Hazır Crackli veya İçeriği Değiştirilmiş Windows Yükleme Paylaşımları Üzerine...

LAperdesi

Paylaşımcı
Konular
56
Ooo... Bomboş bir forum arazisi buldum.
Zamanı gelecek "Buralar bir zamanlar dutluktu" diyeceğiz.
İlk konuyu ben açayım o zaman...

Crackli Windows sürümleri, orijinal Windows lisansını gerektirmez ve lisans talepleri kaldırılmış ya da manipüle edilmiştir. Kullanılan yönteme bağlı olarak, bu sürümler normal şekilde çalışabilir veya güncellemelerle uyumsuz problemler yaşayabilir.

Modifiye Edilmiş Windows Sürümleri:
Bu tür sürümler, kullanıcılar tarafından özelleştirilir ve tamamen kullanıcının ihtiyaçlarına göre ayarlanır. Bu tür sistemler, güvenilir olmayan kaynaklardan edinildiğinde ciddi gizlilik ve güvenlik riskleri taşıyabilir. Ancak, güvenilir ve tanınan kişilerden temin edilirse sorun oluşturmaz.

Performans Amacıyla Yayınlanan Modifiye Sürümler:
Genellikle performans artırmaya yönelik modifiye edilmiş Windows sürümleri, gereksiz görülen unsurların, örneğin Windows Defender, Windows servisleri, çeşitli uygulamalar ve Telemetry gibi sistem izleyicilerinin devre dışı bırakılmasıyla daha hızlı bir deneyim sunar. Bu tür sistemler üzerinde yapılan ayarlamalar genellikle performansı iyileştirmek içindir. Ancak, bu tür bir işletim sistemi kullanmayı düşünüyorsanız, sistemin nasıl modifiye edildiği hakkında bilgi edinmeniz önemlidir, çünkü modifikasyonlar bazen önemli işlevlerin kaybolmasına sebep olabilir.

Güncellemelerin Kapatılması:
Modern sistemlerde bu tür modifiye edilmiş sürümler genellikle Windows güncellemelerini devre dışı bırakır. Bu, yapılan değişikliklerin güncellemelerle geri gelmemesi için gereklidir. Ancak bu durum, güncellemeleri kaçırmak anlamına gelir ve bu da güvenlik açıkları yaratabilir. Ben şahsen eski sistemlerde bu tür sürümleri kullanmayı tercih ediyorum, ama güncel sistemlerde dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.

Bu kategoride zaman zaman ben de yeni derlemeleri sizinle paylaşacağım, şimdiden tekrar üstüne basa basa söylüyorum: Kaybolmasını, gizliliğine önem verdiğiniz verileriniz ve dolandırılma unsurlarından korunmak için her zaman lisanslı orijinal ürünler kullanın.

Haydi bakalım dolsun buralar.

Bildiğim kadarı ile Microsoft eskisi gibi windows lisans anahtarını baz almıyor daha çok donanımı baz alıyor anakart bios hdd bunlardan tanıyor cihazın kayıtlı bir cihaz olup olmadığını aksi olsaydı ben windows 8 den 11 e yükselterek getirdim bir iki cihazı hiçde sorun çıkmadı lisans da ödemedim

Bildiğim kadarı ile Microsoft eskisi gibi windows lisans anahtarını baz almıyor daha çok donanımı baz alıyor anakart bios hdd bunlardan tanıyor cihazın kayıtlı bir cihaz olup olmadığını aksi olsaydı ben windows 8 den 11 e yükselterek getirdim bir iki cihazı hiçde sorun çıkmadı lisans da ödemedim
Benim lisans da 7 den 11 e nasıl geldi hala bilmiyorum :)
Keşke kurulumda en ince detayına kadar ekleme çıkarma seçeneği koysalar diyeceğim de işlerine gelmez! 💸

Çok uzun zamandır Modlanmış windows kullanıyorum ama hiç bir özel uygulama kullanmam sadece oyun için , modlanmış olanlar donanıma fazla yüklenmeden işini görüyor diye düşünüyorum, tavsiye isterseniz bir kaç iyi mod yapan site aşağıya bırakıyorum iyi eğlenceler.

Birde yerli mod yapan bir arkadaş var severim onun yaptıklarını da :) KiNGHaZe

1736752454088

Son düzenleme:
Bastım parayı (239 TL) aldım lisans'ı. Modlanmış cracklenmiş windows'dan korkarım ben :rolleyes:

Normal işlerim için bilgisayarın içindeki ssd'ye kurulu windows kullanıyorum. Oraya modlu crackli vs'li program yüklemiyorum.

Birde WintoUsb ile harici ssd'ye kurdum windows'u orada herşeyi yapıyorum. Buda anakarttan lisnas'ı direk çekiyor ve aynı lisans ile devam. Boot ekranında hariciyi seçip harici ssd'den çalıştırıyorum. Crackli hack'li ne varsa kurup deniyorum. Oyunlarda orada kurulu. Güzel yanı siz açmadıkca bilgisayarın içindeki ssd'ler offline olarak gözüküyor

Bastım parayı (239 TL) aldım lisans'ı. Modlanmış cracklenmiş windows'dan korkarım ben :rolleyes:

Normal işlerim için bilgisayarın içindeki ssd'ye kurulu windows kullanıyorum. Oraya modlu crackli vs'li program yüklemiyorum.

Birde WintoUsb ile harici ssd'ye kurdum windows'u orada herşeyi yapıyorum. Buda anakarttan lisnas'ı direk çekiyor ve aynı lisans ile devam. Boot ekranında hariciyi seçip harici ssd'den çalıştırıyorum. Crackli hack'li ne varsa kurup deniyorum. Oyunlarda orada kurulu. Güzel yanı siz açmadıkca bilgisayarın içindeki ssd'ler offline olarak gözüküyor
En güzeli. Kim ne derse desin orijinalliği ile oynanılmış uygulamalardan her zaman uzak durmak en mantıklısıdır.
Orijinal windows kurulumundan sonra geliştirici programlar yardımıyla kendinizin ekleme çıkarma yapın.

Geri