WARSTV (1.3) Sürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Android boxta MENÜ kismindaki iptv bölümüne ve iptv checker bölümüne giris yapilamiyor

Evet ip tv bölümü çalışmıyor browsere yönlendiriyor

CNN Türk kanalı haber kategorisindeki açmıyor onu güncellermisin hocam 2-3 gündür görüntü yok onda

maç zamanı cortluyor malesef

Elinize sağlık

Keyi nereye giriyoruz bide ip TV lerin hiç biri çalışmiyor

elinize sağlık

Başlığı ve içeriği duzenleyemiyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım var sayın adminler eğer bu mümkün değilse sizden ricam

WARSTV (1.3) Sürüm

Yazan başlığı

WARSTV (1.9) Yeni Sürüm

Olarak değişmeniz ve paylaşım içerisindeki indirme linkini kaldırıp bunu eklemeniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Şimdiden teşekkürler

Başlığı ve içeriği duzenleyemiyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım var sayın adminler eğer bu mümkün değilse sizden ricam

WARSTV (1.3) Sürüm

Yazan başlığı

WARSTV (1.9) Yeni Sürüm

Olarak değişmeniz ve paylaşım içerisindeki indirme linkini kaldırıp bunu eklemeniz

Şimdiden teşekkürler
tşkler

WARSTV (1.3) Sürüm

Yazan başlığı

WARSTV (1.9) Yeni Sürüm

Şimdiden teşekkürler
Hocam Allah rızası için şu sinema yerli kanalına bi el at şu sahne dönüp duruyor 😄😄

Ekli dosyalar

• 17888004396287844757271029343835.jpg
    17888004396287844757271029343835.jpg
    601.4 KB · Görüntüleme: 7
Elinize emeğinize sağlık

Eline saglik
Yeni sürüm indirdim ama kurmadi
Amazon Stick kulaniyorum
Yabancı kaynaklara izin verdim ama kurmadı

WARSTV (1.3) Sürüm

Yazan başlığı

WARSTV (1.9) Yeni Sürüm

Şimdiden teşekkürler
Eline emeğine sağlık👏👏

Hocam sizin bu uygulamayı daha dün kurdum bugün Facebook hesabım askıya alınmasıyla uyandım. Giriş zorlaması yapılmış kendini korumaya almış hesap. Şeffaf şekilde sormak lazim. İçerisinde herhangi bir malvare varmı ? Uygulamadan kendimşüphelendim haliyle genel bir taradim zaten. Küfürlü şifreleme anahtarınida gördüm. Yinede geliştiricisi olarak sana soruyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri