Hatalı Paylaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet0099

Paylaşımcı
Puan 60
Çözümler 0
@ahmet0099
hatalı paylaşım

Son düzenleme:
Çok teşekkürler

Teşekkürler gönderebilirmisin

Tskler gonderebilir misin

Daha önce kullandığım repolardi. Ama gene de teşekkürler. Kolay gelsin.

halen bu konuda nasıl başlık açıyorsun ya adam açmayın konu diyor sizin yüzünüzden forum mu kapansın?

hocam paylaşım yapmadım
yani konu aynı yere çıkıyor yapmayın deniliyorsa yapmayın bu yüzden forum tamamen kapansa daha mı iyi olur sen kullan hocam bırak isteyen arar bulur bulamıyorsa başka bişe kullanır 10 kişi için 40 000 kişilik forumu gözden çıkarıyorsun yani az uyalım

yani konu aynı yere çıkıyor yapmayın deniliyorsa yapmayın bu yüzden forum tamamen kapansa daha mı iyi olur sen kullan hocam bırak isteyen arar bulur bulamıyorsa başka bişe kullanır 10 kişi için 40 000 kişilik forumu gözden çıkarıyorsun yani az uyalım
haklısınız hocam link veya benzeri şey paylaşmadım sadece özelden atacaktım tehlikeye girmesin diye sadece arkadaşlara yardımcı olmak istedim ama tehlikeye atmanın anlamı yok

Devam edin arkadaşlar, az kaldı..

27- Özelden Paylaşımlar: Paylaşımlarınızı forum içinde yapınız. Özelden gelenlere, konu altına mailini yazanlara, Telegram kanalıma katılanlara vs. gibi paylaşımlara izin verilmez. Bu tip konular kilitlenecek, tekrarı halinde uyarı verilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri