Teknik olarak mümkün tabi ancak dizayn olarak çok uygun değil şu an. İleriki büyük güncellemelerden birinde olabilir.
Uygulamada Kullandığın bu ön menü arayüz andoid system içinde çalışması için güncelenmeye açık hangi veriyi kullanıyor.webview haricinde çünkü bu arayüzün çalışmasına dair bir sıkıntı yapmadığına emin oldum.
Kök android 10 ve 11 olarak farklı hepside L3 lisanslı 3 cihaz var bunlardada aynı hatayı aldım menü sayfası sol üstten resimdeki gibi kare şekilde siyah alan oluşup kitliyor.Webview güncellemelerini direk yapabiliyorum.Bu türevde bir animasyon içeriğine baglı dosyamı yada güncellemesi eksik şekilde bir sorun olarak düşünüyorum.
Sorun 32 bit 64 bit chip veya android sürümü sorunuda değil hepsi video tabanında 4k destekli chipler ve amaçları video işlemek üzerine kurulu olması bu üstte yazdığım kök android versiyonlarındaki sonuca göre bundanda emin oldum.
Sahte diye geçen mini next cihazda kök olarak Mİ android 9 pie var üzerine Android 14 yaması yapılmış uygulama bunda sorunsuz demeyeyin bilahire anlatacağım şu an emin değilim sogutucunu sökmüştüm aşırı ısınma kaynaklıda olabilir kanalları tuşla değişirken takılıp sonra kanalların ana sayfasına dönüyor resetliyor.
Kullandığınız bu arayüz android system kök dizininde vesaire hangi system dosyasına vesaire ihtiyaç duyuyorsa ya bu dosya eksik yada versiyonu farklı güncellemek gerekiyor.
İlğileniyorum çünki begendim basit arındırılmış uygulama son hali ilede bana göre inat tv den menüsel olarak iyileşme sağladınız.Daha önce belirttiğim gibi kalıp uygulamalar oluşturmam gerekiyor.Ayrıca farklı bu tarz bir uygulamalar içinde aynı şekilde veya farklı görünen çalışma hatası verebileceğinden Şahsınızın uğraştığı bu uygulama üzerinden düzeltebilirmiyim diye çok ciddi şekilde kafama takıldı uğraşmaktan kendimi alamıyorum.
Arayüzün kendi versiyonunda ihtiyaç duyulan uygulama yada dosya bilğileri vardır diyerek Şahsınız içinde Sakıncası yoksa bilğiniz dahilinde fikir verecek bilğiler vermeni rica ediyorum.