Octohide vpnMiboxta kullanabileceğim VPN önerisi olan var mı? DNS değil de direkt ip değiştiren.
günes dns iyi fakat benim android cihaz Google play storeyi desteklemedigi icin calistirmiyorsite forumun da biraz arastirma yapsan sormana gerek yoktu günes dns eklentisi mevcut. gayet güzel calisiyor.
Almanya ve hollandanın performansı iyi ama siz bilirsiniz yine de tercih sizinOctohide vpn iyide fazla devlet yok deneyemiyorum
ben Kibris üzerinden baglanmak istiyorum o icinde yok
Kibris üzeri baglanabilecegim ücretsiz bir vpn varmi
Teşekkür ederizOctohide vpn
Hoca tesekkürler ama ben zaten avrupadayim bana TR veya Kibris üzerinden baglanabililecegim bir VPN lazimAlmanya ve hollandanın performansı iyi ama siz bilirsiniz yine de tercih sizin
Hocam Güneş sadece DNS değiştiriyor. DNS zaten modeme gömülü benim. Ben ip değiştirme derdindeyim.site forumun da biraz arastirma yapsan sormana gerek yoktu günes dns eklentisi mevcut. gayet güzel calisiyor.
Proton kurdum şu an çok iyi çalışıyor. Teşekkürler.VPN ile diğer protokolleri karıştırmayalım. Bye Bye DPI bir VPN değildir. Adı üzerinde DPI. Güneş DNS de VPN değildir. Octohide ve Proton dışındakiler VPN protokolü değildir. Mibox için Octohide ve Proton olur. Şahsi tavsiyem hesabınızı oluşturarak ücretsiz versiyon Proton kullanmanız olur.
Rica ederim. Çok sevdiğim Azeri bir arkadaşın yaptığı IP uygulamasını da yüklerseniz tam emin olursunuz.Proton kurdum şu an çok iyi çalışıyor. Teşekkürler.