Homatics Box r 4k Plus - SW version 8963. YENİ YAZILIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemzell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemzell

Paylaşımcı
Puan 94
Çözümler 0
@Cemzell
1.29 gb yeni yazılım geldi. 19971.jpg

Android 14 android tv os güvenlik yaması , 05 Nisan 2026

Yeni sürüm mevcut: v14.8.7475​

En son güncelleme güvenlik yamaları ve sistem optimizasyonlarını içeriyor:

• Daha iyi güvenlik ve istikrar için en son Google güvenlik yamaları entegre edildi.
  • Bekleme modundayken Bluetooth'un anormal uyandırma davranışı optimize edildi.
  • DVB Live uygulaması için geliştirilmiş kararlılık ve kullanıcı deneyimi.
  • Kare hızındaki düşüşleri gidermek ve akıcılığı artırmak için CPU kullanımı optimize edildi.

⚠️ Lütfen dikkat:

• Cihazınızda güncelleme seçeneğini manuel olarak seçmeniz gerekmektedir.
  • OTA güncellemeleri geri alınamaz.
  • Google'ın gereklilikleri nedeniyle sertifikasız sürümler OTA üzerinden sunulmamaktadır.
  • Google Güvenlik Yaması Entegrasyonu: Cihazın güvenliğini artırmak ve sistem açıklarını kapatmak amacıyla en son Google Android TV güvenlik yamaları sisteme entegre edilmiştir.
  • CPU Optimizasyonu ve Akıcılık: CPU (işlemci) kullanımı optimize edilerek arayüzde veya uygulamalarda yaşanan anlık kare düşüşleri (frame drops) engellenmiş ve sistem daha akıcı hale getirilmiştir.
  • Bluetooth Sorunlarının Giderilmesi: Cihaz bekleme modundayken (standby) ortaya çıkan düzensiz ve hatalı Bluetooth uyanma davranışları giderilmiştir.
  • DVB Live Uygulama Kararlılığı: Uyumlu tuner kullananlar için DVB Live uygulamasının çalışma performansı ve kullanıcı deneyimi optimize edilmiştir.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Aynı belirtmiş olduğunuz şekilde güncelleme gelmiş. Sistem otomatik olarak yapmadı. Manuel olarak kontrol sağladığımda güncelleme olduğu belli oldu ve güncelledim.

Ekli dosyalar

• 1789772208648.jpg
    1789772208648.jpg
    958.7 KB · Görüntüleme: 9
Bu yama 5 Nisan 2026 tarihinde mi çıkmış? Türkiyeye yeni mi geliyor? İnşallah kumandadan açılmama sorunu düzelmiştir, deneyip kullanan varsa bilgi verebilirse güzel olur.

Bu yama 5 Nisan 2026 tarihinde mi çıkmış? Türkiyeye yeni mi geliyor? İnşallah kumandadan açılmama sorunu düzelmiştir, deneyip kullanan varsa bilgi verebilirse güzel olur.
Merhaba. yaklaşık 3 saat önce yeni güncelleme yaptım. şu an için herhangi bir sorun yok. tabiki kullandıkça daha iyi tespit yapılabilir.

Güncellemeyi yaptım ama cihaz hala kendi bluetooth kumandasından başka bluetooth hiçbir cihaza bağlanmıyor özellikle anker soundcore life q30 kulaklığım.Siz de benzer sorunları yaşıyor musunuz?Yaşıyorsanız 1 çözüm bulabildiniz mi?

google tarafından sisteme entegre güvenlik yamasının tarihii o , yazılım yeni verildi testler beta aşaması bitince son hali veriliyor. Kapsamlı sürüm hataları düzeltmiş ısınmayıda biraz azaltmış işlemci daha kararlı kumanda takılmalar gitmiş uydu tunerda hatalarda gitmiş. Gayet iyi oldu

Son düzenleme:
Güncellemeyi yaptım ama cihaz hala kendi bluetooth kumandasından başka bluetooth hiçbir cihaza bağlanmıyor özellikle anker soundcore life q30 kulaklığım.Siz de benzer sorunları yaşıyor musunuz?Yaşıyorsanız 1 çözüm bulabildiniz mi?
Yedek alıp cihazı komple sıfırlayıp denermisin bu yazılım sonrası gerekiyor maalesef

Yedek alıp cihazı komple sıfırlayıp denermisin bu yazılım sonrası gerekiyor maalesef
Yedek nasıl alınıyor?Cihazı sıfırladıktan sonra herşeyi yeni baştan kurmam gerekecek.Bluetooth sorunu devam ederse boşuna uğraşmış olacağım.

Yedek nasıl alınıyor?Cihazı sıfırladıktan sonra herşeyi yeni baştan kurmam gerekecek.Bluetooth sorunu devam ederse boşuna uğraşmış olacağım.
Bluetooth eşleşmiş cihazları tamamen kaldırıp ( KUMANDANIN EŞLEŞMESİNİ DAHİ KAPATIN) cihazın adaptör fişini çekip biraz bekleyin sonra tekrar takıp çalıştırın bu şekilde bluetooth bağlantıları baştan yapın olacakmı. Yedek alma google hesabına yedekleme yapay zekaya sorarak adım adom yapabilirisniz.

Bluetooth eşleşmiş cihazları tamamen kaldırıp ( KUMANDANIN EŞLEŞMESİNİ DAHİ KAPATIN) cihazın adaptör fişini çekip biraz bekleyin sonra tekrar takıp çalıştırın bu şekilde bluetooth bağlantıları baştan yapın olacakmı. Yedek alma google hesabına yedekleme yapay zekaya sorarak adım adom yapabilirisniz.
teşekkürler deneyeceğim.

Malesef eşleşme ve bağlantı olmuyor oysa dreamstar nova'da herhangi bir sorun yok

Malesef eşleşme ve bağlantı olmuyor oysa dreamstar nova'da herhangi bir sorun yok
Düşünüyorum da aklıma ses ayarlarında digital ses çıkış kapalı ise açın birde ses ayarlarında kodlar vs var onları değiştirerek deneyin

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri