Cs Nin Sorunu Ne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tvbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tvbox

Paylaşımcı
Puan 33
Çözümler 0
@tvbox
Yani sinetech youtube üzerinden 100 abonesi varken kayıt olmuş biriyim kendisi ücretsiz iyisi de oldu kötüsü de Cloudstream da kendisinden izleyerek yıllar önce kurdum açık kaynaklı bir üründür denilecek paylaşımı ve onlarca kişi destek oldu bende onlardan birisiyim kroptor devam ettirdi oda oldukça verimli ve uzun süre bu konuda hizmet verdi fakat uygulamanın bugun geldiği nokta çok vahim birileri bizim Ki ücretsiz vs. Diyerek piyasaya çıkıyor 2 gün sonra para diyor hâ herkesin hakkıdır emeğin karşılığını almak ki daha önce 3,4 sene bize hizemet veren insanlara elimizden geldigince karşılık verdik durmaları yine verirdim şahsım adına allah razı olsun ama bugun sinetech forum sitesine gelip repo paylaşıp iki gün sonra yok şöyleydi böyleydi demek sinetech kuruluş genetiğinde aykırı

Aynen katiliyorum.platform ucrestsiz.suteler ucretsiz ama repo yapan birkacgun sonra ucret bana ters .acarim eeb sitesi browserden seyrederim.milletvucret ideyecek olsa gider orjinal alir kullanir.

Cs forumda yasaklandi muhtemelen bu konuda kilitlenecek. Ama acmisken soyleyeyim herkesin kendi fikridir burada birazda plt streame laf dokunuyor sanırım. Kraptor kapattıktan sonra burada kendisi ilk aksiyon alanlardan biriydi daha once eklentilerde göremediğimiz katalog sistemli bir eklenti yapti yine gorulmemis sync özelliği getirdi burada bircok kisi kendisini destekledi öğrenci bir kardesimiz yaptığı eklenti burada cok sevildi baya tutuldu. Simdi durup dururken ücret istemesi belki ihtiyaci vardir bu yuzden yapti bilemem kendi kararidir saygi duymak gerekir. Ama yıllardır bu isi yapanlar ücretsiz yapti kraptor 2 seneye yakın uğraştı. Yıllardır ücretsiz olan birşeyi gönüllü çıktığın bu yolda ücrete döküyorsan bu olmaz üstelik yeni baslamissin daha 1 ay olmus bu piyasada ucretli olan cok sey tutunamiyor zaten senelerdir görünen birsey üstelik ücretsiz olan birseye milet para verecek olsa dijital platformlara uyelik alir. Kendi kararıdır bilemem ama cok ani ve hızlı alınmış karar. Hayırlısı olsun ne diyelim umarim istediği kazancı alır.Ben severek kullaniyordum bu şekilde karar almasına üzüldüm biraz

Son düzenleme:
Dedigim gibi kimseyi hedef alarak açtığım bir konu degil lakin KekikAkademi diye biliyorum ilk sonra kraptor bu iki kişi ve yanlarındaki arkadaşlar paradan bahsetmediler 4.5 sene destek ol bilirsiniz dediler ve çokca yardımcı oldular şu eklenti bozulmuş dedik 2sn düzelttiler vs keşke kalsalardı ama bu insanlar dahi para para diye ortalıkta dolaşmamişken diğerlerinin dolaşmasın manasız buluyorum kendi fikrim kimseyi kırmak hedef göstermek gibi bir niyetimde yok

Hocam bende bu kadar eklenti ve repo kıtlığında olduğumuz bir dönemde Forum sahiplerinin CS üzerindeki bu ayarsız ve kontrolsüz engelleme tutumunu yanlış buluyorum dün eklenti üretip bugün para isteyen benim için neyse forumda CS ile ilgili yardımcı olup Forum yöneticilerinin engeli ile karşılaşmakta aynı şeydir her uygulamanin özgürce tanitilabildigi bu forumda CS ninde kontrollü olarak bu özgürlüğe ihtiyaci var bu CS konularına engel getirilerek olmaz Forum sinetech yetkilileri buna bir el atsın yoksa benim aklıma başka uygulamaların güdümünce hareket edildiği zannı gelir

