Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

webosTV ye kurdum plugin addon da ekledim fakat ne yaptıysam filmi başlatırken kaynak bulunamadı hatası alıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı laptopta sağlıklı bir şekilde izleyebiliyorum fakat webos kaynak bulamadı hatası veriyor. Nereyi atlıyorum?
SmartTV (WebOS) için pluginlerde bir sorun var çalışmıyormuş.

SmartTV (WebOS) için pluginlerde bir sorun var çalışmıyormuş.
hocam sabahtan beri bakmadığım forum kalmadı. çözüm var mıdır sadece sizin pluginde mi bu sıkıntı var? başka bir plugin eklesem çalışır mı?

hocam sabahtan beri bakmadığım forum kalmadı. çözüm var mıdır sadece sizin pluginde mi bu sıkıntı var? başka bir plugin eklesem çalışır mı?
Bir bilgim yok hocam başka plugin deneyin çalışmıyorsa webos sürümünde sıkıntı vardır nuvionun

Şu yapayzeka dublaj işini anlamadım nasıl yapılıyor acaba

Selam arkadaslar aranıza yeni bir cs'ci kabul ediyor musunuz 😁

Daha önce paylasildimi bilmiyorum burada işinize yarar belki nuvio Anthology Turkce Eklentisi Cikmis Canlı Ulusal Kanallar,Spor,Muzik,Haber vs. Film Diziler İcinde Sitelerden Destek Veriyor Dolu Bir Eklenti.
Stremioda da çalışıyor, bu güzel oldu. Emulatörden kurtarır benzeri eklentiler gelirse cs'deki.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Github hesaplarında kaynaklar görünüyor takip etmek lazım

Son düzenleme:
İki gün önce kurdum süper calişiyoor yapanın emeğine sağlık👍

Aranızda topluca anlaşıp forumu kapattırmaya karar verdiyseniz söyleyin arkadaşlar, biz direk kapatalım.Kimse uğraşmasın..

Aranızda topluca anlaşıp forumu kapattırmaya karar verdiyseniz söyleyin arkadaşlar, biz direk kapatalım.Kimse uğraşmasın..
bence bu işin çözümü paylaşanları direk forumdan atmak yada ne biliyim birinci uyarı 1 ay foruma girememe filan çünkü 40 000 üye olmuş kimin neden burda olduğunu bilmiyoruz yeni gelen biri forumu sabote etmek için de bunu yazabilir 1 günlük üye yüzünden 2 senelik üyelere yazık olucak işin sonunda

bence bu işin çözümü paylaşanları direk forumdan atmak yada ne biliyim birinci uyarı 1 ay foruma girememe filan çünkü 40 000 üye olmuş kimin neden burda olduğunu bilmiyoruz yeni gelen biri forumu sabote etmek için de bunu yazabilir 1 günlük üye yüzünden 2 senelik üyelere yazık olucak işin sonunda
Bende yeni uye değilim ama bu sefer biraz dikkatsiz davrandım

Hocam kusura bakmayın dikkatsiz davrandım daha dikkatli olurum bundan sonra

arkadaşlar ben hangi filmi hangi diziyi açsam hiç birini açmıyor bir sürü de eklenti indirdim problem ne olabilir? anlamadım ya torrent üst verileri alınıyor diyor başka hiç bişey yok

Hangi diziyi filmi açsam sadece böyle1000154770.jpg

arkadaşlar ben hangi filmi hangi diziyi açsam hiç birini açmıyor bir sürü de eklenti indirdim problem ne olabilir? anlamadım ya torrent üst verileri alınıyor diyor başka hiç bişey yok
Trrent kaynakları seed orantılı çalışır seed ne kadar yuksekse o kadar stabil calisir belki bu yüzdendir seed dusukse acmayabilir forumdaki ayrukinin veya ilk sayfadaki tr addonslari deneyin birde

Trrent kaynakları seed orantılı çalışır seed ne kadar yuksekse o kadar stabil calisir belki bu yüzdendir seed dusukse acmayabilir forumdaki ayrukinin veya ilk sayfadaki tr addonslari deneyin birde
stremıodan denıyorum acıyor nuvio da hiç bir eklentiyi denememe rağmen hiç bir film dizi açamadım videodaki anlatımı birebir yapmama rağmen

stremıodan denıyorum acıyor nuvio da hiç bir eklentiyi denememe rağmen hiç bir film dizi açamadım videodaki anlatımı birebir yapmama rağmen
Acaba eklentiler ile Pluginlerin Yerini Karıştırıyor olmayasınız? Eklentiler Altyazi Destegi Saglar Pluginler Film Dizi Kaynağı Saglar Linkleri Yanlis Yerlere Kopyaladiysaniz Olmaz

nuvio Anthology Turkce Eklentisi bulamıyorum siz nereden buldunuz

Geri