💢⚽️💢 DominoTv TVBOX - Android Tv - Mobil " İllegal Yasak "

İllegal Yayınlar yasaklandı ( Uygulamamız içinde Mor Paketler yoktur )
"BIR KULLANICININ YAPTIĞI ŞIKAYET NEDENIYLE YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN GÖNDERILEN DMCA BILDIRIMINE ISTINADEN KONU KILITLENMIŞ, IÇERIKLER KALDIRILMIŞTIR."

İndirme linkleri

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Code for Downloader App: 8250817

DOMİNOTV Modeli neler oldu ?

Bütün Cihazlarda çalışır duruma geldi Android 6 dahil
Umarım bu sefer herkez rahat rahat uygulamayı kullanır
Çok kötü kendi başına bile çalışamayan bir android 'da cihaz bile çok rahat çalışıyor (TEST Yapıldı)

• Yeni özellikler
    • Canlı TV’ye YouTube canlı yayın desteği eklendi. Yayınlar YouTube uygulamasına gitmeden, doğrudan DominoTV içinde açılır. Android TV ve TV Box uyumludur, otomatik oynatır.
    • Canlı TV’de otomatik kanal oynatma açma / kapama eklendi.
    • Canlı TV, Film, Dizi ve Anasayfa’da tam arama eklendi.
    • Canlı TV, film ve dizi oynatıcıda yayın ekrana tam sığdırıldı. Siyah boşluk kalmadan tam ekran izlenir. Mini oynatıcı ve tam ekran ayrı ayrı ayarlandı.
    • YouTube yayınlarında reklam ve gereksiz yazılar atlanır, yayın daha hızlı açılır.
    • Mini oynatıcıdan tam ekrana (veya tam ekrandan miniye) geçerken YouTube yayını kopmaz, yeniden yüklenmez.
    • Tam ekranda sol oynatıcı menüsü (oynat, kanal listesi, favori vb.) kumanda ile tekrar çalışır.
    • Mini oynatıcıya kumanda ile gidince mavi odak çerçevesi görünür.
    • Telefonda izlerken alttaki yön / navigasyon tuşları gizlenir, izlemeyi bozmaz.
    • Uygulama güncellemesinde “İzin ver” dedikten sonra Geri’ye basınca kurulum otomatik devam eder; uygulamayı kapatıp açmaya gerek kalmaz.

1789138163062.png

Profil oluştur menüsü eklendi
Her kullanıcının izlediği Filmler Diziler ve Canlıtv Listesi Kendisine ait
Profil Şifre korumalı yapabilme özelliği.
Çocuk lar için Kategori seçme ve izlemesini sitediğiniz CanlıTv kategorileri - Film kategorileri ve Dizi kategorilerini tek tek seçme imkanı Filtreleme yöntemi eklendi

Ve En önemlisi
İki Dominotv birbirine bağlama özelliği
Örnek : Evde Tvbox kurulu Dominotv Var Mobil cihazınızada Dominotv var ikisini birbirine bağlıyarak her ikisindede kendi listeniz oluşur Mobilden izlediğiniz dizi eve gelince aynı arayüz ile aynı kayıt Tvbox oluşur.
bu sayede hem evde hemde dışarda kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz

Yönetici Panel ile Profil oluşturabilirsiniz Admin sizsiniz email yada üye olma gerektirmeden bağımsız çalışır.
Dominotv V10 Gelicek bu özellik

Durum
Aynı Wi‑FiBirbirini görür, izledikleri eşleşir
Farklı Wi‑Fi / mobil veriBirbirini göremez, senkron yok
Tekrar aynı Wi‑FiKayıt duruyorsa yeniden eşitlenir

1789138488093.png

1789138507755.png

1788384114370.png

1788815499800.png

1788815764921.png

1788815845453.png

1788815883648.png

1788815536263.png

1788815556011.png

1788815594645.png

1788815628748.png

1788815664359.png

1788815723347.png

1788815908714.png

1789053065971.png

1789053083021.png

Oyuncu Kartı eklendi oyuncunun diğer " Film ve Varsa Dizileri " Gösterir

1789069562787.png
emeğine sağlık güncelleme kabul etmedi eskisini sildim yeniden yükledim 12 den 13 e tekrar güncelleme gelmiş onu yaptım yanlız günceleme yapa bilmek için cihada izin vemek lazım teşekkürler güzel uygulama ben kullanıyorum

emeğine sağlık güncelleme kabul etmedi eskisini sildim yeniden yükledim 12 den 13 e tekrar güncelleme gelmiş onu yaptım yanlız günceleme yapa bilmek için cihada izin vemek lazım teşekkürler güzel uygulama ben kullanıyorum
evet cihaza izin verilmeli yoksa yüklemez

İllegal Yayınlar yasaklandı ( Uygulamamız içinde Mor Paketler yoktur )
"BIR KULLANICININ YAPTIĞI ŞIKAYET NEDENIYLE YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN GÖNDERILEN DMCA BILDIRIMINE ISTINADEN KONU KILITLENMIŞ, IÇERIKLER KALDIRILMIŞTIR."

