunun dışında depo sahibinin yapabiliceği bişe de yok bişe olmuyorsa olmuyodur bu şekilde yaptığınızda bişe çalışmıyorsa yoktur tüm 55 sayfanın özeti bu aslında
Güzel yönlendirme olmuş . Nuvio kullanmıyorum şimdilik ve yükleme yaparsam bu şekilde basit ama etkili erişim oluyorsa daha ne olsun .

Ekli dosyalar

• IMG_20260922_181422.jpg
    IMG_20260922_181422.jpg
    971.4 KB · Görüntüleme: 9
Enel bende çalışıyor hiç bir sorun yok
Baştan kurulum yapmak istiyorum
Cihazım hiremco matador plus Android box
1-nuvionun hangi versiyonu bu indireyim
2-hangi eklentileri ekleyeyim
3-güncellemelerde sorun yaşamama adına ne yapmalıyım?

Enel de bir sıkıntı göremedim hocam bende gayet iyi çalışıyor.

Kidd bakacağım.
Hocam eklentiler yapay zeka ile otomatik güncellenmeyecekmiydi diğer kaynaklar çalışıyor bilgi amaçlı söylemiştim Kidd eklentisini

Hocam eklentiler yapay zeka ile otomatik güncellenmeyecekmiydi diğer kaynaklar çalışıyor bilgi amaçlı söylemiştim Kidd eklentisini
Domainler için dedim hocam. Sitenin yapısı veya oynatıcılarda bazen şifre korumalar değişebiliyor bunu kodda düzeltmem lazım. Domainlerde ise mesela site11 iken site12'ye yönlendirme filan yapılıyorsa otomatik değişiyor ama domain komple kapanıp yeni dns ile açıldıysa aynı site onun için kendim manuel olarak değiştirmem lazım

Baştan kurulum yapmak istiyorum
Cihazım hiremco matador plus Android box
1-nuvionun hangi versiyonu bu indireyim
2-hangi eklentileri ekleyeyim
3-güncellemelerde sorun yaşamama adına ne yapmalıyım?
Üniversal garanti olur, bu konulardaki eklentileri kullanın.
Cinemeta eklentisini asla silmeyin. Eğer profil oluşturup giriş yaparaanız güncellemeler hiç bir şeyi silmez.

Üniversal garanti olur, bu konulardaki eklentileri kullanın.
Cinemeta eklentisini asla silmeyin. Eğer profil oluşturup giriş yaparaanız güncellemeler hiç bir şeyi silmez.
Hocam bu cinemate catalog mu ? Bende yeni kurdum ne oluyor tam olarak bende yok o

@ayruki hocam Yukarda "uzun zamandır nuvioya bakmıyorum" gibi bir cümle yazdınız. Aman ha 😄

Bende kataloglarda gözükmüyor kurmam gerekir mi? Yeni başladık nuvioya
Eklentilerde gözükmesi lazım. Kurmazsanız hiç bir içerik çıkmaz karşınıza. Konunun ilk sayfasında var linki eğer yok ise

Eklentilerde gözükmesi lazım. Kurmazsanız hiç bir içerik çıkmaz karşınıza. Konunun ilk sayfasında var linki eğer yok ise
Hocam bende şuanda yok ne kataloglarda nede eklentilerde katalog olarak nuvionun kendisi var içerikler gözüküyor

Hocam bende şuanda yok ne kataloglarda nede eklentilerde katalog olarak nuvionun kendisi var içerikler gözüküyor
Hocam plugin çalışıyorsa dizi film izleyebiliyorsanız hiç ellemeyin o zaman :D

Hocam plugin çalışıyorsa dizi film izleyebiliyorsanız hiç ellemeyin o zaman :D
İzleyebiliyorum hocam dünden beri sikinti yok catir cutur açıyor filmi diziyi bu kuruli geldi bende kendiliginden vardı ben ellemedim

1000007619.jpg

İzleyebiliyorum hocam dünden beri sikinti yok catir cutur açıyor filmi diziyi bu kuruli geldi bende kendiliginden vardı ben ellemedim

Ekli dosyayı görüntüle 32741
Yeni indirdiyseniz sanırım nuvio otomatik olarak bu kataloğu kuruyor olabilir önceden Cinemeta otomatik olarak ekliyordu belki artık default katalog bu olmuştur o yüzden olabilir. Benim plugin de tmdb bazlı çalıştığından sıkıntı yok çalışır bu katalog ile

Geri