maxxro
Paylaşımcı
Yok yok. Küçük harf yazıyorum. Burda yazarken büyük çıkmış.güzel yerden yakalamışsın tebrikler yorum için teşekkür ederim üstad
Yok yok. Küçük harf yazıyorum. Burda yazarken büyük çıkmış.güzel yerden yakalamışsın tebrikler yorum için teşekkür ederim üstad
Android 9 isletim sistemine uygun degil hatasi varteşekkür ederim beğenmenize sevindim
Yorumun için teşekkür ederim üstad desteğinizi eksik etmeyin iyi seyirler dilerimhocam eline emeğine sağlık yaklaşık 2 aydır kullanıyorum windowsta ve telefonda ufak tefek sorunlar olabiliyor ama uygulamayı çok beğendim ve birçok kişiyede önerdim henüz beğenmedim diyen olmadı çok teşekkürler
dm den yazıldı iyi seyirlerEllerinize sağlık.
Kodları alabilir miyim ben de?
Aleykümselam iyi seyirler dilerimSelamünaleyküm next TV Box‘ta önceden çıkmıyordu şimdi gelmiş uygulama çok güzel ellerine sağlık çok beğendim nihayet biz de izliyoruz artık daha önceden izleyemiyordum
Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....elinize emeginize saglık hocam uygulamaya her giriş çıkışta kod istiyor tek girişte kaydetmiyor devamlı demo da kalıyor herhalde ayrı bir kod var alabilirmiyim size zahmet birde telefonda da aynı spor progmları eksik belgesel kanallarının çogu açılmıyor saygılar
CloudStream eklenti için bir çare yokmu ..
yaptım hocam ama her TV de uygulamadan çıkıp girerken tekrar yazmak gerekiyor hala demo gözüküyor telefonda beinsports görünmüyor bazı arkadaşlara özelden yazıyorum diye cevap verilmiş dedim belki farklı kod vardırYeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
cihazınınz android google tv ise android 7 bile olsa çalışır smart tvlerde google play ile ilgili sorunlar olabiliyoröncelikle hayırlı olsun , benim android9 tv de acilmadi malesef , bi sonraki sürümde düzelir belki