Legal Ulusal Kanallar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
404: Not Found

bu hata kodunu veriyor bilginize açmadı

Aile konusuda patladi devami olacakmi???

Aile konusuda patladi devami olacakmi???
Patlayan Birşey Yoktu, Fakat Konu Silinmesine Tahammül Edemiyorum. Sürekli Aynı Şeylerin Yapılması Can Sıkıcı, Demekki Paylaşım Yapılması İstenmiyor. DM Yasak, Buraya Yükleyince Siliniyor Maalesef Mantık Yok. Belki Repo Yapan Arkadaşlara Destek Verebilirim Dsmart, Kablo, Digitürk ve Daha Fazlası İçin Ama Açıktan Paylaşım Yok

Patlayan Birşey Yoktu, Fakat Konu Silinmesine Tahammül Edemiyorum. Sürekli Aynı Şeylerin Yapılması Can Sıkıcı, Demekki Paylaşım Yapılması İstenmiyor. DM Yasak, Buraya Yükleyince Siliniyor Maalesef Mantık Yok. Belki Repo Yapan Arkadaşlara Destek Verebilirim Dsmart, Kablo, Digitürk ve Daha Fazlası İçin Ama Açıktan Paylaşım Yok
Hocam oraya koskocaman yazdık konunun neden kapandığını ve siz hala paylaşım yapmanızı istemediğimizi mi düşünüyorsunuz??
Yaklaşık 13-14 konu aramızdaki biri tarafından şikayet edilmiş ve biz de bu konuları kapatmak zorunda kaldık..

Lütfen aşağıdaki yazıyı anlamayan arkadaşlar varsa söylesin daha açık nasıl yazabilirim tekrar düşünelim.

BIR KULLANICININ YAPTIĞI ŞIKAYET NEDENIYLE YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN GÖNDERILEN DMCA BILDIRIMINE ISTINADEN KONU KILITLENMIŞ, IÇERIKLER KALDIRILMIŞTIR.

not found diyor

Halan daha okuduğunu anlamayan bir üst mesajlara bakmayanlar, o çalışmıyor bu çalışmıyor link çalışmıyor diye yorum yapmalarına PES diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri