Android 9 olan 3 adet cihaza uygulamanın son sürümünün kurulumu yaptım.
1 tanesi S905D Goldmaster hibrit tunerli Android 9 pie versiyon.
1 tanesi H613 Süpermax hibrit tuner Android 9 üzerine 10 yaması var.(projectv loucher konusundaki cihaz)
1 tanesi H613 Fobem Android 9 üzerine 11 yaması var.
Bu cihazlarda Android sürüm taban olarak farklı modellerin yazılımı aynı değiller sadece sürüm aynı.
Resimlerdeki ve bir çok kişininde sayfalarda hatasını belirttiği uygulamanın menü arayüzü yarısı karanlık şekilde çıkması ve işlevini yapmaması.
Anlatılan her şeyi defalarca uyarladım sonuç aynı.Webview sürümü en son güncel update yapıldı.Crome son sürüm yapıldı,playstore vesaire hepsi güncellendi.
Araştırıken öğrendiğim nokta ise Android 7-8-9 versiyonlarda webview crome içinden update oluyormuş.Ayrı yapmak için crome pasif hale getirilip yapılıyormuş bir çok yorumları okudum tek tek defalarca aç kapa uygulamayı kaldır kur vesaire uyguladım güncellemeyi yaptım.Sonuç aynı.
Android 10 ve üzeri versiyonlarda webview ayrı olarak güncelleme alıyormuş.
Play store hiç bir şekilde güncelleme çıkarmıyor.
Uptodown ile apk yı bulup yüklemelerde play store kaynaklı olsada sürüm fazla çıkmıyor.Ayrı şekilde linkteki sayfadan tek tek çalışanı bulup yükledim aynı sürüm hepsinde çalışmadı farklı sürümler çalıştı.
Kısaca uygulama menü arayüzü hatası oluşuyor.Android 9 ve altındaki Android versiyonlarında sıhhatli çalışmıyor.Resimdeki halinde haricen maouse ve orijinal kumanda geri tuşu çalışmıyor sadece home tuşuna bir kaç defa basınca çıkılıyor.
Linkler belki işe yarayabilir diye ekliyorum.
Bir yorumda linkteki kütüphane dosyası günceleyince webviw düzelmiş diye bunuda denedim.