İndirme linkleri

Code for Downloader App: 8250817

DOMİNOTV Modeli neler oldu ?

Bütün Cihazlarda çalışır duruma geldi Android 6 dahil
Umarım bu sefer herkez rahat rahat uygulamayı kullanır
Çok kötü kendi başına bile çalışamayan bir android 'da cihaz bile çok rahat çalışıyor (TEST Yapıldı)

• Yeni özellikler
    • Canlı TV’ye YouTube canlı yayın desteği eklendi. Yayınlar YouTube uygulamasına gitmeden, doğrudan DominoTV içinde açılır. Android TV ve TV Box uyumludur, otomatik oynatır.
    • Canlı TV’de otomatik kanal oynatma açma / kapama eklendi.
    • Canlı TV, Film, Dizi ve Anasayfa’da tam arama eklendi.
    • Canlı TV, film ve dizi oynatıcıda yayın ekrana tam sığdırıldı. Siyah boşluk kalmadan tam ekran izlenir. Mini oynatıcı ve tam ekran ayrı ayrı ayarlandı.
    • YouTube yayınlarında reklam ve gereksiz yazılar atlanır, yayın daha hızlı açılır.
    • Mini oynatıcıdan tam ekrana (veya tam ekrandan miniye) geçerken YouTube yayını kopmaz, yeniden yüklenmez.
    • Tam ekranda sol oynatıcı menüsü (oynat, kanal listesi, favori vb.) kumanda ile tekrar çalışır.
    • Mini oynatıcıya kumanda ile gidince mavi odak çerçevesi görünür.
    • Telefonda izlerken alttaki yön / navigasyon tuşları gizlenir, izlemeyi bozmaz.
    • Uygulama güncellemesinde “İzin ver” dedikten sonra Geri’ye basınca kurulum otomatik devam eder; uygulamayı kapatıp açmaya gerek kalmaz.

1789138163062.png

Profil oluştur menüsü eklendi
Her kullanıcının izlediği Filmler Diziler ve Canlıtv Listesi Kendisine ait
Profil Şifre korumalı yapabilme özelliği.
Çocuk lar için Kategori seçme ve izlemesini sitediğiniz CanlıTv kategorileri - Film kategorileri ve Dizi kategorilerini tek tek seçme imkanı Filtreleme yöntemi eklendi

Ve En önemlisi
İki Dominotv birbirine bağlama özelliği
Örnek : Evde Tvbox kurulu Dominotv Var Mobil cihazınızada Dominotv var ikisini birbirine bağlıyarak her ikisindede kendi listeniz oluşur Mobilden izlediğiniz dizi eve gelince aynı arayüz ile aynı kayıt Tvbox oluşur.
bu sayede hem evde hemde dışarda kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz

Yönetici Panel ile Profil oluşturabilirsiniz Admin sizsiniz email yada üye olma gerektirmeden bağımsız çalışır.
Dominotv V10 Gelicek bu özellik

Durum
Aynı Wi‑FiBirbirini görür, izledikleri eşleşir
Farklı Wi‑Fi / mobil veriBirbirini göremez, senkron yok
Tekrar aynı Wi‑FiKayıt duruyorsa yeniden eşitlenir

1789138488093.png

1789138507755.png

1788384114370.png

1788815499800.png

1788815764921.png

1788815845453.png

1788815883648.png

1788815536263.png

1788815556011.png

1788815594645.png

1788815628748.png

1788815664359.png

1788815723347.png

1788815908714.png

1789053065971.png

1789053083021.png

Oyuncu Kartı eklendi oyuncunun diğer " Film ve Varsa Dizileri " Gösterir

1789069562787.png
13 .cü güncelleme tüm izinler verildiği halde güncelleme yüklenmedi. Telefon, tablet ve projeksiyon da denedim olmadı. Hepsinde tamamen uygulamayı kaldırıp güncel olanı yükledim. Sadece tv de denemedim akşam onuda denerim. Emeğinize sağlık.

13 .cü güncelleme tüm izinler verildiği halde güncelleme yüklenmedi. Telefon, tablet ve projeksiyon da denedim olmadı. Hepsinde tamamen uygulamayı kaldırıp güncel olanı yükledim. Sadece tv de denemedim akşam onuda denerim. Emeğinize sağlık.
Evet sisteme yasak gelince bir ka işlem yapıldı o sebep ile sorun yaşandı sanırım

emeğine sağlık üstadım bu konuda çok şanssızmısın çekemeyeninmi var cine10 tv dede hep bu şekilde oldu biz iki uygulamayıda çok seviyorduk hayırlısı bakalım illegal olarak izleriz

emeğine sağlık üstadım bu konuda çok şanssızmısın çekemeyeninmi var cine10 tv dede hep bu şekilde oldu biz iki uygulamayıda çok seviyorduk hayırlısı bakalım illegal olarak izleriz
Sorun değil bizde en yakın yasal yayınları veririz hangisi yasalsa :)) hibiri değil geri ama yine de bu yayınlar ses çıkarmıyor

