NET TV V3.1 "Yeni Eklenen Kanallar/Filmler/Diziler"

Harika uygulama dahada iyiye gidiyor emeği geçenler sağolsun teşekkürler

Yeni sinema kanallar Super olmuş emeğinize sağlık yeni kanallar bekliyoruz

Örümcek-Adam: Yepyeni Bir Gün (2026) Filmi eklendi.
No Way Home'un olaylarının üzerinden dört yıl geçmiştir. Peter, sevdiklerinin hayatından ve hafızasından kendi isteğiyle silinmiş, tamamen yalnız bir yetişkin olarak yaşamaktadır. Artık New York'ta kimsenin adını bilmediği bir Örümcek Adam olarak suçla tek başına mücadele eder; hayatını tamamen şehri korumaya adamıştır. Bu durumun getirdiği kaygılar ve uzun süreli sorumluluklar, onun hem fiziksel hem de zihinsel olarak zorlanmasına neden olur. Bu baskı, beklenmedik bir değişimi başlatırken, varlığını tehdit eden bir süreç başlatır. Tam bu noktada şehirde beliren gizemli suç dalgası, Örümcek Adam’ın şimdiye kadar karşılaştığı en güçlü ve tehlikeli düşmanlardan birinin habercisi olur.
1789302178877.png

Damalı Ninja 3 (2026) Filmi eklendi.​

Ternet Ninja 3'te, Alex'in ninja görevlerine ilgisi azalırken, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih eder. Ancak Checkered Ninja kendini ihmal edilmiş hissedip yeni bir göreve atılmak isteyince, Alex istemeden Jessica'nın asi sevgilisi Marco ile bir çatışmanın içine çekilir ve Checkered Ninja'nın baskısıyla kendini savunmak zorunda kalır.
1789302266943.png

Nasıl Katil Olunur (2026) Filmi eklendi.​

Doğduğu an itibarıyla zengin bir aile tarafından dışlanan Becket Redfellow, yaşamını işçi sınıfının sert koşulları içinde inşa etmek zorunda kalır. Ancak, kanında taşıdığı mirası ve kaybettiklerini asla unutmaz. Yıllar sonra Becket’in tek bir amacı vardır: Kendisine ait olanı geri kazanmak. Bu süreçte karşına çıkan zorluklar, ister akrabası, ister amcası veya kardeşi olsun, onu etkilemez. Aile ilişkileri onun için zaten kopmuştur. Zenginlik, iktidar ve intikam arzusu ile hareket eden Becket, mirasına ulaşma yolunda vazgeçmeyen bir savaşa girişir.
1789302327818.png

Dayanılmaz Çekim (2026) Filmi eklendi.​

Dayanılmaz Çekim, güçlü bir İspanyol iş insanının kızı Marfil'in kaçırılıp serbest bırakılmasıyla New York'taki hayatının altüst olmasını konu alır. Babası, Marfil'i koruması için Sebastian Moore'u tutar ve birlikte geçirdikleri zaman içinde aralarında beklenmedik bir çekim oluşur. Film, Mercedes Ron'un "Culpables" serisinden uyarlanmıştır.
1789302376175.png

Moana (2026) Filmi eklendi.​

Okyanus tarafından çağrılan Moana, Motunui Adası'nda doğup büyüdüğü yerden ilk defa ayrılarak güvenli bölgelerin dışına adım atar. Yarı tanrı Maui ile birlikte çıktığı bu riskli yolculukta, hem bilinmeyen denizlerle hem de kendi cesaretiyle yüzleşmesi gerekecektir. Hedefi ise açıktır: Halkının yitip giden dengesini yeniden tesis etmek ve adasını kurtaracak gücü geri kazanmak.
1789302512710.png

Mousetrap (2026) Dizisi eklendi.​

Kendini kimliği çalınmış bir hâlde bulan münzevi bir yazar, "Fare" olarak bilinen bir adamdan hayatını geri almak için acımasız bir tefeciyle birlik olmak zorunda kalır.
1789302621029.png
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Herkese merhaba,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım NET TV projesi karşınızda. Bildiğiniz gibi daha önceki versiyonda Android Box veya TV'lerde kullanırken bazen mouse kullanmak gerekebiliyordu. Bu yeni sürümle birlikte o derdi tamamen ortadan kaldırdık.

