Android tv android sürümü 7 olduğu için uygulamaları açamayorum çözümü varmı?

Yasngzl

Üye
Puan 7
Çözümler 0
@Yasngzl
İyi günler arkdaşlar benim android tvnin android 7 sürümü güncelemede gelmiyor android sürüme bu yüzden çoğu uygulamayı açamayorum bunun için bir çözüm varmı yada uygulamaları kullanmak için açabilmek için bir uygulama varmı

Kısa cevap maalesef hayır. Uyumlu eski sürüm bulmak harici yapabileceğiniz bir şey yok.

çözümü eski uygulama aramak. ya da eğer mümkünse güncel rom atmak. ama bilmiyorum tvboxlarda yapıyorlar ama tvde nasıl oluyor bilmiyorum. araştırmanız lazım.

çözümü eski uygulama aramak. ya da eğer mümkünse güncel rom atmak. ama bilmiyorum tvboxlarda yapıyorlar ama tvde nasıl oluyor bilmiyorum. araştırmanız lazım.
yeni android tv box al çözüm budur eski android sürümle ancak bir yere kadar sonsuza dek kullanamasın yeni android box alacaksın tüm dertlerin çözülecek dene istersen

yeni android tv box al çözüm budur eski android sürümle ancak bir yere kadar sonsuza dek kullanamasın yeni android box alacaksın tüm dertlerin çözülecek dene istersen
Benimkiler 11 12 14 hocam 😂 bir derdim yok benim

İyi günler arkdaşlar benim android tvnin android 7 sürümü güncelemede gelmiyor android sürüme bu yüzden çoğu uygulamayı açamayorum bunun için bir çözüm varmı yada uygulamaları kullanmak için açabilmek için bir uygulama varmı

Android boxlardan farkı yok.Tv modellerde güncel rom tv modeline göre yoksa kesinlikle yapılmamamlıdır varsa bile zaten android 9 dur ve android 10 yaması var olacak şekilde taban kök android 7 olarak kalabilir.Rom ile cihaza ait bir yükseltme romu varsa yüklenir yoksa uğraşılmasını Tuner uydu özelliği kullanılabilirliğinin kaybolmaması için kesinlikle tavsiye etmiyorum.Apk yükleyerek aktif edilemez kök system apk olması şart.Tuner öenemli değil denirse zaten yolu Android 10 versiyona kadar açık.

uptodown yükleyin genel olarak virüs taramalı güvenli dosya yükleme tahhüdü bulunuyor.güncelleme alacak versiyon varsa güncellersiniz.Yoksa aradığınız program ne ise onun apk sını yükleyerek çalıştırma imkanınız mevcut.Halen bir çok uygullama android 6 içinde çalışır vaziyette sadece biraz uğraşmanız lazım.

Öncelikle tv markasının kendi apk yükle şeması varsa onla ilerleyiniz tv ye göre aktif olanlar mevcut olabilir.

android bölümü lisanlı değilse Play store güncelleme vesairesi ile falan boşuna uğraşmayınız.Updoit ve türevi yüklemeyiniz play storesis yükleme açısından çok yetersiz kalıyor ve çok hata veriyor.Gereksiz şekildede hafızadan en az 300 mb varan alanı meğgul ediyor.

.Tv lerde hafıza darlığı olduğundan fazladan gereksiz apk lar yüklemeyiniz.Sadece işe yaracak olan ne ise onla uğraşılmasını tavsiye ederim.

Google crom yüklemeyiniz tv lerde android 13 ve üzeri değilse ve işiniz yoksa tavsiye etmem.Normal özelliksiz tarayıcı her şekilde rahatça iş görüyor.Opera mini veya firefoxda gerekli değil bunlar ciddi manada cihazı gereksiz şekilde çok yoruyorlar.

Yotube izleyecekseniz S versiyonu yükleyin yada explorer tarayıcı versiyonu güncelleyerek direkt tarayıcı üzerinden her türlü medya linklerine ulaşabilirsiniz.Tv 1080 ise sayfa açılışlarında sorun olmaz.Diğer türlü biraz görsel zorluk olur.

Loucher değişimi pek tavsiye etmem sebebide dtv apk sı bir çok modelde tıklama tuşu atamıyor göremiyorsunuz o yüzden tv geçişi sıkıntılı olabiliyor.Eğerki android ana sayfa açıldığında dtv olarak tıklama menüsü çıkıyorsa loucher değişimine gidilebilir.

Apk yükleyip giriş yapmak kısa yol tuşu gibi çalıştığı için basit oluyor hepsi bu.

Son düzenleme:
bu android sürümleride windosw gibi ne güzel olur

LineageOS eski android tv ve BOX'lar için yeni Rom'lar çıkartmaya başladı. Yavaş yavaş o taraf da gelişiyor. Zaten dışarıdan apk yüklemek için play store ve mind paketlere de ihtiyaç yok. Benimkinin miadı dolana kadar o iş gelişir. Sonra oradan yürürüz. Bir kontrol edin isterseniz. Belki uyumlu vardır. Ama her türlü tuner falan gider.

Arkadaşlar birkaç çözüm önerisi sunmuş denenebilir ancak bu öneriler zahmetli gibi duruyor. Bana kalırsa en iyisi bütçeye uygun bir tv box hdmi ile bağlarsınız televizyona. Diğer öneriler için de arkadaşlara teşekkürler farklı bakış açıları sağlıyorlar, varolsunlar

• Beğen
Tepkiler: ENS
Arkadaşlar birkaç çözüm önerisi sunmuş denenebilir ancak bu öneriler zahmetli gibi duruyor. Bana kalırsa en iyisi bütçeye uygun bir tv box hdmi ile bağlarsınız televizyona. Diğer öneriler için de arkadaşlara teşekkürler farklı bakış açıları sağlıyorlar, varolsunlar
Evet zahmetli, bilmeyene yapmak da zor. Ben LineageOS tarafını hala araştırıyorum mesela. Ama dediğiniz gibi hem farklı çözümler farklı yerlerde farklı kişilere sonuç verebilir hem de dandik box fiyatları bile arttı. Amaç aynı zamanda bütçeyi de korumak tabii. Yoksa imkan dahlinde yapabiliyorsa dediğiniz en mantıklısı. 5 yıl tepe tepe kullansa cihaz hakkını vermiş sayılır.

Evet zahmetli, bilmeyene yapmak da zor. Ben LineageOS tarafını hala araştırıyorum mesela. Ama dediğiniz gibi hem farklı çözümler farklı yerlerde farklı kişilere sonuç verebilir hem de dandik box fiyatları bile arttı. Amaç aynı zamanda bütçeyi de korumak tabii. Yoksa imkan dahlinde yapabiliyorsa dediğiniz en mantıklısı. 5 yıl tepe tepe kullansa cihaz hakkını vermiş sayılır.
Vatandaş zaten bu fiyat artışları dolayısıyla acayip bilinçlendi teknoloji konusunda bence. Çevremde gördüğüm tüketicilerin çoğu bir ürün alırken teknik detaylarına bakar ve araştırır oldu. Keşke bu olumsuz sebepten ötürü değil de cidden meraklısı oldukları için araştırıyor olsalardı.
Ekstra olarak da hangi uygulamaları kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bazı uygulamaların tarayıcı üzerinden kullanılması da mümkün internet sitesi var ise. Eğer mümkün oluyorsa alternatif olarak onları deneyebilirsiniz.

Geri