Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

Geliştirici arkadaşlara sonsuz teşekkürler tabiki bunu her fırsatta dile getiriyor ve haklarını teslim ediyoruz seninde ayrıca yardımlarını vurgulamak ta gerekiyor
Rica ederim hocam yardımcı olabildiysek iyi

Kraptor kapatmasaydi iyiydi ama artik yapacak birsey yok yenileri var cloudstream bölümünde gelistirici arkadaşlarin repolar var onlarda fazlasıyla yetiyor
Aynen sağolsun zarında saglam emek verdiler birçok kaynak eklediler. Ama yeter deyince diğer arkadaşlar eksikliği giderdi.

Sanada @manitux a da çok teşekkür ederim. Bende denedim çalışıyor. 🤲🤲🤲🤲 Emeklerinize yüreğinize sağlık.
Hocam, asıl sana teşekkür ederiz, ne güzel konu açmışsın😉
Pltmustafa nın gecikmeden olaya el atması, manitux, wio ve sonrasında TheLastOne ın harmanlamasıyla CS direkten döndü😁

Pltmustafa nın gecikmeden olaya el atması, manitux, wio ve sonrasında TheLastOne ın harmanlamasıyla CS direkten döndü😁
Kraptorun gidişi cok keyfimi kacirdi bütün düzen bozuldu bu yüzden biraz alevlendirme iyi oldu gelistirici arkadaşlar arayi kapatti sagolsunlar 3 cillop repo cikardi sinetech dorduncu yolda mrc geliyor 😁

repo işi tamam yeter saliyom

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ama biri elbet açacaktı. Ben tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu grubuda seviyorum. Herkes bir birine çok yardımcı. Allah herkeseten razı olsun.

evet malesef diğer yere giremiyoruz kendimi 2. sınıf vatandaş hissediyorum..

evet malesef diğer yere giremiyoruz kendimi 2. sınıf vatandaş hissediyorum..
Oradaki hemen herşey, bu başlıkta da paylaşıldı, tek sorun biraz bölük pörçük. Mesela, tüm yeni repolar bir başlık altında. Aynı repolar, ya da büyük bölümü, burada da paylaşıldı. Büyük beklenti içinde olmayın

daha geliştiriyorum yeşilçam ı yayınladım test etmedim. gece 2 idi uyudum arkadaşlar :D yapıyorum yavaş yavaş yapabilirsem inatbox u da eklemye çalışacam.
Çok teşekkür ederiz.

Ulgenzade Anime Severlere Özel Bir Tr Anime Repo Yapmis İcinde Anizum Var Eklenti Açılıyor Ama İci Bos Kullanima Acilmamis Henuz Takip Edin Githubtan Animeciler Repo Ariyordunuz İssue Olusturun Acsin Repoyu Kullanima

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Yeni repo paylaşan arkadaş var
Ama beta sürümde çalişiyor.
İsteyen varsa özelden ulaşırsa
Telegram grup link paylaşım yaparım. Link belki burda sıkıntı olabilir paylaşimi
Zaten form paylaşım yapmıştı .
Bende alabilirmiyim?

Oradaki hemen herşey, bu başlıkta da paylaşıldı, tek sorun biraz bölük pörçük. Mesela, tüm yeni repolar bir başlık altında. Aynı repolar, ya da büyük bölümü, burada da paylaşıldı. Büyük beklenti içinde olmayın
TheLastOne sağolsun diğer tarafa giremeyenler için burada'da paylaşıyor repo'ları allah razı olsun valla çok düşünceli biri

Çalışan ve İs Yapan Bütün Eklentiler Benim Konuma Giremeyenler İçin Kopyalayin Bir Yere Lazim Olur

Plt-Stream

Manitux

TürkSinema

Blackhope01

KreaStream

Cstest

Neoser

SafakStream

Philips Android tv ye hepsini denedim hepsinde de geçersiz veri hatası verdi. 4.8.0 sürümünü kullanıyorum mavi olanı. Kırmızıda da olmadı 4.7.0 olan. Neden olabilir acaba? VPN mi yüklemem gerekiyor? öyle ise hangi vpn i önerirsiniz?

Philips Android tv ye hepsini denedim hepsinde de geçersiz veri hatası verdi. 4.8.0 sürümünü kullanıyorum mavi olanı. Kırmızıda da olmadı 4.7.0 olan. Neden olabilir acaba? VPN mi yüklemem gerekiyor? öyle ise hangi vpn i önerirsiniz?
Cloudstream güncel 4.8.0 kırmızı olani indirin Githubtan sonra televizyona ve telefona zank remote kurup eslestirin uzun linkleri telefondan kopyaladiginizda televizyondanda kopyalayacaktir oyle ekleyin muhtemelen yanlış giriyorsunuz linkleri uzun linklerde vpnye gerek yok

Yeni repo paylaşan arkadaş var
Ama beta sürümde çalişiyor.
İsteyen varsa özelden ulaşırsa
Telegram grup link paylaşım yaparım. Link belki burda sıkıntı olabilir paylaşimi
Zaten form paylaşım yapmıştı .
Bende alabilirmiyim?

Cloudstream güncel 4.8.0 kırmızı olani indirin Githubtan sonra televizyona ve telefona zank remote kurup eslestirin uzun linkleri telefondan kopyaladiginizda televizyondanda kopyalayacaktir oyle ekleyin muhtemelen yanlış giriyorsunuz linkleri uzun linklerde vpnye gerek yok
kırmızı dediğiniz pre-realese sürümü değil mi?

Kraptorun gidişi cok keyfimi kacirdi bütün düzen bozuldu bu yüzden biraz alevlendirme iyi oldu gelistirici arkadaşlar arayi kapatti sagolsunlar 3 cillop repo cikardi sinetech dorduncu yolda mrc geliyor 😁

repo işi tamam yeter saliyom
Hocam forumda mesaj sayısı 50+ olmayanlar bunları göremiyor, bahsettiğiniz dört repo linkini de tek mesajda paylaşabilir misiniz?

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri