🍿 WatchBuddy — Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada!

şimdi 1.4.13 sürümü ile MiBox üzerinden test yaptım;

dpad uyumlu olmayan bir reklam çıktı,
kumandanın yön tuşlarına basmaya başlayınca bir işaretçi çıktı,
reklamın tamamlanmasını bekledim,
reklam tamamlandığı zaman sağ üstte çarpı işareti çıktı,
kumandamın yön tuşlarıyla işaretçimi çarpı işaretinin üzerine götürdüm,
orta tuşa basarak çarpıya tıkladım ve reklam kapandı.

Cihazınızın marka modeli nedir? ve uygulamanın en güncel sürümünü kullandığınıza emin olun, devamlı performans geliştirmesi yamaları yayınlıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 32393
Reklam bitince çarpı çıkmıyor yön işareti çıkıyor. Çıkan fare ile üsttüne gelip basıyorum dediğim gibi tarayıcıya yönlendiriyor. O da zaten ulaşılmayan sayfa hatası oluyor. Geri tuşu ile çıkılmıyor. Ancak ana sayfaya dönebiliyorum. Tekrar girince reklam bu sefer olmuyor. Ama dediğim gibi direk reklamdan çıkamıyorum. Şimdi güncel mi diye baktım. Güncel. Ama aynı sorun devam ediyor.

Sorun düzelmiş teşekkürler.

Biz teşekkür eder, iyi seyirler dileriz..

--

18.09.2026 Değişiklik günlüğü;
- bir çok eklentide iyileştirmeler yapılmıştır.
- ilk defa giriş yapan kullanıcılara 24 saat premium hediye edilmektedir.
- arkadaşlık istekleri kabul edildiğinde her iki tarafa da 24 saat premium hediye edilmektedir.
- parti keşfi ekranı algoritması iyileştirilmiştir.
- trendler ve öneriler sayfasından nsfw içerikler kaldırılmıştır.

Biz teşekkür eder, iyi seyirler dileriz..

--

18.09.2026 Değişiklik günlüğü;
- bir çok eklentide iyileştirmeler yapılmıştır.
- ilk defa giriş yapan kullanıcılara 24 saat premium hediye edilmektedir.
- arkadaşlık istekleri kabul edildiğinde her iki tarafa da 24 saat premium hediye edilmektedir.
- parti keşfi ekranı algoritması iyileştirilmiştir.
- trendler ve öneriler sayfasından nsfw içerikler kaldırılmıştır.
Son madde çok hoşuma gitti teşekkürler.

Cs nanay usta yine oklar sana dönecek galiba 😀

🍿 WatchBuddy
Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada! | Sınırları Aşan Senkronize Medya Ekosistemi

WatchBuddy; mesafe fark etmeksizin arkadaşlarınla aynı anda video izlemeni sağlayan modüler bir ekosistemdir. Web, Mobil ve TV platformları arasında çalışan kusursuz bir senkronizasyon köprüsü sunarak ortak seyir deneyimini yeniden tanımlar.

✨ Öne Çıkan Özellikler
  • 🔌 Modüler Sağlayıcı Desteği: (Stremio Mantığı) — Kendi eklentini/içerik sağlayıcını ekle, dilediğin kaynakları saniyeler içinde uygulamaya entegre et.
  • ⏱️ Anlık Senkronizasyon: (Rave Mantığı) — Oynatma, duraklatma ve sarma komutları tüm katılımcılarda milisaniyelik gecikmeyle eşzamanlı çalışır.
  • 🌍 Esnek Medya Desteği: M3U8 (HLS), MP4, MKV ve tüm doğrudan video yayın bağlantılarıyla %100 uyum.
  • 💬 Canlı Sohbet & Tepkiler: İzleme odalarında anlık mesajlaşma ve emoji tepkileri ile tam bir sinema atmosferi.
  • 📱 Çapraz Platform: Web, Android (Mobil & TV) ve iOS cihazlar arasında kesintisiz profil ve oda uyumu.
  • ☁️ Bulut Erişimi: İsteğe bağlı profil eşitleme ile favorilerini ve geçmişini cihazlar arası koru.
  • 🌐 Çoklu Dil Desteği: Türkçe, English, Français, Русский, Українська, हिन्दी, 简体中文.
  • 🛡️ Barındırma Yok (No-Hosting): WatchBuddy sadece bir senkronizasyon köprüsüdür. Sistemde herhangi bir medya içeriği barındırılmaz veya saklanmaz.

🐍 Geliştiriciler İçin: Kendi Sağlayıcını Yaz!
WatchBuddy merkeziyetsiz ve genişletilebilir bir altyapıya sahiptir. Sabit kaynaklarla kısıtlanmadan kendi içerik sağlayıcınızı oluşturabilir ve ekosisteme dahil edebilirsiniz.

⚙️ Nasıl Çalışır?

1. Saniyeler içinde İzleme Odanı oluştur.
2. M3U8, MP4 veya desteklenen bir eklenti bağlantısı tanımla.
3. Oda kodunu arkadaşlarınla paylaş, eşzamanlı izlemeye başla!

📲 Bağlantılar ve İndirme

📲 Uygulama:
🤖 Android (TV / Mobil):
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

🍎 Apple (iOS):

📺 Video Tanıtım:

⌨️ GitHub:

Arkadaşlarını davet et, odanı oluştur ve birlikte izlemeye başla! 🍿
hocam elinize sağlık.Keyif ile kullanıyoruz iki tv iki cihazada kurdum teşekkürler

Bildirdiğiniz çift reklam ve kapanmama sorununu çözdük. Reklam sıklığını 20 dakikada 1 olacak şekilde optimize ederek yeni sürümü (v1.3.97) marketlere ilettik.

Güncelleme mağazalara yansıyana kadar beklemek istemezseniz watchbuddy.tv/apk üzerinden TV için armeabi-v7a APK dosyasını indirip deneyebilirsiniz.
Teşekkürler

Cs nanay usta yine oklar sana dönecek galiba 😀

APK dağıtmak ve yüklemek zorlaşacak diye mi?

Google Play, 15 Temmuz'da güncellenmiş
duyurdu. Buna göre, 30 Eylül 2026'ya kadar kaydedilmeyen Google Play uygulamaları dünya genelinde Google Play'den kaldırılacak. Diğer
kayıtlı olmayan Android uygulamaları da
yüklenemeyecek.

Son düzenleme:
APK dağıtmak ve yüklemek zorlaşacak diye mi?
Yok repo destekçileri şikayet yiyor, bir kısmı özele çekecek, bir kısmı ne olur bilmiyoruz. Artı CS konusu sitede ban yedi. Bu arada dışarıdan yüklemek tamamen engellenmiyormuş, sadece daha zor olacak. Bir kaç işlem yapmak gerekecek.

Bol reklamlı uygulamalardan oldum olası nefret ederim

Bol reklamlı uygulamalardan oldum olası nefret ederim
1789826207427.png
Ufak bir bilgi paylaşmak isteriz; uygulama mağazalarında indirme yapmadan önce detayları inceleyerek uygulamanın reklam içerip içermediğini önceden görebilirsiniz. Bu sayede reklam içeren uygulamaları cihazınıza yüklemekten kaçınabilirsiniz.

🍿 WatchBuddy
Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada! | Sınırları Aşan Senkronize Medya Ekosistemi

WatchBuddy; mesafe fark etmeksizin arkadaşlarınla aynı anda video izlemeni sağlayan modüler bir ekosistemdir. Web, Mobil ve TV platformları arasında çalışan kusursuz bir senkronizasyon köprüsü sunarak ortak seyir deneyimini yeniden tanımlar.