Artık uygulamanın her köşesi kumandanızla yönetilebilir durumda. İster film izleyin.

Ekli dosyayı görüntüle 20180

İşte NET TV Box sürümünde sizi bekleyen özellikler:

🎮 Tam Kumanda Desteği & Mouse Seçeneği Menüler, listeler, arama kutusu ve oynatıcı... Hepsi kumandanızın yön tuşlarıyla tam uyumlu hale getirildi. Seçili olan öğe parlayarak size nerede olduğunuzu gösterir.

• Not: Kumanda uyumlu olsa da, alışkanlığınız varsa mouse (fare) ile de sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Seçim tamamen size kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 20181

📺 Canlı Yayın Kontrolleri (Zapping) Canlı TV izlerken kumandanızın tuşları şu fonksiyonları yerine getirir:

• ⬆️⬇️ Yukarı / Aşağı Tuşları: Cihazınızın ses seviyesini (Volume) açıp kısmanızı sağlar.
  • ⬅️➡️ Sağ / Sol Tuşları: Kanallar arasında hızlıca geçiş yapmanızı (Zapping) sağlar.
Ekli dosyayı görüntüle 20182

🛠️ Dizi/Filmler ve Harici Player Tercihi Özellikle VOD (Dizi/Film) bölümlerinde, yüksek kaliteli görüntülerde veya farklı ses formatlarında (AC3, DTS vb.) takılma yaşamamanız için sistem Harici Oynatıcı üzerinden çalışacak şekilde ayarlandı.

• ✅ Tavsiyem: MX Player veya Wuffy Player kullanmanızdır (Kodek uyumluluğu en iyi olanlardır).
  • 🔄 Elbette cihazınızda yüklü farklı bir oynatıcı varsa (VLC vb.), sistem bunları da tanır ve seçim yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 20183

⏯️ "Kaldığım Yerden Devam Et" Özelliği Bu özellik, kullandığınız harici oynatıcının yeteneğiyle çalışır.

• Örnek: Eğer MX Player kullanıyorsanız ve bir filmi yarıda bırakırsanız, tekrar açtığınızda size "Kaldığın yerden devam edilsin mi, baştan mı başlansın?" diye sorar. Böylece hiçbir şeyi kaçırmazsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 20184

☁️ Ana Ekranda Bilgi Paneli Uygulamayı açtığınızda sizi sadece menüler değil; güncel Saat/Tarih ve Hava Durumu bilgisi karşılar.

​

Şunu samimiyetle belirtmek isterim ki; ben profesyonel bir yazılımcı değilim. Bu projeyi, bazı üstadların ve yapay zeka teknolojisinin yardımı ile geliştirdim.

Amacım piyasadaki profosyonel uygulamalara rakip olmak değil. Sadece "süreklilik" ilkesine bağlı kalarak, her zaman elinizin altında bulunacak, stabil, temiz ve iyi bir alternatif sunmaya çalışıyorum.

Bu sürüm özellikle Android TV Box kullanıcıları düşünülerek optimize edilmiştir. Ancak Android telefon veya tabletlerinizde de sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yeni kanallar stabil kaynaklar bulundukça eklenecektir.

Yapıcı her türlü yapıcı öneri ve eleştiriye açığım, geliştirmem için yorumlarınızı bekliyorum. Güle güle kullanın!

@Sinetech Hocamızın tanıtım videosu:

Uygulamanın geliştirme aşamasında ve liste konusunda destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim. @patr0n @Kargo1975 @tekkan @powerboard @Zerk @ENS

İndirme Linkleri:

Downloader İndirme Kodu: 2025741
Telegram Adresimiz:

hocam ben senin uygulamayi cok uzun zamandir box cihazda kullaniyorum kumanda üzeri kontrolde hic bir zaman sorun görmedim. merdiven alti cin mallari cok sorun yaparsa bu cihazlar yapar gibime geliyor.

hocam ben senin uygulamayi cok uzun zamandir box cihazda kullaniyorum kumanda üzeri kontrolde hic bir zaman sorun görmedim. merdiven alti cin mallari cok sorun yaparsa bu cihazlar yapar gibime geliyor.
Haklsınız. Cihazın içindeki teknoloji ne kadar düşükse her türlü olumsuzluk ihtimali o kadar yüksek olur.

dünde yazdım inatdan güzel net
kesinlikle
tavsiye

teşekkürler, içerikler in sık sık güncellenmesi gerçekten çok iyi

üstad sürekli güncel filimleride eklerseniz sevinirim emeğinize sağlık

Eline sağlık gayet güzel başarılar dilerim

Herkese merhaba,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım NET TV projesi karşınızda. Bildiğiniz gibi daha önceki versiyonda Android Box veya TV'lerde kullanırken bazen mouse kullanmak gerekebiliyordu. Bu yeni sürümle birlikte o derdi tamamen ortadan kaldırdık.

