CloudStream için yeni türkçe depo

Bilgilendirme:
Reponun testleri 4.8 stabil sürüm ile yapılmıştır/yapılıyor.
Kısa link !mrc-cs şeklinde sadece beta versiyonlarında çalışır. stabil versiyona daha gelmedi.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
stabil sürüm kullananlar bu kısaltma ile daha hızlı tv lerde repoya ulaşabilir.

şuanda güncellemeler devam ediyor bir aksilik stabilitede sorunlar yaşarsanız anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
elimden geldiğince hızlı bir biçimde daha çok site ile stabil hale getirmeye çalışıyorum.

Ekstradan istek ve şikayet önerileriniz için yakında bir web paneli yapmayı planlıyorum daha hızlı çözüm ve ek siteleri ekleyebiliriz.

umarım sorunsuz senelerce keyifle izlersiniz.

Bilgilendirme:
Reponun testleri 4.8 stabil sürüm ile yapılmıştır/yapılıyor.
Kısa link !mrc-cs şeklinde sadece beta versiyonlarında çalışır. stabil versiyona daha gelmedi.
stabil sürüm kullananlar bu kısaltma ile daha hızlı tv lerde repoya ulaşabilir.

şuanda güncellemeler devam ediyor bir aksilik stabilitede sorunlar yaşarsanız anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
elimden geldiğince hızlı bir biçimde daha çok site ile stabil hale getirmeye çalışıyorum.

Ekstradan istek ve şikayet önerileriniz için yakında bir web paneli yapmayı planlıyorum daha hızlı çözüm ve ek siteleri ekleyebiliriz.

umarım sorunsuz senelerce keyifle izlersiniz.
Hocam burada cloudstream bölümünde bir konu acarsaniz size yardimi dokunur panel acmak yerine daha aktif oneri, şikayet alabilirsiniz orada gelistiricilerin konuları var kendi repolariyla ilgili

Hocam burada cloudstream bölümünde bir konu acarsaniz size yardimi dokunur panel acmak yerine daha aktif oneri, şikayet alabilirsiniz orada gelistiricilerin konuları var kendi repolariyla ilgili
Bilgi için teşekkürler emeğinize sağlık.

Hocam eline sağlık on numara olmuş ilaç gibi geldi. Rica etsem aniziumunda ekleyebilir misin, 4k ve dunlajlı veren bir tek orası var. Teşekkür ediyorum

Hocam eline sağlık on numara olmuş ilaç gibi geldi. Rica etsem aniziumunda ekleyebilir misin, 4k ve dunlajlı veren bir tek orası var. Teşekkür ediyorum
anizium ücretli bir servistir. Animecix , Diziwatch vb. anime siteleri ekli hocam fakat ücretli servisleri ekleyemeyiz. ilginize teşekkür ederim.

Bilgilendirme :

adresinden ben 50 mesaj sınırına ulaşıp cloudstream forumunda konu açana kadar gelişmeleri takip edebilirsiniz. ayriyetten öneri, şikayet, sorun bildirimi sağlayabilirsiniz.

Son düzenleme:

Geri