✨ Öne Çıkan Özellikler
  • 🔌 Modüler Sağlayıcı Desteği: (Stremio Mantığı) — Kendi eklentini/içerik sağlayıcını ekle, dilediğin kaynakları saniyeler içinde uygulamaya entegre et.
  • ⏱️ Anlık Senkronizasyon: (Rave Mantığı) — Oynatma, duraklatma ve sarma komutları tüm katılımcılarda milisaniyelik gecikmeyle eşzamanlı çalışır.
  • 🌍 Esnek Medya Desteği: M3U8 (HLS), MP4, MKV ve tüm doğrudan video yayın bağlantılarıyla %100 uyum.
  • 💬 Canlı Sohbet & Tepkiler: İzleme odalarında anlık mesajlaşma ve emoji tepkileri ile tam bir sinema atmosferi.
  • 📱 Çapraz Platform: Web, Android (Mobil & TV) ve iOS cihazlar arasında kesintisiz profil ve oda uyumu.
  • ☁️ Bulut Erişimi: İsteğe bağlı profil eşitleme ile favorilerini ve geçmişini cihazlar arası koru.
  • 🌐 Çoklu Dil Desteği: Türkçe, English, Français, Русский, Українська, हिन्दी, 简体中文.
  • 🛡️ Barındırma Yok (No-Hosting): WatchBuddy sadece bir senkronizasyon köprüsüdür. Sistemde herhangi bir medya içeriği barındırılmaz veya saklanmaz.

🐍 Geliştiriciler İçin: Kendi Sağlayıcını Yaz!
WatchBuddy merkeziyetsiz ve genişletilebilir bir altyapıya sahiptir. Sabit kaynaklarla kısıtlanmadan kendi içerik sağlayıcınızı oluşturabilir ve ekosisteme dahil edebilirsiniz.

⚙️ Nasıl Çalışır?

1. Saniyeler içinde İzleme Odanı oluştur.
2. M3U8, MP4 veya desteklenen bir eklenti bağlantısı tanımla.
3. Oda kodunu arkadaşlarınla paylaş, eşzamanlı izlemeye başla!

📲 Bağlantılar ve İndirme

📲 Uygulama:
🤖 Android (TV / Mobil):

🍎 Apple (iOS):

📺 Video Tanıtım:

⌨️ GitHub:

Arkadaşlarını davet et, odanı oluştur ve birlikte izlemeye başla! 🍿
Cok tesekkurler

Ekli dosyayı görüntüle 32629
Ufak bir bilgi paylaşmak isteriz; uygulama mağazalarında indirme yapmadan önce detayları inceleyerek uygulamanın reklam içerip içermediğini önceden görebilirsiniz. Bu sayede reklam içeren uygulamaları cihazınıza yüklemekten kaçınabilirsiniz.
Şuan sizdeki reklam sistemi çok güzel tvde sanal imleç baya kullanışlı reklam geçmek için elinize sağlık

İyi günler. Android tv uygulamasında bir şey izlerken ekran koruyucu devreye giriyor. Ekran koruyucudan çıkmak zorunda kalıyorum. Rica etsem bu sorunu düzeltebilir misiniz?

İyi günler. Android tv uygulamasında bir şey izlerken ekran koruyucu devreye giriyor. Ekran koruyucudan çıkmak zorunda kalıyorum. Rica etsem bu sorunu düzeltebilir misiniz?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, iş listemize ekledik..

web de açılmıyor artık. hep aynı hatayı veriyor

Provider yoğunluğu algılandı​

web de açılmıyor artık. hep aynı hatayı veriyor

Provider yoğunluğu algılandı​

WatchBuddy birlikte izleme uygulamasıdır ve webde de çalışmaktadır.

bu bahsettiğiniz uyarı api tarafında çıkmaktadır. (stream.watchbuddy.tv)

görselde belirtilen tarih itibariyla; açık kaynak kodlu olarak paylaştığımız içeriklerin bir kısmını, kraptor adlı vatandaşın rahatsız olması nedeniyle yayından kaldırmak zorunda kalmıştık.
1789880181104.png

kendi eklentilerinizi geliştirebileceğiniz mevcut altyapı hala yayındadır;

Son düzenleme:

Geri