Küfür edince günah diyorlarda bu o.ç hakediyorr

domino kardeşim emeklerin için teşekkürler :)

ustam uygulaman icin tecekürler sanirim dmca dan
Sorun değil bizde en yakın yasal yayınları veririz hangisi yasalsa :)) hibiri değil geri ama yine de bu yayınlar ses çıkarmıyor
ustam tekrar gecmis olsun bunu yapan mutlaka yakininda birisidir bir arkadasin dedigi
gibi iptv saticilarla hic ilgisi yok sanirim 1000 lerce iptv saticilari var onlara bir sey olmadigina göre
mutlaka seni cok iyi taniyan birsi yapmisdir bunu benim anlamadigim bir sey var su ana kadar
okadar uygulama cikdi cogu da dmc den göderilen bilgilerden dolayi uygulamalarini kapatdilar
ama bir tek inat box yaklasik 5-7 senedir online ve malumlari yayin yapiyor yillardir dmca bu inat box
görmüyormu mutlaka görüyordur ama hic bir gün yillardir malumlari dmca dan tarafindan kapatiyoruz diye bilgi vermediler ilginc

ustam uygulaman icin tecekürler sanirim dmca dan

ustam tekrar gecmis olsun bunu yapan mutlaka yakininda birisidir bir arkadasin dedigi
gibi iptv saticilarla hic ilgisi yok sanirim 1000 lerce iptv saticilari var onlara bir sey olmadigina göre
mutlaka seni cok iyi taniyan birsi yapmisdir bunu benim anlamadigim bir sey var su ana kadar
okadar uygulama cikdi cogu da dmc den göderilen bilgilerden dolayi uygulamalarini kapatdilar
ama bir tek inat box yaklasik 5-7 senedir online ve malumlari yayin yapiyor yillardir dmca bu inat box
görmüyormu mutlaka görüyordur ama hic bir gün yillardir malumlari dmca dan tarafindan kapatiyoruz diye bilgi vermediler ilginc
Merhaba Beni tanımasına gerek yok
Burdan birileri bile olabilir
Teşekkürler Destek için

Çok geçmiş olsun hocam Emeklerine sağlık çok kaliteli bir programın var kullanmaya devam edeceğim gene de, şahsım adına teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun hocam Emeklerine sağlık çok kaliteli bir programın var kullanmaya devam edeceğim gene de, şahsım adına teşekkür ederim.
Teşekkürler şuan sorun yok yayınlar akkif sadece Mor paketler yok

mor da olmasın. kaliteyi özlemşiz.

Huzur Bozucu Tartışmalar Oluşturmak Yasaktır!
Sizde reklamınızı burda yapın, apk yı başka yerde paylaşın. Sanki bu sitenin kendi illegal uygulaması yok, ona gelince kimse birşey demiyor. Bu sitenin kendi drive vardı zamanında, bu sitenin kuruluş amacı ne ya bu tarz uygulamalar yasaklanacaksa.

Sizde reklamınızı burda yapın, apk yı başka yerde paylaşın. Sanki bu sitenin kendi illegal uygulaması yok, ona gelince kimse birşey demiyor. Bu sitenin kendi drive vardı zamanında, bu sitenin kuruluş amacı ne ya bu tarz uygulamalar yasaklanacaksa.
Form bir şuçu yok.
aksine çok destek oluyorlar
sorun şikayet edenlerde
Mor paketli yektililerde bu forma ceza kesiyor bunu istemeyiz değil mi ?
tamemn kapanmasını
Yardımcı oluyorlar bana sağolsunlar bunu bilin

Forumun kendi illegal bir uygulaması yok, sitenin kendi drive'ı da olmadı hiç bir zaman ve amacı da bu tarz uygulamalar değil. Burası onlarca konu başlığının olduğu bir forum sitesi. Siz bu amaçla geliyor olabilirsiniz, yasal bildirimlere uymak zorundayız, herkes uymak zorunda.

Siz açın kendi forum sitenizi orada yayınlayın ne istiyorsanız, bizde bu şekilde.

Forumun kendi illegal bir uygulaması yok, sitenin kendi drive'ı da olmadı hiç bir zaman ve amacı da bu tarz uygulamalar değil. Burası onlarca konu başlığının olduğu bir forum sitesi. Siz bu amaçla geliyor olabilirsiniz, yasal bildirimlere uymak zorundayız, herkes uymak zorunda.

Siz açın kendi forum sitenizi orada yayınlayın ne istiyorsanız, bizde bu şekilde.
Bizde buna göre artık yayınları vericez.
Standart içerkler.
teşekkürler

Bende Kuralları değiştiryorum.
Yakında harika bir şekilde geri geliyorum.
az bekleyin olur mu

Geri