Hocam bende bu kadar eklenti ve repo kıtlığında olduğumuz bir dönemde Forum sahiplerinin CS üzerindeki bu ayarsız ve kontrolsüz engelleme tutumunu yanlış buluyorum dün eklenti üretip bugün para isteyen benim için neyse forumda CS ile ilgili yardımcı olup Forum yöneticilerinin engeli ile karşılaşmakta aynı şeydir her uygulamanin özgürce tanitilabildigi bu forumda CS ninde kontrollü olarak bu özgürlüğe ihtiyaci var bu CS konularına engel getirilerek olmaz Forum sinetech yetkilileri buna bir el atsın yoksa benim aklıma başka uygulamaların güdümünce hareket edildiği zannı gelir
Evet aynı süreç geçmişte yine yaşanmıştı ve cs konuları tekrar aktif olmuştu. Büyük ihtimalle yine aynısı olacak ama olan kullanıcılara oluyor. Ayrıca bu işe ücretsiz başlayıp birşeyleri bahane edip ücretliye dönenlere de söyleyecek söz bulamıyorum. Tek bir dokunuşla direk siliyorum eklentiyi 👍

CS yuzunden siteye DMCA uyarisi gelmis site engellenir sadece cs yuzunden,tv boxta ise yaramiyor cs bos yere millete laf atma bence ,forum ve kanalin cogu tv box appleri icin burda baska app bul kendine

Arkadaşlar, sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz ama herkes tatmin olana kadar yazacağız sanırım. Kısa ve öz olsun bu kez; sorun başka yerde değil, içimizde. Birileri her gün üşenmiyor forumdaki konuları şikayet ediyor. Bu durumda site sahibi siz olsanız ne yaparsınız?? Devlet yetkilileri gelip size bunu yasakla,buna izin verme dese siz ne yapacaksınız? Çok yardımcı olmak isteyen varsa o içimizdeki çürük elmaları bulsun, ama gel gelelim ki onların istediği de olmayacak..

Arkadaşlar, sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz ama herkes tatmin olana kadar yazacağız sanırım. Kısa ve öz olsun bu kez; sorun başka yerde değil, içimizde. Birileri her gün üşenmiyor forumdaki konuları şikayet ediyor. Bu durumda site sahibi siz olsanız ne yaparsınız?? Devlet yetkilileri gelip size bunu yasakla,buna izin verme dese siz ne yapacaksınız? Çok yardımcı olmak isteyen varsa o içimizdeki çürük elmaları bulsun, ama gel gelelim ki onların istediği de olmayacak..
Allah size de sabır versin usta ne diyelim bu kadar adi insanla baş etmek mümkün değil

Ustam katılıyorum bunlar kalekter yoksunu paralı arkadasa hayırlı olsun kendi kullansin lazım değil bize

Ustam katılıyorum bunlar kalekter yoksunu paralı arkadasa hayırlı olsun kendi kullansin lazım değil bize
Hayır paralı yapıyosun anladık bi de girişe 1 dakikalık abonelik bilgisi koymuş geçemiyosun da her girişte çıkıyor karşına.

Alternatif Her zaman Bulunuyor sıkıntı yok.

