Vakit ayırıp ayrıntılı şekilde incelediğiniz için teşekkür ederim. Değerli önerilerinizi not aldım ve neler yapabileceğime bakacağım.
Bunun yanı sıra değinmek istediğim noktalar var;
Yayın info kısmında yayın kalitesini belirtmeyi de değerlendireceğim, dipnot olarak şunu demek istiyorum; yayın izlerken o anki internet hızınıza göre görüntü kalitesi değişecek şekilde ayarlanmıştır. Bu şekilde yayın donmalarını azaltmayı hedefledim.
Güneş dns açıkken ben şahsen benzer bir sıkıntı yaşamadım,şikayet de gelmedi ancak olabilir tabi.Sonuçta bir tünelleme kullanıyor. Bu durumun olması gayet normal bence. Bu durumu minimize eden bazı etkenler, kullandığınız İSS protokolleri, cihaz işlemci gücü (RK3329), dns uygulamasının o anki routing durumu vb. olabilir.
Youtube yayınlarının hiçbiri açılmıyor demişsiniz. Bu da ilk kez karşıma çıkan bir sorun. Sadece tahminde bulunabilirim, uygulamadaki youtube yayınları için farklı bir yöntem (hlsManifestUrl) kullanıyorum. RK3329 çipli cihazdasahte android sürümü veya sertifika sorunu olabilir. Bu düşüncemin sebebi bu çipli cihazlar çoğunlukla max. android 9 kullanır.
İnfo için tahmin ettiğimi yapmışsın.Paratikte son derece ideal olan.Gecikmeli şekilde net yayına düşünce bilği kısmı yeniden güncel bilğileri sunabilir olabilirse uğraş derim benim gibi buna dair istekler mevcut..
Dns uyarlamasını kaldırdığım için yeniden yüklemedim.Şu an ciddi şekilde ideal açılış yapıyor.Haber kanallarında eksikler mevcut.Anews V olmayan eklenebilir,TH haber V yayını yok,Flashhaber kapandı sadece bol tekrarlamalı tv yayını var yerine lider haber eklenebilir.Tgrt,Krt,Tvnet,BengüTürk,Ulusal,Ülketv,İlketv eklenebilirse ana sınıftaki kanallar tamamlanmış olacaktır.TYThaber var emekleyen haber kanalı tercihen düşünülebilir.
Haber61 yöresel sokak röportajı agırlıklı yayın.
Uygulamayı yüklediğim cihaz kök Android 12 snow cone sistem.Bol bol ayara sahip versiyon.Çok kurcalamadım henüz yüzeysel uğraştım.
Bahsettiğiniz android 9 şişirilmiş sahte 11 gibi uyarlama 3228,3229 versiyon için fazlası ile geçerli.Arkadaşımız android 9 da çalışıyor yazmış kafama takıldı s905D hibritte deneyeceğim Ugoos S905 android 6 var her şeye banamısın demiyor denedikten sonra burada durumu geniş şekilde yazarım.Uygulamaya dair uyum,performans degeri fikirleri olarak geniş bilği agı oluşur.
Fiber modem ne ip alıyorsa,iss kullanıyorsa o haricen hiç bir dns,,iss ayarı ekli değil Türkcell sağolsun bolca sıfırlamaya yönelik resetlemeler yapıyor yaptırıyor bazen ben yapıyorum o yüzden ellemiyorum.ellemedim.Cihazda otomatik ayarlar mevcut ellemiyorum.
Youtube film vesaire için önceden bahsetmişsiniz tekrardan okuyup kavrayıp hemen baktım android system vebwiew,google,crom sağolsun playstore güncelleme vesaire artık görmüyormuş kapattım,yazılım içinde yüklü olan apkpureden güncellettim sorun çözüldü şimdi açılıyorlar lakin hepsinde takılmalar fazlaca mevcut yinede sistemi sıfırlayıp yeniden kurulum yapacağım zaten bilahire yazarım.
Daha önce bahsetmişsin yanlış anlamadıysam youtube içerik oynatıcı için uğraşacağım gibisinden bence uğraş ve uğraşına degecektir.
Dns li olan yayınlara ihtiyacım zaten normalde yok ve çalışmasındada sorun yoktu,uygulama ilk açtığımda istiyor diye yüklemiştim ne olduğunu öğrenmiş oldum.
Geri kalan her şey cihazın performansına ve yazılım kalitesine göre uygulama performansını sergiliyor.Kanallar konusunda içeriği biraz daha güncellerseniz gayet ideal sevinin üzerinde olacağına şüphem yok.
Tekrardan yüreğinize elinize sağlık.Bir çok uygulamadan sonra inattv yerine olmuş dediğim tek uygulama diyebilirim.kolaylıklar dilerim.