Artık uygulamanın her köşesi kumandanızla yönetilebilir durumda. İster film izleyin.

Ekli dosyayı görüntüle 20180

İşte NET TV Box sürümünde sizi bekleyen özellikler:

🎮 Tam Kumanda Desteği & Mouse Seçeneği Menüler, listeler, arama kutusu ve oynatıcı... Hepsi kumandanızın yön tuşlarıyla tam uyumlu hale getirildi. Seçili olan öğe parlayarak size nerede olduğunuzu gösterir.

• Not: Kumanda uyumlu olsa da, alışkanlığınız varsa mouse (fare) ile de sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Seçim tamamen size kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 20181

📺 Canlı Yayın Kontrolleri (Zapping) Canlı TV izlerken kumandanızın tuşları şu fonksiyonları yerine getirir:

• ⬆️⬇️ Yukarı / Aşağı Tuşları: Cihazınızın ses seviyesini (Volume) açıp kısmanızı sağlar.
  • ⬅️➡️ Sağ / Sol Tuşları: Kanallar arasında hızlıca geçiş yapmanızı (Zapping) sağlar.
Ekli dosyayı görüntüle 20182

🛠️ Dizi/Filmler ve Harici Player Tercihi Özellikle VOD (Dizi/Film) bölümlerinde, yüksek kaliteli görüntülerde veya farklı ses formatlarında (AC3, DTS vb.) takılma yaşamamanız için sistem Harici Oynatıcı üzerinden çalışacak şekilde ayarlandı.

• ✅ Tavsiyem: MX Player veya Wuffy Player kullanmanızdır (Kodek uyumluluğu en iyi olanlardır).
  • 🔄 Elbette cihazınızda yüklü farklı bir oynatıcı varsa (VLC vb.), sistem bunları da tanır ve seçim yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 20183

⏯️ "Kaldığım Yerden Devam Et" Özelliği Bu özellik, kullandığınız harici oynatıcının yeteneğiyle çalışır.

• Örnek: Eğer MX Player kullanıyorsanız ve bir filmi yarıda bırakırsanız, tekrar açtığınızda size "Kaldığın yerden devam edilsin mi, baştan mı başlansın?" diye sorar. Böylece hiçbir şeyi kaçırmazsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 20184

☁️ Ana Ekranda Bilgi Paneli Uygulamayı açtığınızda sizi sadece menüler değil; güncel Saat/Tarih ve Hava Durumu bilgisi karşılar.

​

Şunu samimiyetle belirtmek isterim ki; ben profesyonel bir yazılımcı değilim. Bu projeyi, bazı üstadların ve yapay zeka teknolojisinin yardımı ile geliştirdim.

Amacım piyasadaki profosyonel uygulamalara rakip olmak değil. Sadece "süreklilik" ilkesine bağlı kalarak, her zaman elinizin altında bulunacak, stabil, temiz ve iyi bir alternatif sunmaya çalışıyorum.

Bu sürüm özellikle Android TV Box kullanıcıları düşünülerek optimize edilmiştir. Ancak Android telefon veya tabletlerinizde de sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yeni kanallar stabil kaynaklar bulundukça eklenecektir.

Yapıcı her türlü yapıcı öneri ve eleştiriye açığım, geliştirmem için yorumlarınızı bekliyorum. Güle güle kullanın!

@Sinetech Hocamızın tanıtım videosu:

Uygulamanın geliştirme aşamasında ve liste konusunda destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim. @patr0n @Kargo1975 @tekkan @powerboard @Zerk @ENS

İndirme Linkleri:

Downloader İndirme Kodu: 2025741
Telegram Adresimiz:

Elinize sağlık.

Geri