Hep eleştiriyorsunuz iyi güzel, fakat adil olmadıkça neye yarar

Açılan bu başlık altındaki şikayetlere ve gösterilen tepkilere sonuna kadar katılıyorum. Son dönemde forumda sıkça karşılaştığımız "önce ücretsiz repo sunup, kitle topladıktan sonra bunu ücretliye çevirme" uyanıklığı artık can sıkıcı bir boyuta ulaştı.
Evet, hepimiz günümüz Türkiye'sinin ağır ekonomik şartlarını, yüksek enflasyonu ve insanların ek gelir arayışını çok iyi biliyoruz. Kimse kimsenin para kazanmasına karşı değil. Ancak burada sorun para kazanma isteği değil, izlenen etik dışı yöntemdir.
Bu duruma tepki göstermemizin temel ve haklı sebepleri şunlardır:
Güven İstismarı: Bu repolar ilk gün ücretli olarak çıksa kimse bir şey demezdi. Ancak "tamamen ücretsiz ve topluluk odaklı" imajı çizip, kullanıcıların sırtından popülerlik kazandıktan sonra sistemi kilitlemek resmen bir aldatmacadır.
Açık Kaynak Ruhuna Aykırılık: Cloudstream zaten doğası gereği açık kaynaklı, özgür ve topluluk desteğiyle büyüyen bir platformdur. Bu platform üzerinden haksız bir tekel yaratıp, forumda yardımlaşma amacıyla bulunan insanları "müşteri" olarak görmek kabul edilemez.
Kriz Fırsatçılığı: Ülkedeki ekonomik krizi ve insanların ücretsiz alternatif arayışını fırsat bilip, "nasıl olsa mecbur kalacaklar" mantığıyla hareket etmek, topluluk ahlakına yakışmaz.
Ekonomik zorluklar, hiç kimseye kullanıcıları yanıltarak ve topluluğun iyi niyetini suistimal ederek kazanç sağlama hakkı vermez. Madem bu işi ek gelir için yapıyordun, en başından bunu dürüstçe söylemeliydin. İnsanları alıştırıp, kitleyi topladıktan sonra repoları ücretli duvarının arkasına saklamak tamamen bir şark kurnazlığıdır. Forum yönetiminin ve kullanıcıların bu tarz fırsatçılara prim vermemesi gerektiğini düşünüyorum.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bu serüven bu uygulama sizin depo ile popüler olmuştu halen de bence aranıyor yeniden bir baharat olarak sakin bir versiyon ile dönseniz güzel olabilir öteki yandan forum eskisi kadar üyesi olmaması büyümesinden dolayı çekirdek olan kişilerden çok her tür farklı insana ulaşılabilir oldu zaten popüler olduğu için insanlar da burayı hızlıca bişeler tanıtıp 1 2 mesaj ile telegram veya ücretli bişe şu bu ya çevirdi forum içi kalabilmesi zaten forumun samimiyetini öne çıkaran ama ne kadar ne yapsan da malesef bu kadar kişiyi kontrol etmek maşesef zor iyi haftalar herkese

Her şeyi anladım da, girişteki 1 dk lık timer'ı anlamadım. Bir de, forumda bu olaydan hiç bahsetmemesi de ilginç geldi. Sanırım oluşabilecek diyaloglardan kaçınmak için. Neyse, canı sağolsun. Umarım beklediği desteği görür

Bu serüven bu uygulama sizin depo ile popüler olmuştu halen de bence aranıyor yeniden bir baharat olarak sakin bir versiyon ile dönseniz güzel olabilir öteki yandan forum eskisi kadar üyesi olmaması büyümesinden dolayı çekirdek olan kişilerden çok her tür farklı insana ulaşılabilir oldu zaten popüler olduğu için insanlar da burayı hızlıca bişeler tanıtıp 1 2 mesaj ile telegram veya ücretli bişe şu bu ya çevirdi forum içi kalabilmesi zaten forumun samimiyetini öne çıkaran ama ne kadar ne yapsan da malesef bu kadar kişiyi kontrol etmek maşesef zor iyi haftalar herkese

Benim yazdığım cloudstream kodları hala açık kaynak kodlu olarak herekse açık arşiv şeklinde dururken şöyle bir olay yaşamış olmam derinden üzdü;

Ben kullanmıyorum ama bu DMCA şikayet olayı cidden can sıkıcı boyuta geldi. Forum yönetimi de bir şey demek anlamsız. Çünkü şikayet sitenin bağlı olduğu sunucuya da gidiyor. Site yönetimi yok dese bu sefer sunucu siteyi kapatmak zorunda. @Adnan K. hocam haklı.

Geri