Ray IPTV Player V3 Yayınlandı

Merhaba, ayarlar kısmına tıkladıktan sonra bazı ayarların içine girince kumanda ilerlemiyor , işlevsiz hale geliyor. Yine ayarlar kısmında önceki programa tek tıkla geçiş özelliği atamak istediğim zaman maalesef açılan baloncuk pencere öylece kalıyor. sadece alttaki iptal'e tıklamayla ortadan kalkıyor. Haliyle tuş atama işlevi yerine getirilemiyor. Bu 3 ayrı cihazımda da geçerli olan bir durum. ayarlar kısmını baştan sona ele almanız gerekiyor.

android boxta denedim
o kadarda kullanisli degil kumanda düzgün calismiyor yayinlari gec aciyor
stalker player kanallari göstermiyor
bundan daha güzel uygulamalar var hemde bedeva
para vermeye degmez
iyi satislar
bu söylediğin problemlerin sadece stalker portal tarafı doğru geri kalan hepsi ya yalan yada kullandıgın tvbox tarihten kalma. senin gibi türk kullanıcıya zaten ihtiyacım yok .

bu söylediğin problemlerin sadece stalker portal tarafı doğru geri kalan hepsi ya yalan yada kullandıgın tvbox tarihten kalma. senin gibi türk kullanıcıya zaten ihtiyacım yok .
Olmamış vs yazan kişilerin hepsi yasaklı bende. Her uygulamaya benzer şeyler yazıyorlar. Boşverin, yoksayın

ben saygısızlık olarak görüyorum. bu kadar emek veriyoruz ücretsiz dağıtıyoruz . dünya kadar test ediyoruz yoruma bak. ve uygulama eminimki şuanda piyasadaki cogu uygulamadan dolu. enteresan gerçekten enteresan. tivimate tarzı uygulamalar en iyisini yapıyor yüksek fiyat az özellik sıfır ücretsiz dağıtım alan alsın kafası

Merhaba, ayarlar kısmına tıkladıktan sonra bazı ayarların içine girince kumanda ilerlemiyor , işlevsiz hale geliyor. Yine ayarlar kısmında önceki programa tek tıkla geçiş özelliği atamak istediğim zaman maalesef açılan baloncuk pencere öylece kalıyor. sadece alttaki iptal'e tıklamayla ortadan kalkıyor. Haliyle tuş atama işlevi yerine getirilemiyor. Bu 3 ayrı cihazımda da geçerli olan bir durum. ayarlar kısmını baştan sona ele almanız gerekiyor.
hocam güncelleme yayınladım ama geç geliyor size bekleyin düzelecektir yeni güncellemede

Emeklerinize sağlık çok güzel ve hızlı bir uygulama olmuş teşekkürler

Emeğinize sağlık ustam gayet güzel olmuş bu iptv oynatıcısı hafif cillop gibi özellikle TOSHİBA ANDROİD 14 TV 1.5 ram...
Kasmadan ve donmadan güzel çalışıyor önemli olan bu dahası çok özellikleri de içinde barındırıyor Emeğinize sağlık olsun ustam...

Cok teşekkür ediyorum kardeşime gayet güzel olmuş

Selamlar hocam uygulamanız zamanla daha iyi oluyor emeğinize sağlık ama hala menüde kanal geçişlerinde yada kategori geçişlerinde kasmalar olabiliyor bilginiz olsun.Belki ana ekran için daha sade bir arayüz tercihi olsa iyi olabilir yada bir kaç arayüz içinden kullanıcılar istediğini seçebilir.

Selamlar hocam uygulamanız zamanla daha iyi oluyor emeğinize sağlık ama hala menüde kanal geçişlerinde yada kategori geçişlerinde kasmalar olabiliyor bilginiz olsun.Belki ana ekran için daha sade bir arayüz tercihi olsa iyi olabilir yada bir kaç arayüz içinden kullanıcılar istediğini seçebilir.
tvboxlarda ayarlar/ düşük performans moduna alırsanız onu da yaşamazsınız

Arkadaşlar ;

Ben kimseden özelden para istemem. Telegram grubumda da istemem. Bu şekilde benim adıma yazan insanlara dikkat edin. Uygulamayı kullanan ve mailini bana gönderen herkese 1 yıllık ücretsiz kullanım sunuyorum. Benim için önemli olan yıldız ve yorum vermeniz playstore da başka bir isteğim yok.

Geri