AtakTv Panel Şifresi nedir?

Ramashu

Üye
Puan 9
Çözümler 0
@Ramashu
@atakan1983 üstad AtakTv uygulamasının panel şifresi nedir en güncel halini indirdim fakat sana dm den mesaj yollayamadığım için buradan yazayım dedim ayrıca bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim 1958 ve 1749 değil şimdiden söyleyeyim

Son düzenleme:
Birde 1305 i deneyin belki olur, buda ölüm yılı...

Oyla 0
ilk paylasiminda kurmustum ara ara acip kullaniyorum sifre yok ve sorunsuz calisan eklenti burdan atakana cok tsk

Oyla 0
herkez bi şifre veriyor bu şifrelerin doğru olduğuna eminmisiniz yoksa sallamasyonmu

Oyla 0
herkez bi şifre veriyor bu şifrelerin doğru olduğuna eminmisiniz yoksa sallamasyonmu
Problem şifre de değil ben uygulamayı kapattım şifreyi burda paylaştım yarın saat geçmeden sunucuya saldırı yapıldı ve sonrasında bloke oldu

Oyla 0
Sunucuya saldırı yapan şahıslara söylüyorum sunucuda bir b..k yok m3u dosyasını istiyorsanız paylaşırım sıkıntı yok zaten herkeste olan şeyler ama sunucuya saldırı yapmak ayrı bir şerefsizliktir
Biz de benzer bir durum yaşadık. SilaTV PRO geliştiricisiyim; bizim sunucuya da saldırı girişimleri olmuştu. M3U dosyası isteyen arkadaşlar için paylaşım konusunda sorun yok, zaten herkesin erişebildiği içerikler mevcut. Ancak sunucuya saldırı yapılması farklı bir konu ve emeği veren geliştiriciye zarar veriyor. Umarım bu tür saldırılar son bulur. Herkese kolay gelsin.

Oyla 0
Biz de benzer bir durum yaşadık. SilaTV PRO geliştiricisiyim; bizim sunucuya da saldırı girişimleri olmuştu. M3U dosyası isteyen arkadaşlar için paylaşım konusunda sorun yok, zaten herkesin erişebildiği içerikler mevcut. Ancak sunucuya saldırı yapılması farklı bir konu ve emeği veren geliştiriciye zarar veriyor. Umarım bu tür saldırılar son bulur. Herkese kolay gelsin.
biz ne kadar yazalım faydası yok m3u dosyası zaten piyasada bilinen yayınlar maksat farklı birilerinin fena zoruna gidiyor demekki

Oyla 0
biz ne kadar yazalım faydası yok m3u dosyası zaten piyasada bilinen yayınlar maksat farklı birilerinin fena zoruna gidiyor demekki
Meyve veren ağacı taşlarlar. Biz bunu da gördük, daha önce de gördük. Ancak yapılanlar bizi yıldırmak yerine neyi doğru yaptığımızı ve neden yolumuza devam etmemiz gerektiğini daha da net gösteriyor.

SilaTV PRO'yu bir kişinin veya birkaç kişinin davranışları yüzünden bırakacak değiliz.
Emek veriyoruz, geliştiriyoruz, hataları düzeltiyoruz ve her sürümde kullanıcıların geri bildirimlerini dikkate alıyoruz. Bazen teknik sorunlar çıkıyor, bazen sunucu tarafında saldırılarla uğraşıyoruz; fakat bunların hiçbiri üretmeye ve geliştirmeye devam etmemize engel değil.

M3U dosyası konusunda da zaten ortada gizli bir şey yok; internette bulunan kaynaklardan oluşan, kullanıcıların da farklı yerlerde karşılaşabileceği içerikler söz konusu. Ancak emeğe, geliştiriciye ve sunucuya yönelik saldırıların normalleştirilmesini doğru bulmuyoruz.

Biz kimseyle kavga etmek veya polemiğe girmek istemiyoruz. Bizim cevabımız çalışmak, geliştirmek ve yolumuza devam etmek olacak.

Bugün buradayız, yarın da burada olacağız. SilaTV PRO gelişmeye devam edecek.
Bizi yıldırmak isteyenlere verilecek en güzel cevap, üretmeye devam etmektir.

Herkese saygılar, iyi forumlar. 🤝

Oyla 0
kardeşim forumdaki bu uygulamadan faydalanmakta olan kardeşlerimiz olsun gerek paylaşımcı kardeşlerimiz olsun bunların emekleri baltalayan kul hakkından korkmayan bunu bir halt zanneden kendilerini yetiştirememiş bir takım zihniyetler var ne yazık ki işleri güçleri yapıcı değil yıkıcı olmak bu bir kişiye değil bu değerli forum a uygulamayı yapana kullanmakta olan herkese zarar veriyor sunucu kapandığı için bu saldırılardan dolayı panele girilmiyor sanırım ben sabah 1436 şifre ile giriş yapmıştım en son belki atakan kardeşimiz firewall benzeri güçlü bir çözüm bulursa sunucu için inşaallah yeniden sorunsuz kullanabiliriz uygulamayı temennimiz bu şekilde :(

Oyla 0
kardeşim forumdaki bu uygulamadan faydalanmakta olan kardeşlerimiz olsun gerek paylaşımcı kardeşlerimiz olsun bunların emekleri baltalayan kul hakkından korkmayan bunu bir halt zanneden kendilerini yetiştirememiş bir takım zihniyetler var ne yazık ki işleri güçleri yapıcı değil yıkıcı olmak bu bir kişiye değil bu değerli forum a uygulamayı yapana kullanmakta olan herkese zarar veriyor sunucu kapandığı için bu saldırılardan dolayı panele girilmiyor sanırım ben sabah 1436 şifre ile giriş yapmıştım en son belki atakan kardeşimiz firewall benzeri güçlü bir çözüm bulursa sunucu için inşaallah yeniden sorunsuz kullanabiliriz uygulamayı temennimiz bu şekilde :(
atakan kardeş uygulamayı kapattım diyor ama herkez bi şifre veriyor anlamak mümkün değil bi yerde yanlışlık var sanırım

Oyla 0
Oyla 0

Geri